Disney kahramanları buzda canlanacak

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
691054314286.jpg


Disney kahramanları buzda canlanacak

Tinker Bell, Mickey ve Mini Mouse gibi çocukların severek izlediği çizgi kahramanlar ile Disney'in ünlü prens ve prensesleri ete kemiğe bürünüp buzda dans etmek için İstanbul'a geliyor.

6-16 Ekim arasında sahnelenecek 'Disney On Ice-Prensesler ve Kahramanlar' adlı gösteri, 7'den 77'ye herkese macera dolu birkaç saat vâdediyor

Bugüne kadar 22 ülkede bin 280 gösterimi yapılan ve 6 milyon kişi tarafından izlenen 'Disney On Ice-Prensesler ve Kahramanlar', ERGO ana sponsorluğunda 6 Ekim'de Bayrampaşa'daki Ora Arena'da kapılarını açıyor. 16 Ekim'e kadar İstanbullu çocuklar ve aileleri ile buluşacak olan gösteride; güzellikleri ile büyüleyen Disney prensesleri, yakışıklı Disney prensleri, Mickey Mouse ve Minnie Mouse ve Goofy gibi kahramanlar buz üstünde harikalar yaratacak. Gösterinin performans direktörü Rebecca Andison, 'Disney On Ice-Prensesler ve Kahramanlar'ı anlattı...

EJDERHA ATEŞ PÜSKÜRÜYOR
'Disney On Ice-Prensesler ve Kahramanlar' nasıl bir gösteri?
Her yaştan çocuğu, Tinker Bell'in rehberliğinde klasik Disney masallarının içerisinde büyülü maceralara çıkaran bir gösteri bu. Alaaddin, Pamuk Prenses, Güzel ve Çirkin, Küçük Deniz Kızı, Prenses ve Kurbağa, Sindirella ve Rapunzel'in yanı sıra; Mickey Mouse, Minnie Mouse ve eğlence sever Goofy'nin özel katılımlarını içeren gösteride, çocuklar sevdikleri bütün karakterlerin eğlenceli maceralarını yaşayabilecekler.

Bu gösteri ile diğer 'Disney On Ice' gösterilerinin arasındaki fark nedir?
Gösteride, buz üzerinde inanılmaz hareketler yapan akrobatları, alev püskürten ejderhaları ve Sindirella'nın üvey kardeşlerinin muzipliklerini görebilirsiniz. İki gerçek şelalenin de yer aldığı 12 metre yüksekliğindeki sette, Alaaddin buz üzerinde inanılmaz bir atlayış da sergiliyor...

ÖZEL EFEKTLER VAR
Gösteride sürpriz var mı?
Var tabii. Mesela Alaaddin buz üzerinde inanılmaz bir atlayış sergiliyor... Prens Phillip de, Aurora'yı kurtarmadan önce Maleficent büyüleyici bir şekilde ejderhaya dönüşerek, buzun üzerine ateş püskürtüyor. Tinker Bell gösterinin sonunu getirirken, baş döndürücü özel efektlerle havada beş metre yükseliyor.

Gösteriyi izleyen çocukların tepkileri genelde nasıl oluyor?
Gösteriyi seyreden bütün çocuklar çok etkileniyorlar... Kızlar; Sindirella ve Tinker Bell'den hayranlıkla bahsedip Prens Phillip'in Uyuyan Güzel'i nasıl kurtardığını birbirlerine anlatırken; erkekler ise Alaaddin'in çılgın maceralarından, Prens Eric'le denizcilerinden konuşuyorlar... Kısacası bu gösteri, her yaştan çocuk için mükemmel maceralar sunuyor. Dahası, çocukların yanındaki büyükanne ve büyükbabaların yüzlerindeki heyecan, yeniden çocukluklarına döndüklerini gösteriyor. Yani 2 yaşından 99 yaşına kadar herkes bu gösteriyi zevkle izliyor.

SAHNE 18 SAATTE KURULUYOR
Gösteride kaç kişi var? Ekip nasıl çalışıyor?
Bu gösteride; 42 patenci, 14 kişilik set ekibi, beş kişilik personel ve üç buz teknisyeni tarafından yapılıyor. Gösterinin gerçekleşeceği arenada sahnenin kurulması 18 saat kadar sürerken, sökülmesi ise yalnızca dört saat alıyor. Buz pistinin kurulumu için teknisyenler 36 saatlik bir çalışma ortaya koyarken, pistin kaldırılması sekiz saatte tamamlanıyor.

BU TURNEDE 15 ÜLKE 27 ŞEHİR GEZECEĞİZ
Türkiye'ye ne zaman geleceksiniz ve beklentileriniz neler?
Türkiye'ye 21 Eylül'de geleceğiz ve 6 Ekim'e kadar bir prova sürecinden geçeceğiz. ORA Arena'da sahneye çıkıyor olmak bize büyük bir heyecan veriyor. ORA Arena'nın alışveriş merkezine bağlantısı ve metro istasyonuna yakınlığı, gösteriye gelecek ailelere kolaylık sağlıyor. Oyuncu kadromuz ve teknik ekibimiz İstanbul ve Türkiye'nin sunduğu kültürel zenginlik ve otantik yemekleri keşfedecekleri için çok heyecanlı.

Turne kapsamında kaç ülke ve şehri ziyaret edeceksiniz?
2011-2012 turnemizde 15 ülkede 27 şehri ziyaret edeceğiz.

Türkiye'den sonra rotanız neresi?
Türkiye'den sonra Moskova, ardından da Belgrad'a geçeceğiz.
Sabah
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst