Diz Boyu Romantizm!

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
30.04.2010 Diz Boyu Romantizm!

Bu hafta sonu, ilişkinize renk getirin. Hazır bahar gelmiş, toprak uyanıyorken, siz de ilişkinizin üzerindeki tozları silkeleyin.


4528245A664F4F4BB69808AC05C8.jpg



Diz Boyu Romantizm!
Her günümüz telaş ve koşuşturma içinde geçiyor. Biliyorum, hepiniz başka başka sorunlarla boğuşuyorsunuz. Hepimiz çarkın içindeyiz ama bazen yaşamın telaşına da mola vermek gerekir.
Aşkınızı yeniden alevlendirecek bir hafta sonu yaşayın. Bütün dertler Pazartesi’yi beklesin. Nasılsa yapılacak bir şey yok. Hafta başında kaldığınız yerden devam edersiniz.
Cumartesi çalışmıyorsanız, sevdiğinizle birlikte aşk kampına Cuma akşamından başlayın. Maddi durumunuz el veriyorsa, yakın bir yere iki gülük kaçamak yapın. Hafta sonunu doğanın içinde bir pansiyonda, otelde baş başa geçirin.
Bunu yapamıyorsanız, evinizin konforuna güvenin. Cuma akşamı, iş dönüşü ve haftanın yorgunluğu olabilir, o yüzden evde yapılacak bir program hazırlayın. Mumlar, şarap gibi detayları seviyorsanız, bunu kullanabilirsiniz. Çiçek yapraklarını yatağın üstüne döşeyin.
Partneriniz bu kadar romantizmden boğuluyorsa, en azından romantik bir filme ikna etmeye çalışın. Güzel bir film kiralayın. Basit bir yemek yiyin. Spagettinin ne kadar aşka hizmet eden bir yemek olduğunu hayal edebiliyor musunuz?
Bu akşam sakın önemli konulara girmeyin. Sonu kavgaya veya kırgınlığa gidebilecek her konudan uzak durun. Bu hafta sonu sadece dokunmak, sevmek ve sevişmek var.
Mutlu geçirdiğiniz gecenin sabahı, kendinize bir orman içinde veya deniz kıyısında kahvaltı ısmarlayın. Mutlaka lüks bir yere gitmek zorunda değilsiniz. Termosa koyduğunuz çay ve pastaneden alınmış poğaçalar da iş görecektir.
El ele uzun bir yürüyüş, şehrinizde olan bir etkinliğe katılmak, hatta güneşle birlikte kapıları açılan lunaparka gitmek, istediğinizi seçin. Akşamüstü kahve ve bir dilim pasta ya da akşam yemeğine hazırlık, birini seçin. Akşamı da ister lüks bir restoranda, ister yol kenarında bir sokak köftecisinde geçirin. Önemli olan birbirinizi ne kadar sevdiğinizi hatırlamanız. İlk karşılaştığınız günü ve ne hissettiğinizi anlatın, o anı hatırlayın.
Aşkınızı tazeleyecek çok farklı şeyler bulabilirsiniz. Bu hafta sonunu ilişkinize ayırın. Sevin, sevişin, romantizmi diz boyu yaşayın. Sevgili olmayanlar ne yapsın diyorsanız, hemen giyinip sokağa çıkın. Arkadaşlarınızın arasına karışın. Sosyalleşin! Kimse sizi evde otururken bulamaz. Eee hadi!!!!
Candan Ünal
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst