Doktorlar görücüye çıktı

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.065
Puan
113
Konum
.....
Doktorlar görücüye çıktı

Dizi, basın toplantısıyla ekibini tanıttı



574720_detay.jpg




DiziFilm'in haberine göre, başrol oyuncuları Kutsi, İlker İnanoğlu, Leyla Göksun, Melike Güner, Nergis Öztürk, Yağmur Atacan, Cüneyt Türel, Gülçin Santırcıoğlu, Zerrin Nişancı, Selen Seyven, Oya Okar, Cemal Toktaş ve Alpay Kemal Atalan'ın hazır bulunduğu tanıtım toplantısı, plato harici çekimlerin yapıldığı Anadolu Sağlık Merkezi'nde gerçekleşti. Oyuncular, basın toplantısına doktor kıyafetleriyle katılarak, Doktorlar'ın yeni dönemiyle ilgili açıklamalar yaptılar.

Toplantı Kahkahalarla Başladı
Dizide Başhekim Haldun karakterini canlandıran Cüneyt Türel, Doktorlar'ın geçmiş döneminde 33 yıl sürdüğünü söyleyerek ufak bir dil sürçmesi yaşaması üzerine, Kutsi'nin diziye 5 yaşında başladığını söylemesi kahkahalara sebep oldu.

Ekip Uyumlu ve Umutlu
Oyuncular ve tüm ekip, dizinin geçmişte olduğu gibi yeni sezonda da büyük başarı elde edeceğine inandıklarını belirtiyor. Doktorlar dizisinin "Sağlık" gibi üzerinde titizlikle durulması gereken bir konuda, topluma doğru mesajları iletme misyonunu üstlendiğini ve bu konuda Anadolu Sağlık Merkezi'nin rehberliğinin çok büyük önem taşıdığını belirtiyor.

Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti Verilir
Cüneyt Türel, Doktorlar'ın aslında sosyal sorunlara değinen farklı bir dizi olduğunu vurgulayarak, dizinin başlamasından sonra organ bağışının arttığını da ifade etti. Türel, geçtiğimiz dönem Kutsi'yle yaşadıkları bir anıdan da bahsederek şunları söyledi: "Kutsi'yle çekimler için hastaneye geldik, iki kişi yanımıza yanaşarak benden müsaade isteyip Kutsi'ye beyin cerrahisiyle ilgili bir konuda danışmak istediklerini söylediler. Kutsi de onları hastanenin ilgili birimine yönlendirerek yardımcı oldu. Dizi sayesinde ücretsiz danışmanlık hizmeti de verir hale geldik."

Silahı Bıraktım!
Tek tek söz alan oyuncular, diziyle ilgili heyecanlarını dile getirirken, İlker İnanoğlu ve Gülçin Santırcıoğlu, gerçek ameliyatlara da izleyici olarak katıldıklarını söylediler. Arka Sokaklar'dan Doktorlar'a transfer olan İnanoğlu, "Silahı bıraktım kendimi sağlığa adadım" şeklinde espiri yaptı.

Ela karakterini canlandıracak olan Leyla Göksun, tıbbi terimlerin zor olduğunu, bunu aşmak için de sürekli alıştırma yaptığını söyledi.

Ekibin eski oyuncuları Melike Güner ve Yağmur Atacan, dizinin eski tadında ve başarısında devam edeceğini düşündüklerini söylerken, yeni oyuncular Cemal Toktaş, Zerrin Nişancı, Alpay Kemal Atalan, Selen Seyven ve Oya Okar, ekibe katılmaktan ötürü mutlu olduklarını ifade ettiler. Ekibin en utangaç ismiyse Nergis Öztürk'tü. Söz hakkı kendisine geldiğinde utangaç tavırlarıyla dikkat çeken Öztürk de diziden umutlu olduğunu söyledi.

Çekimlerini Ümraniye'de kurulan plato ve Anadolu Sağlık Merkezi'nde sürdürecek olan Doktorlar, ilk bölümüyle 3 Aralık Cuma akşamı saat 20:00'da Show Tv'de olacak.
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.967
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
43
Konum
Almanya
Bu diziyi bekliyorum, severek izliyordum. Insallah yine ilgimi ceker.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst