Dinozorlar geri dönüyor

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
1401280017664.jpg


Dinozorlar geri dönüyor

Çok sevilen ama aynı zamanda ürktücü dinozorlar 'Jurassic World' filmi ile geri dönüyor.

2011 yılındaki Comic-Con'da Steven Spielberg tarafından müjdesi verilen filmle ilgili ufak ufak ipuçları gelmeye devam ediyor. Jurassic World'ü, geçtiğimiz yıl ilk sinema filmi deneyimi Zaman Yolcuları filmiyle dikkatleri üzerine çeken Colin Trevorrow yönetiyor.

Birçok kişinin merak ettiği sorulardan biri olan dinozorlara kim bakacak sorusu, dün akşam yönetmenin takipçileriyle paylaşttığı bir resimle cevap buldu. Yönetmenin paylaştığı, yeni parkın veteriner hizmetlerinin armasının fotoğrafı çok kısa sürede yüzlerce retweet aldı.

VİZYON TARİHİ 2015

Zengin bir kadrosu olan Jurassic World'de, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Jake Johnson, Irrfan Khan, Vincent D'Onofrio, B.D. Wong, Omar Sy, Judy Greer, Andy Buckley ve Andy Buckley rol alıyor. Hem 35mm hem de 65mm formatında çekilen ve ayrıca IMAX versiyonunun da olması muhtemel olan filmin çok çeşitli olması da meraklılarını sevindiriyor. Bol aksiyon, macera ve bilimkurgunun yer alacağı Jurassic World, Haziran 2015'te vizyonda olması planlanıyor.

Sabah

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst