Dermalogica ile ter kokularından kurtulun!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Dermalogica’nın özel formüllü roll-on deodorantı, ter kokularına neden olan bakteriyel faaliyeti bitkisel özler ve aromatik esansiyel yağlarla engelleyerek kötü kokulara son veriyor.

der_uzun.jpg



Yaz aylarında ter kokularından kurtulmayı kim istemez ki!

Dermalogica’nın özel formüllü roll-on deodorantı Environmental Control Deodorant içeriğindeki maydonoz, karanfil, kişniş, biberiye, limon kabuğu, okaliptüs ve çay ağacı esansiyel yağları ile ter kokusunu yok ediyor. Aynı zamanda ciltte leke oluşumunu tetikleyici, özellikle ağda ve tıraş sonrası tahrişe ve hassasiyete neden olan hiçbir yapay koku veya alkol içermiyor.

Piyasada bulunan ve anti-perspirant kategorisine giren deodorantların birçoğu, ter kokusunu engellerken, gözenekleri sıkıştırıp tıkayarak terlemeyi azaltıyorlar. Ancak bunun yanında, içerdikleri alüminyum tozlar ile ciddi sağlık sorunlarına ve çeşitli enfeksiyonlara yol açabiliyorlar.


Environmental Control Deodorant, alimünyum bileşenler ile ter bezesi gözeneklerini sıkıştırarak terlemeyi azaltan anti-perspirant’ara alternatif bir ürün olarak geliştirildi. Vücudumuz için gerekli olan terlemeyi önlemek yerine direkt olarak kötü kokulara yol açan bakteriyel faaliyeti engellemeye odaklanan Environmental Control Deodorant ile sağlığınıza zarar vermeden ter kokularından kurtulabilirsiniz.

Fiyatı:70 TL

Alıntıdır!
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
bence enn geleneksel yöntem en etkili sık sık banyo yapmak bi de banyo dan sonra miss gibi deodorant ve parfüm kokusu işte budur:)))
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Aynen:D Bol duş ve Nivea roll-on:) 70 TL sanki ucuz :bayil:
 

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
hergun dus alıyorum cıkınca parfum hafıf sıkıyorum ama koltuk altı mecbur bıyere gııdcesem kullaıyorum ama ıcm hıc rahat olmuyo zararlı dıye
buurnde 70 tl azcık uygun olaydı ıyı olurdu
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst