Dua istesem

Hayriye2010

Aktif Üye
Tepki
115
İnşallah Güzel Allah'ımdan başka kimim var ki zaten ancak o içimi ferahlatır ..

evet tabi Rabbimizden başka kimimiz var güzel kardeşim size tavsiyem bir güzel abdest alın ve iki rekat namaz kılın ve sonrada bir güzel dua edin bakın İnşallah güzel Rabbimiz duamızı kabul eder İnşallah dualarımız seninle kardeşim

OP
E

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
evet tabi Rabbimizden başka kimimiz var güzel kardeşim size tavsiyem bir güzel abdest alın ve iki rekat namaz kılın ve sonrada bir güzel dua edin bakın İnşallah güzel Rabbimiz duamızı kabul eder İnşallah dualarımız seninle kardeşim

Çok sağolun şimdi namazımı kılıp yatıcam Allah razı olsun ..

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Canım Allah yardımcın olsun her musibette bir hayır vardır der büyüklerimiz inşallah geçer bu günlerde bak göriceksin Allahın izniyle içini ferah tut...:huhuu:

ademiyat

Daimi Üye
Tepki
283
dualarımız seninle canım ama hamilelik insanı çok duygusal yapıyor kendimden çok iyi biliyorumm :(

G

guzelcem

Misafir
Çok sağolun şimdi namazımı kılıp yatıcam Allah razı olsun ..

Canısı sorunun ne anlayamadım eşin senin kalbini kırıyorsa şu süreyi oku( bakara süresinin 18.inci ayetini) arapça okunuşu şöyle (summüm_bükmün_umyün_fehüm la yerciün)türkçe açıklaması 18- Sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Bundan dolayı dönmezler. öğretmen arkadaşımıma doğuya şarka gitmeden hoca düşmana karşı oku ALLAH elini ayağına kilit vurur hiç birşey yapamaz demiş giderken teröristler otobüsü durdurmuşlar arkadaşım panik yapmadan okuyup durmuş inanın hiç birşey yapamamışlar sende eşine oku ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN bacım...

OP
E

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423

Canısı sorunun ne anlayamadım eşin senin kalbini kırıyorsa şu süreyi oku( bakara süresinin 18.inci ayetini) arapça okunuşu şöyle (summüm_bükmün_umyün_fehüm la yerciün)türkçe açıklaması 18- Sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Bundan dolayı dönmezler. öğretmen arkadaşımıma doğuya şarka gitmeden hoca düşmana karşı oku ALLAH elini ayağına kilit vurur hiç birşey yapamaz demiş giderken teröristler otobüsü durdurmuşlar arkadaşım panik yapmadan okuyup durmuş inanın hiç birşey yapamamışlar sende eşine oku ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN bacım...

Yok canım normalde eşimle çok iyi anlaşıyoruz ama o gün okulda çok canını sıkmışlar o da bana patladı malesef.. Ama ertesi günü gönlümü aldı özür diledi .. yine teşekkür ederim ilgin için ..

OP
E

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Çok teşekkür ederim arkadaşlar dualarınız için şimdi çok daha iyiyim .. Dediğim gibi o gün öyle farklıydı ki normalde takmayacağım bi şeye saatlerce ağladım.. O da zaten yaptıgının yanlış oldugunu bildiğini söyleyip özür diledi .. Allah razı olsun yanımda oldugunuz için ..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar