Dert ortagım

catpat

Aktif Üye
Tepki
162
o kadar bunaldım ki anlatamam kendimi sokağa atıp bas bas bağırasım var 2 gündür zor şeyler yaşıyorum en azından benim için öyle ben onun için kalp kırdım annemin babamın ve 2 gündür yüzüme bakmıyolar naralar attı bana seni bırakmıcam artık evlenelim diye ki biliyosunuz nişanımız olucaktı zaten bugn onlara gittim annesiyle yaşıyoda babası vefat etmiş benm kaynanayla oturma durumum vardı buzamana kadarda bu olaya çok tepki vermedim zorluklarının farkındaydıma ama diyemedim işte bugünde onlarda mobilyalardan konuştuk ben kaynana evnde oturucagm için butun eşyaları sl baştan istedim ben heyecanla anlatırken annesi yok ben oturma grubumu atmam yok çamaşır makinem yeni atmam işte kim gelirse gelsin bana onları attırmaz falan dedi susutum cevap vermedm bana yakışmazdı sonra annesi gitti yalnız kalınca dediki bu böyle olmucak aynı evde olmaz demeye başladı erkek arkadaşım siz anlaşamzsınız dedi tabi buarada annesinede kızdı biraz genç kız beklentileri var dedi neyse baktım o ayrı evden bahsedince bende anlattım içimi tamamen boşalttım ev ev üstüne olmaz zorlanıcaz hiç bizaman ben kendi evmmiş gibi yaşayamıcam bayağı konustm onunda kafasına yattı ama annemi bırakmama 18 yıldır onunlayım dedi bende bunu istemıyorum zaten en azından yakından tutarz ama herkes evni bilir dedim daha sonra annesi geldi tabi bizimkinde akılmı var direk konuya girdi ane biz ayrı ev tutmayı düşünüyoruz zoruna gdermi oda tabi gider demdi gidin gidin beni rahat bırakın kendi evmde demeye başladı ama acayip tepkli söylüo işte diyoki sen düne kadar ayrı ev olmaz diyodun bi anda ne değişti sende erkekmiisin adammısın demeye başladı erkek arkadaım çok sinirlendi bağırıp çağırdı annesi gidin ama benm kiramı vermek zorundasınız sakın gelip benden para istemeyn madem ayrı oturcaksınız size bi kurus bile vermem dedi şimdi annesi emnim benden iliyodur ama öyle birşey yok gerçek bu aynı evde olursak dahada huzurumuz kaçıcaktı şmdi erkek arkadaşımla aram braz açıldı az önce aradım senn suçun yok annem haklı ben dammıyım o kadını hayatta bırakamam çok moralim bozuk vicdan azabı çekiyorum falan dedi benden sonra sarılıp ağlamış annesi uzun lafın kısası işer çıkılmaz bir hal aldı tabiki annesinden ayırma gibi bi niyetm olamaz ben gaddar bi insan deglim en 2 gündür annemleri onun için kırdgm için vicdan azabıçekiyodum ama değmez sanırım kalp kırarak yuva kurulmaz belkide biticek onu okadar çok seviyorum ki anlatamam ama aynı evde yapamam dahada huzursuz olucaz off çok sıkıntıdaym bütün yolar kapandı bianda:( Rabbm feraha erdirsin inşallah

gokyuzu

Daimi Üye
Tepki
7.606
çatpatcım durumuna gerçekten üzüldüm ama bence olması gereken olmuş ne demek ben eşyalarımı atamamam falan sende gençkızsın seninde eşyan olacak tabiki kendince herşey bir sefer oluyor ve alınıyor bırakın ayrı evde dursun aynı yerde oturmadıgı için oglunada çirkin sözler sarfetmiş ilerde demekki birşey olsa karşı ataga geçecek gibi görünüyor kayınvaliden dediğin gibi evi yakın tutup ada yoklayıp sormak eniyisi canını sıkma anne babanıda onlar için şimdiden kırma yarın bişey olsa annen baban candır sana destektir onları üzme :eek:fff::eek:fff:

OP
catpat

catpat

Aktif Üye
Tepki
162
bılıyorum canm Allahın bana attıgı enbuyuk tokat bu oldu zaten ben sırtımı dondum o yapamadı bole bı ıstegmde yok aslnda ama gerceklerı gormemız gerekıo canımız yanıcak cıkılmaz bı halldym gıbı hıssedyrum nasıl davranmam gerektgnı bıle bılmıyrum sıan gozume uyku gırmıo

gokyuzu

Daimi Üye
Tepki
7.606
bılıyorum canm Allahın bana attıgı enbuyuk tokat bu oldu zaten ben sırtımı dondum o yapamadı bole bı ıstegmde yok aslnda ama gerceklerı gormemız gerekıo canımız yanıcak cıkılmaz bı halldym gıbı hıssedyrum nasıl davranmam gerektgnı bıle bılmıyrum sıan gozume uyku gırmıo

Sırtını dönme gibi bişey olamaz bunu bekleme ondan yapabileceği birşey degil çünkü sen kafanı dinle uykusuz kalma kendini topla umarım herşey yoluna girecektir halledilemeyecek bir sorun degil bu

OP
catpat

catpat

Aktif Üye
Tepki
162
Allah razı olsun uyumaya calısıcm ıyı geceler smdılık sabah ola hayır ola

Nara

Daimi Üye
Tepki
491
canim ya cok uzuldum.ama biliyormusun vaktiyle bu sorunlari bizde yasadik, ama benim esim kararliydi ayrilicagina ama annesi izin vermiyordu.ama bizde bir sey vadi beni isdemeye geldiklerinde babam sart kesmisdiki tamam soze izin veriyorum ama duyun ne zaman oglun kendi evini alicaq onda olucaq eyer kabul ediyorsaniz yarin soz yapalim dedi babam .onlarda dusunucez dediler. o zaman icinde ben esimle gorusmedimki benim yoklugumu anlasin, iki gunden sonra geldiler ve kabul etdiklerini soylediler. babamda verdi.bu ev yuzunden iki yil 5 ay sozlu kaldik, ve nehayet esim bakunun en sik ve gozel manzarali yerinden yuksek katli binalardan evimizi aldi .ve icinin tamirine kadar biz ciyiz isini hall etdik .neyse duyun oldu ama ayni evde yasamadigimiza ragmen ve kaynanama uzak oldugumuza ragmen her gun gelib beni deli edecek sekilde sinirlerimle oynuyordu. olum gece gunduz calisdi senin icin ve bu evi almak icin ona iyi bak falan filan isde.bunun yuzunden her gun esimle tartisiyorduk sonra esim dusunduki ya benden vaz gecicekdi yada ayesinden, cunki babam bu isi yoluna koy benim kizim uzulmesin yoksa ben ne yapicagimi bilirim dedikden sonra esime .biz bakunu terketmek zorunda kaldik ,ve buraya yerlesdik ve simdiki durumumuzdan hecde pisman diyilik her seyi yeniden basladik tabiki zordu ama allahin izniyle basardik simdi cok mutluyum huzurluyum allahima cok sukur isime karisanim yok kendi elim kendi basim yani kaynanamla hafdada bir kere konusuyoruz yani darqin diyiliz hatda konusurken beni ozlediyini bilile soyluyor.bunlari yazmakda maksadim buki tatlim yalnizca sende yok bu sorundan bunu kendine dert etme.sadece nisanlinnan konus olumden baska her seye care var.bir anlasmaya gelin sorunlarinizi kendiniz cozmekdense bir buyuye danisin onlar bizden iyi biliyor ne yapmak gerekdiyini.ve en esasi anne ve babana uz cevirme onlar bizim her gunumuzde arkda diyil yanimizda olucak kisiler onlar olmasa bizi sahibsiz sanib ne isderse ederler kaynanalarimiz .
yani tatlim yinede dusun
evlenicek adammi nisanlin
onun icin anne babani uzmeye deyermi
yarin bir sorun cikdiginda annesininmi tarafinda yoksa seninmi tarafinda olucak
bu sorunla basladisa sorunlada devam edicek ve bu kaynana sorununa dayana bilicekmisin dusun tasin insan bir defa evleniyor dusunki sonra pisiman olmayasin tatlim.yazdiklarim seni uzduyse cok ozur diliyorum ama dost aci soyler tatlim

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.486
Bu olayın şimdi yaşanması iyi olmuş bence.Ya evlendikten sonra yaşansaydı :acep: Seninle konuşunca sana,annesiyle konuşunca ona hak verseydi.kendi kararlarıyla yaşayamasaydı :uzgun:

Çok üzgünüm tatlım ama gerçekten ev ev üstünde olmaz.Evlendikten sonra bazı şeyler güllük gülistanlık olmuyor.Neşeli güzel günler yerini bir anda sıkınıtlı günlere bırakabiliyor.Sende kayınvalideni bırakma,terk etme derdinde değilsin.Sadece gençliğini,kararlarını ve evliliğini yaşama derdindesin.Pek ala yakın evlerde oturabilirsiniz.Sana iyi davranır kızı gibi görürse eminim sende ona gitmek için can atarsın.(Bunu kayınvalidende pek sezinleyemedim.Genelde oğlunu dolduran cinslere benziyorya neyse) Çok çok iyi düşün.Kendi anneni babanıda asla üzme.Çünkü onlar emin ol kendilerinden çok seni düşünürler.

Nişanlın bir karar vermek zorunda.Senin ondan istediğin şey gerçekten ortada.En azından bizler seni iyi anlıyoruz.Allah yardımcın olsun.Yoluna ışık saçsın.Diyecek başka bişey bulamıyorum :acep:

OP
catpat

catpat

Aktif Üye
Tepki
162
bugün tekrar konuştuk sabah abisi faan toplanmışlar annesi ondan özürdilemiş bi anda beni istemediğinizi düşündüm bu yüzden tepki verdim falan demiş bisi ve yengeside bize destek çıkmış yani erkek arkadaşım kararlı ayrı eve çıkmakta nitekim ayrı oturucaz dedi içim rahatladı inanın anneminde gönlünü aldım dedi daha huzurluyum şimdi dedi bende bugun gönlleri aldım bakalım rabbim daha karsımıza zorluk çıkarmaz inşallah

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.309
Simdi yasanmasi bencede iyi olmus, sen genc kizsin ve birseyler istemen normal.
Anneside olaylari biraz senin acindan düsünüp daha anlayisli davranmali.
Hakkinda hayirlisi.
Ve sakin ama sakin, hic kimse icin anneni babani kirma.
Ne olursa olsun onlar senin yaninda olacak kisiler.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
71.911
Zor dönemler bende karşı karşıya kalmıştım nişanlılık döneminde tatsızlıklar oldu ve nişan atmıştım :tskler: ama benim durumum farklıyıd aynı binada oturcaktık neyse onu geç :D abim ilk evlendiginde bir girmişti eve dügün zamanı benim gelinde ahkam kesmişti ama bizim durum yine senden biraz farklıydı biz ona sadece yatak odası ayarlıcaz sözünü vermiştik hanım bütün evi atmaya kalkınca ee haliyle evi ben çekip çeviriyorum karşı çıktım sonuçta annem'in hatıralarıydı niye karşı çıktım birde onu belirteyim. Yarın birgün ki olduda o ayrı eve çıkmak istediginde benim popiş açıkta kalacaktı eyşasını alacaktı o evimden e benim çöpe gidenler ne olacaktı ? Ben tekrardan eşyamı düzecektim tatlım birde bu taraftan bak bence haksızsın demiyorum yanlış anlama ama olayı geniş düşün :interest:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.328
Zor dönemler bende karşı karşıya kalmıştım nişanlılık döneminde tatsızlıklar oldu ve nişan atmıştım :tskler: ama benim durumum farklıyıd aynı binada oturcaktık neyse onu geç :D abim ilk evlendiginde bir girmişti eve dügün zamanı benim gelinde ahkam kesmişti ama bizim durum yine senden biraz farklıydı biz ona sadece yatak odası ayarlıcaz sözünü vermiştik hanım bütün evi atmaya kalkınca ee haliyle evi ben çekip çeviriyorum karşı çıktım sonuçta annem'in hatıralarıydı niye karşı çıktım birde onu belirteyim. Yarın birgün ki olduda o ayrı eve çıkmak istediginde benim popiş açıkta kalacaktı eyşasını alacaktı o evimden e benim çöpe gidenler ne olacaktı ? Ben tekrardan eşyamı düzecektim tatlım birde bu taraftan bak bence haksızsın demiyorum yanlış anlama ama olayı geniş düşün :interest:

tatlım bu açıdan düşünemiyoruz bak, yazman iyi oldu..
empati yapmak lazım.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
71.911
tatlım bu açıdan düşünemiyoruz bak, yazman iyi oldu..
empati yapmak lazım.

Tabiki herkesin fikri farklıdır ama bende karşı karşıya kaldım bu durumla hatta o dönemlerde bende bu bölümde konular açtım banada zamanında fikirler sunuldu ama gerçekten açılı olarak görmek gerekiyor bazı durumları gerçekten ölçüp tartmakta fayda var

OP
catpat

catpat

Aktif Üye
Tepki
162

tabi herkes kendince haklı bende ona hakvermedim değil baba ocağı sonucta kendine göre düzeni var neyse bu konuyu hallettik çok şükür kimsenn düzeni bozulmucak allahın izniyle:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar