DKNY`den yaz kokuları

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
DKNY`nin en son kokuları DKNY Women Summer Eau De Toilette ve DKNY Men Eau de Toilette mükemmel bir yazdan esinlenilerek hazırlanmış mükemmel kokular.

wlugl5.jpg


Mükemmel bir yazdan esinlenilerek yaratılmış kokular… Özellikle New York gibi, sanatın ve romantizmin sıcak havaya karıştığı bir ortam. Günler daha uzun, eğlence ve geceleri keşfetmek için daha çok zaman var. İşten sonra seksi mini elbisenizi ve yüksek topuklu ayakkabılarınızı giyeceksiniz. Şık keten takımı içindeki sevgiliniz ise sizi bekliyor olacak. DKNY summer parfümlerinin biri sizin biri onun için.

DKNY Women Summer parfümünün kapıları rengarenk çiçekler, canlı yeşil bitki notaları ile açılıyor. Üst notalarda mandalina ile pembe tropikal guava meyvesinin lezzetli kokteyline, mango çiçekleri ve frezya ekleniyor. Orta notalarda ise tapteze bir çiçek buketi var; manolya yaprakları, yasemin, müge ve portakal çiçekleri. Parfümün bazını oluşturan alt notalarda ise; sandal ağacı, sedir ağacı ve beyaz ağaçsı notalar yer alıyor.
DKNY Men Eau de Toilette ise tazeleyici turunçgil ve yeşil yapraklı notaların serinletici etkisi ve yarattığı maskülen hisle açılıyor. Üst notalarda, öğütülmüş yeşil bitkiler, bergamut, greyfurt ve misket limon notları yer alıyor. Orta notalarda ise kişniş, kakule ve havuç tohumları parfümün kalbini oluşturuyor. Parfümün bazını oluşturan alt notalarda ise sandal ağcı, sedir ağacı ve vetiver yer alıyor.


Alıntıdır!


 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst