Devrilmeyen Çaydanlık

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Devrilmeyen Çaydanlık

Emsan’ın tasarım tescilli devrilmez demliği ev hanımlarının da bir numaralı tercihi…

attachment.php


Siz de geleneksel demleme çay keyfinin tutkunlarındaysanız, Emsan’ın yepyeni Bade çaydanlık takımları tam da size göre. Üstelik çay keyfinizin kaçmaması için endüstriyel tasarım tescilli özel demlik tabanı ile kayma ve düşme tehlikesi de olmadan! Geleneksel demliklerde göz ardı edilen “çaydanlıkların altına tam uyum sağlayamama” özellikleri ‘Emsan Bade Devrilmez Demlik’ ile tarih oluyor. Artık çaydanlığınızı yarı yarıya yan yatırsanız bile demliğiniz, çaydanlığınızdan ayrılmıyor ve yıllar yılı mutfaklarınızda güvenle kullanmanız için kullanım kolaylığı sağlıyor.

Füme, lila ve mor olmak üzere 3 farklı renk seçeneği bulunan Emsan devrilmez demliğin gizli kapsül tabanı ise, çayınızın sıcaklığını kaybetmeden uzun süre içilebilir özelliğini korumasına yardımcı oluyor. Bulaşık makinesinde yıkanabilir özellikli Bade Devrilmez Demliğiniz mutfaklarınızdaki bir numaralı yardımcınız olacak.

Alintidir.
 

Ekli dosyalar

  • emsandemlik.jpg
    emsandemlik.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 86

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
ben de bundan yok ama benimki de devrilmiyo ne var yani:kptmya:

kardeşim çeyizine aldı bundan çok ağır ya bi de su doldurunca benim kolum hayatta tartmaz yani dedim bu kadar ağır yerinden kalkmıyo tabi devrilmez:kptmya:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst