o kadar bunaldım ki anlatamam kendimi sokağa atıp bas bas bağırasım var 2 gündür zor şeyler yaşıyorum en azından benim için öyle ben onun için kalp kırdım annemin babamın ve 2 gündür yüzüme bakmıyolar naralar attı bana seni bırakmıcam artık evlenelim diye ki biliyosunuz nişanımız olucaktı zaten bugn onlara gittim annesiyle yaşıyoda babası vefat etmiş benm kaynanayla oturma durumum vardı buzamana kadarda bu olaya çok tepki vermedim zorluklarının farkındaydıma ama diyemedim işte bugünde onlarda mobilyalardan konuştuk ben kaynana evnde oturucagm için butun eşyaları sl baştan istedim ben heyecanla anlatırken annesi yok ben oturma grubumu atmam yok çamaşır makinem yeni atmam işte kim gelirse gelsin bana onları attırmaz falan dedi susutum cevap vermedm bana yakışmazdı sonra annesi gitti yalnız kalınca dediki bu böyle olmucak aynı evde olmaz demeye başladı erkek arkadaşım siz anlaşamzsınız dedi tabi buarada annesinede kızdı biraz genç kız beklentileri var dedi neyse baktım o ayrı evden bahsedince bende anlattım içimi tamamen boşalttım ev ev üstüne olmaz zorlanıcaz hiç bizaman ben kendi evmmiş gibi yaşayamıcam bayağı konustm onunda kafasına yattı ama annemi bırakmama 18 yıldır onunlayım dedi bende bunu istemıyorum zaten en azından yakından tutarz ama herkes evni bilir dedim daha sonra annesi geldi tabi bizimkinde akılmı var direk konuya girdi ane biz ayrı ev tutmayı düşünüyoruz zoruna gdermi oda tabi gider demdi gidin gidin beni rahat bırakın kendi evmde demeye başladı ama acayip tepkli söylüo işte diyoki sen düne kadar ayrı ev olmaz diyodun bi anda ne değişti sende erkekmiisin adammısın demeye başladı erkek arkadaım çok sinirlendi bağırıp çağırdı annesi  gidin ama benm kiramı vermek zorundasınız sakın gelip benden para istemeyn madem ayrı oturcaksınız size bi kurus bile vermem dedi şimdi annesi emnim benden iliyodur ama öyle birşey yok gerçek bu aynı evde olursak dahada huzurumuz kaçıcaktı şmdi erkek arkadaşımla aram braz açıldı az önce aradım senn suçun yok annem haklı ben dammıyım o kadını hayatta bırakamam çok moralim bozuk vicdan azabı çekiyorum falan dedi benden sonra sarılıp ağlamış annesi uzun lafın kısası işer çıkılmaz bir hal aldı tabiki annesinden ayırma gibi bi niyetm olamaz ben gaddar bi insan deglim en 2 gündür annemleri onun için kırdgm için vicdan azabıçekiyodum ama değmez sanırım kalp kırarak yuva kurulmaz belkide biticek onu okadar çok seviyorum ki anlatamam ama aynı evde yapamam dahada huzursuz olucaz off çok sıkıntıdaym bütün yolar kapandı bianda Rabbm feraha erdirsin inşallah
 Rabbm feraha erdirsin inşallah