Sagol canımPratik olmuş
Sagol canımPratik olmuş
Evet duruyor çokta güzel oluyorKek buzlukta duruyor mu ?
Ben hiç koymadım
Evet Bnde dilimleyip atıyorum ilk günEvet duruyor çokta güzel oluyor
Ama yaptığın gün soguyunca koymalısın hemen aynı çıkartınca birebir oluyor ben çok atıyorum 1 kalıp bize çok geliyor mesela mutlaka acil durum keki olarak 5-6 dilimleyip atıyorum
Anladım evet.Evet duruyor çokta güzel oluyor
Ama yaptığın gün soguyunca koymalısın hemen aynı çıkartınca birebir oluyor ben çok atıyorum 1 kalıp bize çok geliyor mesela mutlaka acil durum keki olarak 5-6 dilimleyip atıyorum
Valla bende kek olmazsa olmazım çok severim çaylaEvet Bnde dilimleyip atıyorum ilk gün
Çok iyi oluyor bazen Bnm kızın kek krizi tutuyor
Kız helal sana he! Afiyetle yiyin çok işine yarar bunlarBuzluk stoğumun 2. Partı
Bugün köfte yapamadım bunlarla cebelleştim
1 tepsi 2 kg dolmalık biberden hazır yemek olarak dolma yaptım.
2 kg but ile soslu fırın tavuk hazırladım. (Fırın poşetinde)
1 kg tavuk gögsü ile tavuk şiş hazırladım
4 yufka ile buzluk böreği yaptım
@nk83
Ekli dosyayı görüntüle 45752
Ekli dosyayı görüntüle 45751
Kız helal sana he! Afiyetle yiyin çok işine yarar bunlar
Evet duruyor çokta güzel oluyor
Aaa süpermiş, bize de bi kalıp çok geliyor. Buzluktan çıkarınca hemen çözülüyor mu? Tadı değişiyor muEvet Bnde dilimleyip atıyorum ilk gün
Çok iyi oluyor bazen Bnm kızın kek krizi tutuyor
Hiç bişey olmuyor canım aynı dilimleyip atarsan daha hızlı çözülüyor biri çayamı gelcek çay olana kadar çözülüyor 20 dakikada falan aynı lezzet aynı yumuşaklık oluyor yıllardır yaparımAaa süpermiş, bize de bi kalıp çok geliyor. Buzluktan çıkarınca hemen çözülüyor mu? Tadı değişiyor mu
Biraz bekle kaptan ya da poşetteyse çıkarma donu çözünene kadar tadı aynı bi farkAaa süpermiş, bize de bi kalıp çok geliyor. Buzluktan çıkarınca hemen çözülüyor mu? Tadı değişiyor mu