Doğum Sonrası Güzellik

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Doğumda alınan fazla kilolar, vücutta oluşan çatlaklar, sarkmalar çözümü olmayan sorunlar değil. Yapacağınız masajlar, egzersizler sonucunda istediğiniz sonucu elde edemiyor iseniz estetik cerrahiden yardım almanız mümkün.

Hamilelik süresinde ve doğumdan sonra bebe yağı ile karın ve bacak bölgenize yapacağınız masajlar çatlak oluşumunu en aza indirerek sorun olmasının önüne geçmektedir. Bebe yağı yanında hindistan cevizi yağı ile de masaj yaparak çatlak oluşumlarının önüne geçebilirsiniz. Doğumdan sonra fazla kilolarınızdan kurtulana kadar bu masajlara devam etmelisiniz. Unutmayınız ki kilo alıp verme vücutta deformasyona ve çatlaklara yol açmaktadır.

22153_yag1.jpg


Estetik Cerrahide Faydalanabileceğiniz Hizmetler

Doğumdan hemen sonra estetik cerrahiden yardım almamanız sizin ve bebeğinizin sağlığı açısından büyük önem taşımakta. Estetik cerrahiye başvurmak için en az bir yılın geçmesini beklemeniz uzmanlar tarafından önerilmektedir.

Yeni bir doğum yapmamaya karar verdiyseniz yağ aldırma işlemi ile veremediğiniz fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Doğurganlığı herhangi bir şekilde etkilemediği halde yağ aldırma işlemini ilk doğumdan sonra önermemek de uzmanlar, bunun nedeni olarak ise yapılan estetik cerrahinin yeni doğum ile bozulacağı ve tekrar operasyon yapılması gerekliliğidir.

Bebeğinizi emzirmeyi tamamen bıraktığınızda meme estetiği ne başvurabilir, doğum sonrası oluşan sarkmaları toparlatıp eski güzelliğinize kavuşabilirsiniz. Göğüs estetiğinde süt bezeleri zarar göreceğinden mutlaka emzirme işleminin tamamen bitmiş olması ve yeni bir doğum düşünülmüyor olması gerekmekte.



ALINTIDIR!
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Rica ederim canımcım
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst