Di̇kkat! Jüpi̇ter Retrosu Evreni̇n Gi̇zli̇ Yasalarını İşleti̇yor!

Tepki
1.448
DİKKAT! JÜPİTER RETROSU EVRENİN GİZLİ YASALARINI İŞLETİYOR!
Merhaba ve kanalıma hoş geldin! Jüpiter retrosu, sadece astrolojik bir olay değil; aynı zamanda Evrensel Yasaların hayatlarımızda kendini en güçlü şekilde gösterdiği bir dönemdir. Bu videoda, neden bazı şeylerin yolunda gitmediğini, bu gizli yasaların Jüpiter retrosunda üzerimizdeki etkilerini ve bu süreçte her burcun özellikle dikkat etmesi gereken kritik kuralları inceliyoruz.
Eğer bu dönemi fırsata çevirip hayatınızda büyük bir uyanış yaşamak istiyorsanız, videonun tamamını dikkatle izleyin!

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.448
Emeğine sağlık epey bilgilendirici dikkati vererek dinlemek lazım:papatya:
Trine etkileri de haftalik burç yorumlarımda var. Mesela bu hafta Merkür retro olmasına rağmen çok şanslı bir dönem ve gelen kısmetler sağlam ve iyi olacak. Ama Merkür retrosunda olduğumuz için bu kısmetleri değerlendirip Aralık ayında hayatımıza tam sokmalıyız. ( İş fırsatı geldiyse şuan görüşüp Aralıkta başlanmalı, hatta aralık 5 den sonra mümkünse) Çünkü Merkür retro ne olur ne olmaz :)

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
Trine etkileri de haftalik burç yorumlarımda var. Mesela bu hafta Merkür retro olmasına rağmen çok şanslı bir dönem ve gelen kısmetler sağlam ve iyi olacak. Ama Merkür retrosunda olduğumuz için bu kısmetleri değerlendirip Aralık ayında hayatımıza tam sokmalıyız. ( İş fırsatı geldiyse şuan görüşüp Aralıkta başlanmalı, hatta aralık 5 den sonra mümkünse) Çünkü Merkür retro ne olur ne olmaz :)
Merkür retronun hayra işlediği anlardan biri yani :D kadersel etkiler var deniyor ya ondan herhalde bu sağlamlık

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
Geçen gün dikkatimi çekti bu doğum günlerinin ya da aylarının da önemi var mı? Keşfetlerde bazen önüme düşüyor benim günüm de ayımda her şeyim Venüs etkisi altında çıkıyor hatta cuma doğmuşum o da venüs günü diyor bayılacam :D bu da kişiye etki eden bir şey mi yoksa salla gitsinlik bir şey mi :cokkomik:

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.448
Geçen gün dikkatimi çekti bu doğum günlerinin ya da aylarının da önemi var mı? Keşfetlerde bazen önüme düşüyor benim günüm de ayımda her şeyim Venüs etkisi altında çıkıyor hatta cuma doğmuşum o da venüs günü diyor bayılacam :D bu da kişiye etki eden bir şey mi yoksa salla gitsinlik bir şey mi :cokkomik:
Etki eder, herşey etki eder senin kişiliğine karakterine. Bunlar zaten insanı eşsiz yapan şeyler:)

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.448
Cidden ya :D Video çekmek uğraştırıcı ya bazı konular instagrama metin şeklinde de yazılabilir aslında bazıları öyle yapıyor.
Benim içime sinmez. Hazır metin otomatik yazdırma yapıyorlar. Kendi bilgileri olduğunu zannetmiyorum. Onların çoğu direk otomatik yazdırma. Araştırsan yanlışları bulursun. Teknolojiyi yüzeysel kullanıyor onlar. Kendi bilgilerini paylaşmıyorlar canım :) Ama cidden çok prim yapıyorlar :(

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
Benim içime sinmez. Hazır metin otomatik yazdırma yapıyorlar. Kendi bilgileri olduğunu zannetmiyorum. Onların çoğu direk otomatik yazdırma. Araştırsan yanlışları bulursun. Teknolojiyi yüzeysel kullanıyor onlar. Kendi bilgilerini paylaşmıyorlar canım :) Ama cidden çok prim yapıyorlar :(
Mine Ölmez Şebnem Ekşib ve Aygül Aydın da yapıyor ondan dedim. Ben önüme düşünce okumayı seviyorum

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
Onlar vakitsizlikten yapıyordur :D birde bütün hesapları çok eski bir ton takipçileri ve danışanları var :) asistanları da var :)
Az önce Mine Ölmez'in 1 saat 13 dakikalık canlı yayınını izledim o kadın büyük ihtimalle instagram yazılarını kendisi yazıyor çünkü onun konuşma tarzı başkası yazsa bir yerden açık verir. Zeynep Turan falan X'te yazıyordu Aygül'de X'te aktif güncel olanlar da var yani hem video hem yazı paylaşıyorlar. Yalnız ben de amma takip ediyormuşum he dökül astrosever nk dökül bacım diğer astrologlardan da özet geç hatırları kalmasın diyorum kendi kendime:krizz: Aman neyse ne sonuçta video harici yazılı bilgilendirmelerde takip edenler için güzel oluyor kimi insan görsel olarak kimi insan işitsel olarak rahat anlar ya o hesap herhalde

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.448
Az önce Mine Ölmez'in 1 saat 13 dakikalık canlı yayınını izledim o kadın büyük ihtimalle instagram yazılarını kendisi yazıyor çünkü onun konuşma tarzı başkası yazsa bir yerden açık verir. Zeynep Turan falan X'te yazıyordu Aygül'de X'te aktif güncel olanlar da var yani hem video hem yazı paylaşıyorlar. Yalnız ben de amma takip ediyormuşum he dökül astrosever nk dökül bacım diğer astrologlardan da özet geç hatırları kalmasın diyorum kendi kendime:krizz: Aman neyse ne sonuçta video harici yazılı bilgilendirmelerde takip edenler için güzel oluyor kimi insan görsel olarak kimi insan işitsel olarak rahat anlar ya o hesap herhalde
Hahaha:D zeynep Turan ı takip ediyorum. Birde şebnem ekşib İ bunlar bence batının ve vedik in 2 ucu şebnem ekşib in postlarına bakıyorum arada kendilerinin yazdıklarından çok emin değilim ama olabilir tabi :D
Sen sıkı takipçisin belli :D

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.448
Yalnız Zeynep Turan ekranda yaşlandı resmen çocukken o çıktığında ekrana yapışırdım :D çocuk haritalarına bakmazdı. Sabilerin haritasına bakılmaz derdi. Bu hanımefendi nin özel bir yeri var bende ama diğerleri Aygül, mine ölmez spekülatif geliyor bana, şimdi değil ama daha önceden çok korku saldılar gibi geliyor bana:)

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
Hahaha:D zeynep Turan ı takip ediyorum. Birde şebnem ekşib İ bunlar bence batının ve vedik in 2 ucu şebnem ekşib in postlarına bakıyorum arada kendilerinin yazdıklarından çok emin değilim ama olabilir tabi :D
Sen sıkı takipçisin belli :D
Bir şeyi anlayana kadar bilginin suyunu çıkarıyorum ondan bir de keyifli bir konu muhabbeti de sarıyor :cokkomik: Şebnem Ekşib'i dinlerken kafam karışıyor vedik ya neydim ben şimdi oluyorum :kriz:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar