Dinle Sevgili - Fox tv

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
dinle-sevgili-1-bolum-ozeti.jpg

Tarih: 2011-06-21 TV : FOX TV Saat: 20:30Tür:Yerli Dizi

DİNLE SEVGİLİ

Mehmet, Hande’ye yakınlaşmaya çalışır. Hande ise Ceren’i üzmemek adına Mehmet ile arasındaki ilişkiyi arkadaşlıktan öteye götürmek istemez. Fakat yüreğine söz geçiremez.
Ceren, Mehmet ve Hande arasındaki yakınlaşmayı fark edip ikisini bir araya getirmemek için elinden geleni yapar. Mehmet’in kardeşi Gülfem, Taner’in Zerrin’i merdivenlerden iterken görmesi üzerine kapanır ve insanlarla konuşmayı reddeder.
Nermin, Zerrinin hastanelik olması ve Gülfem’in konuşamamasından dolayı kendini kötü hissetse de Taner’le gizlice görüşmekten kendini alamaz.

Künye :

Yapım : Base Yapım- Sergin Akyaz
Yönetmenler : Fulya Yavuzoğlu, Mehtap Köroğlu, Irmak Çığ
Müzik : Melig Görgün
Senaryo Grubu : Talat Karagöz, Evin Çamdoruk, Esin Gök, Nazlı Şahin, Tanhu Sercan Şıpka.

Oyuncular
Zeynep Dörtkardeşler- Hande
Cem Kılıç- Mehmet
Ceyda Tepeliler- Ceren
Selma Güneri- Mürvet
Fulya Özcan- Zerrin
Bülent Fil- Taner
Pelin Dinçer- Fidan
Berrin Atasoy- Ülfet
Tanya Jaziri- Nermin
Faruk Güncan- Selçuk
Evrim Şahintürk- Sakine
Nedim Suri- Hamdi
Ayça Ayşin Turan- Gülfem
Volkan Akçaalan- Oğuz
Gökçe Suyabatmaz- Dilara
Esin Yıldız- Arjen
Ferhat Yıldız- Fiko
Edis Görgülü- Barış

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
43354_dinle-sevgili.jpg

Dinle Sevgili

Tarih: 2011-06-27 TV : FOX TV Saat: 20:30Tür:Yerli Dizi

Ceren, Mehmet’in söylediği sözler yüzünden yıkılmıştır. Onu avutan kişi Hande olacaktır. İki arkadaş birlikte yeni kuracakları radyo için mekan aramaya başlar.

Gülfem’in babasına karşı tepkisi devam eder. Hiç beklenmedik bir misafir Nermin’in evine gelecek ve tüm ailenin hayatını tamamen değiştirecektir.

Ceren ise Mehmet’i elde edebilmek için Hande’ye yeni bir oyun hazırlar.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
43517_dinle-sevgili.jpg

Dinle Sevgili

Tarih: 2011-07-06 TV : FOX TV Saat: 20:30Tür:Yerli Dizi

Ceren, Hande ve Mehmet’in arasını bozmak için ikili oynamaya başlar. Hande, radyodan ayrılma kararı alır. Nermin, hamile olduğunu anlar. Bu gerçeği Taner’le paylaşacak mıdır?

Hamdi ve Fiko kızlarla geçirecekleri hafta sonu için para bulmaya çalışır. Hande, Ceren’in yaptıklarını öğrenince onunla yüzleşmeye karar verir. Fakat kötü bir sürprizle karşılaşacaktır. Mehmet istemeden Hande’nin gözünde zor duruma düşer.

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Ben de 2-3 sefer baktım sürekli izlesem sarar haralde bilmiyorum güzele benziyor...:1:

N

Nelly

Misafir
izlemiyorum çok salak bir dizi bana hitab etmiyor..zaten türk dizilerinin çoğu saçma oluyor

R

Rosie

Misafir
bence de senaryo güzel olsa bile bu dizinin oyuncuları çok vasat.artık bu sektör öyle bir hale geldi ki sokaktan geçeni bile oyuncu yapacaklar,onlara oyuncu unvanları verilecek.ama ben gibi konservatuar okuyup bu işin eğitimiini alanlar anca figüran olur sanırım bu gidişle.gerçekten çok yazık.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
43544_dinle-sevgili.jpg

Dinle Sevgili

Tarih: 2011-07-07 TV : FOX TV Saat: 19:15Tür:Yerli Dizi

DİNLE SEVGİLİ

Hande, Ceren’in yalanlarını yüzüne vurur. Mehmet ve Hande arasında büyük bir tartışma yaşanır. Hande ile arasının kötüleşmesini Ceren’in kurduğu oyunlara bağlayan Mehmet, Ceren ile radyo ortaklığını sona erdirme kararını alır.
Nermin, çocuğu aldırmak için hastaneye gider. Dilara herkesten habersiz bir şekilde evde büyük bir parti verir. Mehmet, Hande ile arasını tekrar düzeltmek için yeni bir atılımda bulunur. Mehmet ve Hande tekrar eskiye dönebilecek mi?

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
43620_dinle-sevgili.jpg

Dinle Sevgili

Tarih: 2011-07-11 TV : FOX TV Saat: 19:15Tür:Yerli Dizi

DİNLE SEVGİLİ

Hande, Mehmet’in ailesi ile tanışır. Hande’nin, Nermin’in kızı olduğunu öğrenince Mehmet’in ailesi buna nasıl tepki verecektir? Arjen’in herkesten gizlediği sır hiç beklemedik bir şekilde ortaya çıkar.
Mehmet’ten beklediği ilgiyi bir türlü göremeyen Ceren onu tehdit edince Mehmet’in buna cevabı çok sert olur. Taner’den hamile kaldığını öğrenen Nermin bebeği aldırma konusunda kararlı değildir.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
dinle-sevgili.jpg

Tarih: 2011-07-14 TV : FOX TV Saat: 19:15Tür:Yerli Dizi

DİNLE SEVGİLİ

Hande, Mehmet’ten uzaklaşmaya başlamıştır. Hande’nin bu ani değişimleri Mehmet’i şüphelendirir. Ceren ise Hande’nin Mehmet’ten ayrılmasını garantilemek için, Taner ile işbirliğine devam eder.
Nermin, Taner’in Hande’ye söylediklerini öğrenince geçmişte yaşanan sırlar açığa çıkar. Hande, Mehmet’in yaklaşma çabalarına nasıl tepki verecektir?

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Robyn bunlarda mı eğitim almamış şekerim...
Başrollerdeki; Sen kimin alıp almadığını daha iyi bilirsin...

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Ben izliyorum. Beni tatmin ediyor oyunculukları fena bir dizide değil...
Seneryolar hep basitleşti. Artık 5 yaşında bir çocuk bile tahmin edebiliyor neyin ne olacağını o yüzden pek tutulmuyor bu tür diziler...
Senaristler biraz kendilerini geliştirmeliler bence...
:sila::sila::sila::sila:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
43787_dinle-sevgili.jpg

Dinle Sevgili

Tarih: 2011-07-18 TV : FOX TV Saat: 19:15Tür:Yerli Dizi

DİNLE SEVGİLİ

Taner, Nermin’in kendisinden hamile kaldığını öğrenince onunla buluşur. Ceren ve Mehmet tesadüfen bir gece ******nde karşılaşır. Ceren’in aşırı hareketleri Mehmet’i rahatsız eder.
Gülfem’in Oğuz’a verdiği puzzle parçaları birleşince acaba ne çıkacaktır? Hande, Mehmet’ten uzak durmaya çalışır ancak Mehmet’in vazgeçmeye niyeti yoktur. Nermin’in hayatı hiç beklenmedik bir sürprizle değişecektir.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
43841_dinle-sevgili.jpg

Dinle Sevgili

Tarih: 2011-07-20 TV : FOX TV Saat: 19:15Tür:Yerli Dizi

DİNLE SEVGİLİ
Taner ve Zerrin boşanma davası için mahkemededirler. Anne ve babası arasındaki kavgalar Mehmet’in moralini bozar. Barış, arkadaşlarının yanında Dilara’yı küçük düşürür.
Sonunda beklenen büyük parti radyoda yapılır. Herkes çok heyecanlıdır. Ancak Ceren’in oyunları genç aşıkların hayatını karıştırmaya devam eder. Radyodaki partide Hande ve Mehmet’i büyük bir sürpriz beklemektedir.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
44009_dinle-sevgili.jpg

Dinle Sevgili

Tarih: 2011-07-28 TV : FOX TV Saat: 19:15Tür:Yerli Dizi

Nermin, bir zamanlar Taner’in kendisine hediye ettiği yüzüğü Ülfet’in elinde görünce yıkılır. Ceren ve Taner, Hande’nin yerini doldurabilmek için ünlü bir radyocu ile anlaşmaya çalışırlarken, Hande yeni başladığı radyo kanalında kısa sürede dinleyicilerin beğenisini kazanır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
44202_dinle-sevgili.jpg

Dinle Sevgili

Tarih: 2011-08-04 TV : FOX TV Saat: 19:15Tür:Yerli Dizi

Ceren, Oğuz ve Gülfem’i birlikte yakalayınca, Oğuz’u avucunun içine alır. Nermin’in evi terk etmiş olması Hande’yi çok üzer. Babasını evde istemese de Hamdi’nin ısrarları kafasını karıştırır.
Zerrin’in avukatının tavsiyesiyle Taner’i zor durumda bırakacak önemli bir hamle yapar. Ceren’in radyoda yaptığı çılgınlık Hande ve Mehmet’i korkutacaktır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar