Doğala dönüş: Hasır aksesuarlar

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Hasır çantalar, hasır şapkalar ve ayakkabılar 2010 yazının öne çıkan trendlerinden biri...

straw_mkle.jpg

Doğaya ve doğala dönüşün etkisiyle hasır, modada yine söz sahibi oldu. Eskiden sadece plajda, güneşten korunmak için kullandığımız hasır şapkaların artık çok şık şehir versiyonları var. Üstelik hasır modası sırf şapkayla da sınırlı değil. Çantalar, ayakkabılar hatta kemer gibi aksesuarlar da hasırdan...

Dünyanın en ünlü modacıları da 2010 yaz sezonunda aksesuarlarda hasırı tercih etmeye başladı. Chanel'in hasır çantası ünlü yıldızları bile peşinde sürüklerken; Bottega Veneta, Dolce Gabbana, Michael Kors gibi devlerde bohem ve elegan tasarımlarıyla göz dolduruyor.

chanel_mkle.jpg

El çantaları: Chanel, Dolce&Gabbana

clutch_mkle.jpg

Clutch hasırlar: Topshop, Michael Kors, Stella McCartney

postaci_mkle.jpg

Postacı modeli hasırlar: Fendi, Miss Selfridge

Hasır ayakkabı modellerinde ise, platform tabanlar ve yüksek topuklar çok trendi. Özellikle sepet modeli hasır çantalarla platform ayakkabılar birlikte kullanıldığında çok daha stil sahibi bir görüntü veriyorlar.
ayak_mkle.jpg

Missoni, Nine West, Missoni

60'ların büyük hasır şapkaları bu sezon biraz daha küçüldü ve renklendi. Şehirde bile rahatlıkla kullanılabilirler!

sapka_mkle.jpg

Marc Jacobs, French Connection, GAP

Alıntıdır!

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Ben normalde hasır beğenmem; ama buradaki özellikle çantalar olmak üzere hepsine bayııldım-hmm-hmm

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ben kücükken ablamin vardi tekrardi moda oldular cok güzeller

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar