Doktorlar - Show Tv

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
top_doktorlar.jpg


Acı, inanç, aşk, yaşam ve yepyeni hayatlar...

Doktorlar yeni bölümleriyle Show TV'de başlıyor...

[DM]video/xf4ght_doktorlar-yeni-sezon-2-sesli-fragma_shortfilms[/DM]
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
[DM]video/xfwjb6_doktorlar-88-bolum-fragmany-3-aralyk_shortfilms[/DM]

Tarih: 2010-12-03 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

YENİ
Doktorlar
Doktorlar Yeni Bölümleri İle Show Tv’de Başlıyor!

Türkiye’nin en iyi hastanesinde Opr.Dr.Haldun Göksun (Cüneyt Türel) yönetiminde ,yeni hayatlar kurtarmak yeni aşklar yaşamak için yeni bir dönem başlıyor.

Beyin Cerrahı Opr. Dr. Levent Atahanlı (Kutsi) ve Asistan Dr. Ela Altındağ (Leyla Göksun)… Bu destansı aşkta bizleri neler bekliyor. İlişkilerindeki sorunları aşabileceklermi?

Şef Asistan Dr. Zenan Parlar (Melike Güner)… Suat ile Zenan’ın evliliğini bitiren şey nedir? Zenan, çocuk sahibi bekar bir anne olarak, doktorluk kariyerine devam edebilecek mi?

Acil Tıp Uzmanı Opr. Dr. Kaan Uygun(İlker İnanoğlu) ile Asistan Dr. Direnç Kurt (Nergis Öztürk)… Travmatik bir geçmişe sahip Kaan ile tam hırçın Direnç’i bir araya getiren olay nedir? Direnç ile Kaan, birbirlerinin yaralarını daha fazla kanatmadan nasıl saracaklar?

Asistan Dr. Gülümsün Kaya (Oya Okar) ile Asistan Dr. Ozan Ertürk (Cemal Toktaş)… Lise yıllarından arkadaş olan Ozan ile Gülümsün’ün yolları, bu kez çalıştıkları hastanede kesişir. Geçmişten gelen bu masum ancak yaşanmamış aşk nereye gidecek?

Çocuk Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Murat Demir (Alpay Atalan) ve Ortopedi Cerrahı Opr. Dr. Tuba Aygün (Gülçin Santırcıoğlu) ve Asistan Dr. Arzu Altındağ (Selen Seyven)… Murat ile Tuba beraberliğini Arzu’nun gelişi nasıl etkileyecek?

Asistan Dr. Hasan Turay (Yağmur Atacan)…Hasan boşanıp hastaneye geri döner ama arkadaşlarıyla aralarındaki açığı kapatmaya çalışırken gönlünü, yeni asistan Arzu’ya kaptıracaktır. Şimdi Arzu, kimi seçecektir? Murat Demir’i mi yoksa Hasan Turay’ı mı?

Doktorlar’ın ilk bölümünde; Levent’in Seattle Grace’den aldığı transfer teklifi, Ela ile arasında büyük bir krize yol açar. Başka bir kriz de Ela’nın, Zenan ile dostluğunda yaşanmaktadır. Suat’dan boşanıp kızıyla Amerika’dan dönen Zenan, evdeki yeni düzeni ve hastanedeki yeni görevine adapte olmaya çalışırken, oldukça zorlanmaktadır. Üstelik hastaneye yeni atanan kalp cerrahıyla da başı beladadır. Bir hastaya acil müdahale yaparak hastaneye getiren askeri doktor Kaan, cesaretiyle herkesi etkiler, özellikle de ‘aşka inanmayan’ Direnç’i. Bu arada nikahlarına giderken kaza geçirip hastaneye gelen çiftin hikayesi hastaneyi hüzne boğar. Genç çift, ölümün mutluluklarına düşen gölgesinden kurtulup, birlikte bir ömür yemini edebilecek midir?
Doktorlar yeni bölümü ile 3 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da Show Tv’de başlıyor!

Künye :

Yapım:MED YAPIM
Yapımcı: Fatih Aksoy
Uygulayıcı Yapımcı: Arzu Eğmir
Yönetmen: Oğuzhan Tercan
Senaryo:Ayça Mutlugil & Nuray Uslu
Oyuncular :
Kutsi Levent Atahanlı
Leyla Göksun Ela Altındağ
İlker İnanoğlu Kaan Uygun
Melike Güner Zenan Parlar
Cüneyt Türel Haldun Göksun
Yağmur Atacan Hasan Turay
Oya Akar Gülümsün Kaya
Nergis Öztürk Direnç Kurt
Cemal Toktaş Ozan Ertürk
Gülçin Santırcıoğlu Tuba Aygün
Alpay Kemal Atalan Murat Demir
Selen Seyven Arzu Altındağ
Zerrin Nişancı Şevval Karagöz
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
38620_doktorlar.jpg

Tarih: 2010-12-10 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Doktorlar

“2.BÖLÜM”
Hastane Koridorlarında Hüzün, Mutluluk Ve Aşk Soluk Soluğa Devam Ediyor!..

Show TV’nin Sevilen Dizisi ‘Doktorlar’ Yeniden Ekranlarda
Hastaneye yeni asistanların gelişiyle Ela’yı büyük bir sürpriz beklemektedir. Varlığından habersiz olduğu kızkardeşinin aynı hastanede asistan olarak başlaması Ela’nın geçmişini sorgulamasına sebep olacak .

Direnç’in geçirdiği talihsiz kaza , Haldun’un iş teklifi üzerine hastaneye gelen Kaan’la Direnç’i yine biraraya getirecek. Vinçten düşen tersane işçisinin ve 6 çocuğunun dramı hepimizi hüzne boğacak…

Doktorlar ikinci bölümü ile 10 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da Show Tv’de…
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
38842_doktorlar.jpg


Tarih: 2010-12-17 TV : SHOW TV Saat: 21:45Tür:Yerli Dizi


YENİ
Doktorlar
“3.BÖLÜM”

Hastane Koridorlarında Hüzün, Mutluluk Ve Aşk Soluk Soluğa Devam Ediyor!..

Kaan, acil tıp uzmanı olarak hastanede görevine başlamıştır. Ancak genç adamın hastanedeki ilk günü oldukça hararetli geçer. Uygulama laboratuarında, asistanlara, koyunlar üzerinden acil müdahale eğitimi veren Kaan, başta Gülümsün’ün, sonra da Direnç’in şimşeklerini üzerine çeker. Levent de Kaan’la acil bir vaka üzerinden tartışacaktır. Ameliyatı imkansız bir tümöre sahip olan küçük kız, müdahaleci ve kalabalık ailesiyle birlikte hastaneye gelir. Doktor Murat, ekibini kurup hastayı kurtarmak için amansız bir mücadeleye girişir. Arzu’nun, ablası Ela’ya vereceği anlamlı hediye, küçük kızın vakasında kilit rol oynayacaktır.

Doktorlar yeni bölümü ile 17 Aralık Cuma akşamı saat 21.45’te Show Tv’de…
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
39016_doktorlar.


Tarih: 2010-12-24 TV : SHOW TV Saat: 21:45Tür:Yerli Dizi


YENİ
Doktorlar
“4.BÖLÜM”

Hastane Koridorlarında Hüzün, Mutluluk Ve Aşk Soluk Soluğa Devam Ediyor!..

Zenan Azze ninenin Revan’ı apar topar hastaneye getirmesiyle büyük bir panik yaşar. Gülümsün’ün Hasan’la ev arkadaşı olması, Ozan’la Gülümsün’ün arasını büsbütün açmıştır. Kaan Direnç’i ameliyathanede azarlar. Gururu kırılan Direnç’in yumuşaması kolay olmayacaktır. Tuba ve Murat ayrılığa alışmaya çalışmaktadırlar. Bir çatışma sonucu ağır yaralı olarak hastaneye getirilen genç kadın polisin cesareti ve azmi herkesi etkilerken ,el ele, göz göze büyük aşklarıyla, herkese ikinci bahar coşkusunu yaşatan ihtiyar çiftin ellerinin ayrılmaması için, Levent ve Zenan büyük bir savaş vereceklerdir.
Doktorlar yeni bölümü ile 24 Aralık Cuma akşamı saat 21.45’te Show Tv’de…
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
39587_doktorlar.jpg

Doktorlar

Tarih: 2011-01-17 TV : SHOW TV Saat: 22:30Tür:Yerli Dizi
Doktorlar

“6.BÖLÜM”
Doktorlardan, heyecan, gerilim ve duygu yüklü bir bölüm…
Mahkum hasta Ela’nın dolaylı yoldan önerdiği şekilde kendini öldürmeye çalışır. Ancak ölmesi kolay olmayacak ve ortalık karışacaktır. Ela’ya yeniden evlenme teklif etmeye hazırlanan Levent de bu karmaşada zorlanır.
Çocuk hastasının öleceğini anlayan Zenan, mahkum hastanın organlarını almaya niyet eder. Bu uğurda ameliyathaneyi basan Zenan herkesi şaşırtır. Yaptığından dönmezse tüm kariyerini mahvedecektir.
Ölmek üzere olan çocuk hasta ve annesinin yakarışları herkesi etkiler. Yeni organ bulabilmek için çabalayan Gülümsün ve Ozan beyin ölümü gerçekleşmiş bir adam bulurlar. Ancak eşi, adamın öldüğünü kabullenmemektedir. Kadını iknaya çabalayan Gülümsün kendi geçmişini ortaya dökmek zorunda kalır. Gülümsün’ün hikayesi herkesi ama en çok da Ozan’ı üzecektir.
Arzu’dan görür görmez hoşlanan Murat hızlı davranır ve kızın kalbini çalma girişimlerine başlar. Hocasının ilgisinden şaşıran Arzu dikkatini işine vermekte zorlanır. Diğer yanda Arzu’nun ablasını yeterince tanımadığını fark eden Hasan, Ela’yı onunla ilgilenmeye yöneltir.
Eski moda bir adam olan Kaan Direnç’e çıkma teklif eder. Bu hızlı gelişimden ürken Direnç önce kaçar. Sonunda verdiği cevap Kaan’ın romantik yönüyle tanışmasını sağlayacaktır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
39941_doktorlar.

Doktorlar

Tarih: 2011-01-31 TV : SHOW TV Saat: 22:30Tür:Yerli Dizi

Hasan’a Neler Oluyor?

Hasan istifasını geri alır, Ozan’ı yumruklar ve arkadaşlarına artık değiştiğini, bundan sonra ezik Hasan olmayacağını açıklar. Hasan’daki bu değişimin sebebi kısa zamanda anlaşılır. Annesinde alınması imkansız, ölümcül bir omurilik tümörü çıkmıştır. Hasan Levent’i bu imkansız ameliyata zorlarken Ela ve Zenan da çocukla ilgili korkunç bir gerçeği ortaya çıkaracaktır.
Buluşmaya sarhoş gelen Kaan Direnç’ten özür diler. Ancak yakınlaşmalarının yanlış olduğuna karar vermiştir. Buna rağmen Direnç ondan vazgeçmeyecektir.
Amerika’ya gitme hazırlığı yapan Zenan Haldun’dan izin alamaz. Ancak Hasan hakkında öğrendiği korkunç gerçek, izin için savaşmasını engeller.
Murat Tuba’ya, babalığa hazır olmadığını açıklar. Tuba yine de ümidini kesmez ve Arzu’yu Murat’tan uzak tutmaya çalışır. Sonunda Murat Tuba’yla açık konuşmak zorunda kalacaktır.
Hasan vesilesiyle tartışan Ozan ve Gülümsün’ün araları açılır. Gülümsün Ozan’a kendisinden uzak durmasını söyler. Ancak kısa zamanda umulmadık ve kötü bir vesileyle yan yana düşeceklerdir.
Levent ve Ela Hasan’ın istediği imkansız ameliyatı yapabilmek için İtalya tatilini ertelemek zorunda kalırlar.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
40111_doktorlar.jpg

Tarih: 2011-02-07 TV : SHOW TV Saat: 22:30Tür:Yerli Dizi


YENİ BÖLÜM
Doktorlar
“9.BÖLÜM”

Hasan’ın ameliyatında çıkan komplikasyon giderilir ancak sevinç uzun sürmez. Levent’in hayati bir karar vermesi gereken tehlikeli nokta henüz aşılmamıştır. Keseceği damar Hasan’ı ya kurtaracak ya da felç edecektir. Diğer yandan gizli operasyonu öğrenen Haldun ameliyathaneye gelerek Levent’e iş durdurması emri verir. Hasan’ın durumu pamuk ipliğine bağlıdır.
Amerika’ya gitmek için izin alamayan Zenan’ın üzüntüsünü aldığı müjdeli haber bitirir. Suat’ın yaşadığı ve Amerika’da olduğu tespit edilmiştir. Aldığı haberler Zenan’ın umutlarını artırır, kavuşma günü yaklaşmıştır.

Ela Levent’in kendisine yeniden evlenme teklif etmeye hazırlandığını öğrenir. Ancak geçmişte yaşanan olumsuzluklar Ela’yı düşündürmektedir ve kafası karışıktır. Ela’nın düşünceleri dostları sayesinde netleşecek, doğru olanı onların yaklaşımları sayesinde görecektir.

Murat’ın doğum günüdür ve uzun zamandır tedavisini sürdürdüğü bir çocuk hastanın ailesi tarafından şaşırtıcı bir hediye alır. Çocuklarının bakımından çok memnun olan zengin aile, hastaneye 25 milyon lira bağışlar. Ancak çocuğun ölüm sürecine girmesi işleri değiştirir. Tüm süreçte Murat’ın yanında olan Arzu O’nun duygusal tarafını keşfeder.

Levent’in Ela’ya önemli bir tıbbi işlemi emanet etmesinden etkilenen Direnç Kaan’dan kendisine yardım etmesini ister. Ancak Kaan kızın bu isteğini anlamakta zorlanacaktır.

Ozan Gülüm’le olan ilişkisini düzeltmeye karar verir ve ondan bir şans daha ister. Gülüm bu isteği mutlulukla karşılar. Hastanede tam herşey iyiye gitmeye başlamışken yaşanan korkunç bir gelişme tüm Doktorları şok edecektir…

Doktorlar yeni bölümü ile 7 Şubat Pazartesi akşamı saat 22.30’da Show Tv’de…
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul

top_doktorlar.jpg



Doktorlar

Tarih: 2011-02-14 TV : SHOW TV Saat: 22:45Tür:Yerli Dizi

FİNAL
Doktorlar
“10.BÖLÜM”

Doktorlar Heyecan Ve Duygu Yüklü Bir Bölümle Ekranlara Veda Ediyor…

İsimsiz kahraman Suat mı? Suat’ın hayatta olduğunu ve hafızasını yitirdiğini öğrenen Zenan ona kendisini ve kızını hatırlatmak için bir video mektup hazırlar.
Ela’nın Suat olduğunu düşündüğü kimliği belirsiz yaralı ise komaya girer.
Ela, Levent ve Haldun, adamın Suat olduğundan emin olmadan Zenan’a hiçbirşey söylemeyecektir. Sonunda adamın eşyaları arasında Zenan ve Suat’a ait alyans bulununca adamın Suat olduğu netleşir.Ancak Zenan bu haberi dehşetle karşılar, komada ve ölmek üzere olan dağılmış haldeki hastanın Suat olduğunu kesinlikle kabul etmez ve adamın yanına gitmez.
Gülümsün’ün ölen nişanlısının kalbini taşıyan adam ameliyat olmak üzere hastaneye gelir. Gülümsün sırf Ali’nin kalbine yakın olabilmek
için bu gerçeği Şevval’den saklar ve vakaya asistanlık eder. Gülümsün adamı Ali’ymiş gibi algılar ve duyguları karışır. Bu hem işini yapmasını engeller hem de Gülümsün’e aşık olan Ozan’ı üzer. Gülümsün sonunda Ali’nin kalbiyle Ozan arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.
Arzu sara teşhisi konmuş genç bir hastadan sorumludur. Ancak gözlemleri sırasında kızın hastalığının sara olmadığını tespit eder. Bunu kesinleştirmek için kıza yapay kalp krizi geçirtilmesi gereklidir yani eğer Arzu’nun teşhisi yanlışsa kız ölebilir. Haldun bu işleme karşı çıkarken Murat kıza güvenir. Arzu hayatının en büyük mesleki riskini alırken Murat’la aralarındaki bağ güçlenir.
Ölüm riski yaşadığında baba olmak istediğini anlayan Hasan bunun için evlenmeyi beklememeye karar verir.
Suat ve Zenan’ın yaşadıklarından etkilenen Ela ve Levent bir an önce evlenmeye karar verirler. Onlar sade bir nikahla yaşamlarını birleştirirken herkesin hayatı rayına girmeye başlamıştır…
Doktorlar heyecan dolu final bölümüyle 14 Şubat Pazartesi akşamı saat 22.45’te Show Tv ekranlarında sizlerle olacak…
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst