Deniz Yıldızı -Fox

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
6728b3d828d52139e3e7b6740b66dccf.jpg

Deneyimli bir ekip tarafından titizlikle hazırlanan “Deniz Yıldızı” FOX’un iddialı dizilerinden biri. Günlük olarak yayına girecek olan Deniz Yıldızı, yediden yetmişe herkesi ekranlara bağlayacak…

Yönetmen:
Gülşen Uğur Erişti - Gürsel Ateş

Senaryo:
Filiz Alpgezmen - Eylem Akın - Jeff Gülöz / Moda Senaryoevi
Sırlarla dolu hayatların hikayesi

Anadolu'daki bir kasabadan Ankara'ya tıp okumaya gelen Deniz, annesi tarafından babasının yanına yerleştirilir. Ancak Deniz babasını bir aile dostu olarak tanımaktadır. Deniz'in annesi ve babası hariç bu sırrı kimse bilmemektedir. Farklı bir aile, farklı bir çevre ve zengin gençlerle tanışan Deniz, temiz kalbiyle yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Aşk, yalanlar, sırlar, kıskançlık, aile içi entrikalar...

deniz-yildizi-diisi001.jpg


Oyuncular:
Serhat Nalbantoğlu (Bahri Atabay)
Meltem Baytok (İkbal Atabay)
Başak Akbay (Pelin Atabay)
Tuan Tunalı (Özgür Atabay)
Güneş Emir (Deniz Karaca)
Cantuğ Turay (Melih Şahin)
Emre İğdemir (Ozan Sezginer)
Tolga Tecer (Mustafa Sezginer)
Volkan Murat Benli (Celal Demirhan)
Lale Başar (Berna Demirhan)
Koray Erkök (Mert Demirhan)
Zerrin Epikmen (Hacer hanım)
Artemis Karaman (Mehveş Hotamış)
Begüm Topçu (Banu Türkoğlu)
Çağdaş Serter(Suna Türkoğlu)
Yıldırım Şimşek (Kazım Türkoğlu)
Nermin Uğur (Sabiha Türkoğlu)
Salih Taşçı (Doğukan Özman)

Deniz Yıldızı Dizisi Konusu: Deniz, Hemşire olan annesi ile Kütahya- Simav’da büyümüş, annesinden başka kimsesi olmayan bir genç kızdır. Hemşire annenin tek ideali kızının tıp okuması ve başarılı bir doktor olmasıdır. Deniz’de annesinin ideallerini paylaşır ve iyi bir puanla Ankara Üniversitesi Tıp Fakultesi’ni kazanır. Deniz’in mutluluğuna diyecek yoktur ve okuluna gitmek için sabırsızlanmaktadır. Deniz’in bilmediği ise annesinin onun hakkında başka planları da olduğudur. Çünkü Meryem Ankara’ya gelir gelmez kızını Tıp Fakulresi’nde hoca olan ve yıllar öncesinden tanıdığı Doktor Bahri’ye emanet eder, sonra da ortadan kaybolur. Deniz bilmediği bir şehirde, bilmediği bir aile ile baş başa, parasız pulsuz kalakalır. Bahri’nin karısı İkbal bu davetsiz misafirden hiç hazzetmez. Bahri’nin Üniversite Sınavı’na hazırlanan şımarık kızı Pelin ve yakın arkadaşı Banu’da anında cephe alırlar Deniz’e karşı. Yalnızca Tıp ikinci sınıfta okuyan Özgür, Deniz’den yana tavır alır.Deniz okula başlayınca da sorunlar bitmez. Taşradan gelmiş bir kız olarak, Pelin’in de etkisiyle zengin çocuklar tarafından dışlanır. Sadece sınıf arkadaşı Mehveş ve ilerde aralarında aşk başlayacak olan Mert sahip çıkar Deniz’e. Deniz her ne kadar kendisi için zor olsa da, bu yeni hayatında da ayakta kalmayı bilecek ve ideallerinden vaz geçmeyecektir. Bu süreçte kendine düşman olanlar dahil arkadaşlarının hayatına sızacak, onlara yardım edecek ve taşradan gelmiş bir Denizyıldızı olarak onları değiştirecektir. Tabii kendisi de değişecek, acı çekmeyi ve olgunlaşmayı öğrenecek yani büyüyecektir.

Denizyıldızı, içine kapanık ve asosyal karakter Özgür, zayıflama takıntısı olan Pelin, gecekonduda yaşayan ancak ailesini gizleyen sınıf atlama derdindeki Banu, tek derdi gününü gün etmek olan hedonist Melih, annesi ve babası gözlerinin önünde mutsuz ve birbirlerini tüketen Mert, kendi güzelliğinin ve kadınlığını farkında olamayan Mehveş… gibi çok değişik ve zengin bir karakter yelpazesine sahiptir. Denizyıldızı, tüm enerjisi ve sorunları ile bütün gençliğe ve ebeveynlerine hitap etme iddiasında olan bir dizidir. Sürükleyici hikayesi, çok geniş bir yelpazeye yayılan karakterleri ve gencecik oyuncu kadrosu ile DENİZYILDIZI yeni sezona damgasını vuracak dizilerden olacaktır.

Grup Haydut ve kendin Ol Yeter

zamansızlık var ya
aslında kalsan,
sandığından bile kolay
yürürsün sen hiç durmadan,
kendin olsan yeter
anlık olay

olanlar oldu, geri sarma
düşünüp çok kendini yorma
zaman akar, döner dünya
yolculuğun tek başına

kendin ol yeter sen beni bulunca
aşkımızı arama seni yorunca
anlamı olmaz sorular kadar
cevabı olmaz sorular zarar

belli ki bir an
düşünmeden vurdun canını canıma
bizim o an
kendini bilmez kimseyi görmez
uçsuz bucaksız bir zaman

denizyildizi03.jpg
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
Deniz Yıldızı Dizisi Konusu:
Deniz Hemşire olan annesi ile Kütahya- Simav’da büyümüş annesinden başka kimsesi olmayan bir genç kızdır. Hemşire annenin tek ideali kızının tıp okuması ve başarılı bir doktor olmasıdır. Deniz’de annesinin ideallerini paylaşır ve iyi bir puanla Ankara Üniversitesi Tıp Fakultesi’ni kazanır. Deniz’in mutluluğuna diyecek yoktur ve okuluna gitmek için sabırsızlanmaktadır. Deniz’in bilmediği ise annesinin onun hakkında başka planları da olduğudur. Çünkü Meryem Ankara’ya gelir gelmez kızını Tıp Fakulresi’nde hoca olan ve yıllar öncesinden tanıdığı Doktor Bahri’ye emanet eder sonra da ortadan kaybolur. Deniz bilmediği bir şehirde bilmediği bir aile ile baş başa parasız pulsuz kalakalır. Bahri’nin karısı İkbal bu davetsiz misafirden hiç hazzetmez. Bahri’nin Üniversite Sınavı’na hazırlanan şımarık kızı Pelin ve yakın arkadaşı Banu’da anında cephe alırlar Deniz’e karşı. Yalnızca Tıp ikinci sınıfta okuyan Özgür Deniz’den yana tavır alır.Deniz okula başlayınca da sorunlar bitmez. Taşradan gelmiş bir kız olarak Pelin’in de etkisiyle zengin çocuklar tarafından dışlanır. Sadece sınıf arkadaşı Mehveş ve ilerde aralarında aşk başlayacak olan Mert sahip çıkar Deniz’e. Deniz her ne kadar kendisi için zor olsa da bu yeni hayatında da ayakta kalmayı bilecek ve ideallerinden vaz geçmeyecektir. Bu süreçte kendine düşman olanlar dahil arkadaşlarının hayatına sızacak onlara yardım edecek ve taşradan gelmiş bir Denizyıldızı olarak onları değiştirecektir. Tabii kendisi de değişecek acı çekmeyi ve olgunlaşmayı öğrenecek yani büyüyecektir. Denizyıldızı içine kapanık ve asosyal karakter Özgür zayıflama takıntısı olan Pelin gecekonduda yaşayan ancak ailesini gizleyen sınıf atlama derdindeki Banu tek derdi gününü gün etmek olan hedonist Melih annesi ve babası gözlerinin önünde mutsuz ve birbirlerini tüketen Mert kendi güzelliğinin ve kadınlığını farkında olamayan Mehveş… gibi çok değişik ve zengin bir karakter yelpazesine sahiptir. Denizyıldızı tüm enerjisi ve sorunları ile bütün gençliğe ve ebeveynlerine hitap etme iddiasında olan bir dizidir. Sürükleyici hikayesi çok geniş bir yelpazeye yayılan karakterleri ve gencecik oyuncu kadrosu ile DENİZYILDIZI yeni sezona damgasını vuracak dizilerden biri.....



var mı hanımlar deniz yıldızını izleyen?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-11 TV : FOX TV Saat: 19:00Tür:Yerli Dizi

denizyildizi3bolum05.jpg


DENİZ YILDIZI
Her geçen gün doğru sandığı şeylerin yanlış olduğunu öğrenen Deniz iyice allak bullak olmuştur. Böylesine ağır bir yükü taşımak onun için hiç kolay değildir. Mert ona yardımcı olmaya çalışsa da yapabilecekleri sınırlıdır.
Semihle evlenmemek için her yola başvuran, gücünün yetmediği yerde de Banu’ya yardım ederek ondan medet uman Suna için zaman giderek azalmaktadır. Bunlar yetmezmiş gibi Kazım’ın katı tavrı da Suna’yı derinden yaralamaktadır.
Mutlu olduğunu sandığı bir anda daha büyük bir felaketin kapıda olduğu haberini alan Celal türlü çıkış yolları aramakta ancak hiçbirinde başarılı olamamaktadır. Üstelik dost bildiklerinin kendisini sattığını düşünmektedir. Bu tabloyu zevkle izleyen Mustafa ise sürpriz bir ziyaret karşısında şaşkına döner.
Bir dargın bir barışık seyir izleyen ilişkilerinde adım atma konusunda cesur olmayan Özgür ve Mehveş çareyi başkalarından akıl almakta bulur.
Çaresizce Hande’yi arayan Melih’in umudu tükenmek üzeredir.
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
bayılıyorum bu diziye ama her akşam olduğu için konu sıkıntısı çekmeye başladı sanırım ilk başlarda her bölümde bi sürü şey oluyodu şimdi 1 olayı kaç bölün uzatıyolar o sıkıyo ama yineden seviyorum-hmm
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-22 TV : FOX TV Saat: 19:00Tür:Yerli Dizi


DENİZ YILDIZI
Meryem’den gelen telefon karşısında şaşkına dönen Deniz, konuyla ilgili Bahri’yi sıkıştırmaya karar verir. Bahri ise Meryem’le yaptığı konuşmadan sonra Deniz’e bir şey söylememe konusunda kararlıdır.
Denizle konuşmak için fırsat kollayan ancak her defasında başarısız olan Mert önemli bir karar aşamasındadır.
Banu ve Fuat’ın üstünlük sağlama mücadelesinde durum eşitlenmiştir. Hande’yi bulmak için her yolu deneyen Melih evinin önünde hiç beklemediği birisiyle karşılaşır. Bu kişiden öğreneceği bilgi Melih’in Hande konusunda daha da kaygılanmasına yol açacaktır.
Bahri’nin evi ipotek ettirme fikrine karşına çıkan İkbal çareyi Celal’le konuşmakta bulur.

 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
çok güzel bi yerde bitti bu akşam ne olacak çok merak ediyorum seviyorum bu diziyi:dislek:
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
[DM]video/xcn1dt_deniz-yildizi-150-bolum-kisim-4_shortfilms[/DM]

Tarih: 2010-03-25 TV : Saat: 19:00Tür:Yerli Dizi


DENİZ YILDIZI
Berna ve Mustafa ilişkisine tanık olan Deniz zor günler geçirmektedir. Deniz gördüklerini Mert’e söyleyip söylememek konusunda kararsızdır. Diğer yandan Celal, Berna ile olan ilişkisini toparlamak için nikâh tazelemeyi planlamaktadır.
Melih’in dayısı Naci’nin tavırları, Melih ve Hande’nin arasını her geçen gün daha da bozmaktadır. Melih ise dayısından nasıl kurtulacağını bilememektedir. Birkaç gündür başına gelenler yüzünden iyice içine kapanan Zafer çareyi Pelin’le konuşmakta bulur.
Banu, her yola başvurarak Fuat’tan kurtulmaya çalışmaktadır. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Bu sefer tüm ümidini Sedef’e bağlayan Banu istediğini almayı başarabilecek midir? Yoksa Banu, Sedef’e güvenerek hata mı yapmıştır?
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
çok güzel bi dizi ama bi konuyu o kadar çooooook uzatıyorlar ki nerdeyse cumadn cumaya olaylar gelişiyo bi de bu ara çok fazla reklem giriyor hafta içi her akşam olmasa haftada bi gün olsa çok daha ii olurdu:dusun:
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-05-26 TV : FOX TV Saat: 19:00Tür:Yerli Dizi



DENİZ YILDIZI

Gözde, Melih’i babasının ortağının karısı Lale’yle sevişirken çekilmiş görüntülerini Lale’nin kocasına göndermekle tehdit etmektedir. Ancak bu durum Gözde’nin ummadığı sonuçlara neden olur.
Deniz, Gözde ile Mert’in arasındaki küllenen aşkın yeniden alevlendiğini öğrenmemin sıkıntısı içindedir. Mert ise Gözde’ye bunun hesabını sormakta gecikmeyecektir. Mert, Deniz’e gereken açıklamayı yapar. Acaba Deniz, Celal boşanma konusunda direnmekte, yeni çözüm yolları aramaktadır. Banu Fuat’la ilgili gerçeği öğrenmek için İğnesiz’le aşk oyunu oynarken, Sedef Banu’nun yalanlarını Suna’nın öğrenmesi için çabalamaktadır. Giderek köşeye sıkışan Banu şimdi ne yapacaktır?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Deniz Yıldızı


Tarih: 2010-06-02 TV : FOX TV Saat: 19:00Tür:Yerli Dizi

denizyildizi3bolum05.jpg


DENİZ YILDIZI
Deniz, Gözde’nin Mert’e yazdığı mektubu da gördükten sonra Amerika’ya gitme konusunda kararlıdır. Ancak Mert, Melih’ten bu mektubun sahte olduğunu öğrenir.
Melih, Gözde konusunda anlattığı gerçek karşılığında Mert’ten yardım ister. Gözde’den kaseti almak için birlikte hareket edeceklerdir. Mert’in ortak hareket etmeyi kabul etmesi Melih’i bir nebze rahatlatırken Nail’den gelen bir başka teklif, Melih’i içinden çıkılmaz bir durumun içine sokar.
İkbal, Esra ile konuşup, aslında Mustafa ile birlikte olmadıklarını öğrenir. İkbal, Mustafa ve Berna ilişkisinden iyice şüphelenmeye başlarken, Celal de miras meselesinin gerçek olmadığını öğrenerek Berna’yı köşeye sıkıştırır.
Suna, Banu’nun Tıp Fakültesinde okumadığı gerçeğini öğrenmiştir. Banu, uzun süredir sakladığı bu sırrın ortaya çıkmasına engel olabilecek midir?
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER CANIM BEN BİZİMEVİN HALLERİNİ BİR UMUTLA BEKLİYORUM HALA BU DİZİYİ SEVEMMEDİM BENNNN
 

gulbeseker

Aktif Üye
Katılım
10 Ağustos 2008
Mesajlar
118
Tepki
133
Puan
43
Yaş
54
Konum
SAMSUN
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER CANIM BEN BİZİMEVİN HALLERİNİ BİR UMUTLA BEKLİYORUM HALA BU DİZİYİ SEVEMMEDİM BENNNN

ilk başlarda ben de sevmemiştim ama o saatlerde seyredecek bişey bulamayınca mecbur kalmışltım...
ama şimdi iyi bir takipcisiyim...
yanlız dizi de ilk başlardaki saçmalıklarını ve abartılarını artık yapmıyorlar...bi de şu deniz i canlandıran kızı değiştirseler çok iyi olacak...çok yapmacık...
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
SADECE O DEĞİLKİ BANA HEPSİ YAPMACIK GİBİ GELİYOR TATLIM CIK IIII BİZİMEVİN HALLERİ DAHA GÜSELDİ-hmm-hmm-hmm
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
ben deniz yıldızını seviyorum aslında biraz amatör bi kadrosu var ve bazı konularda mantık hataları yapıyorlar ama sürükleyici ve sıcak geliyor seviyorum başından beri takip ediyoruz zaten yakında final olacak sanırım dizide en sevmediğim kişi de deniz gerçek hayatta öyle bi insanı tanısam kaçarım ondan:))
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Deniz Yıldızı


Tarih: 2010-06-16 TV : FOX TV Saat: 19:00Tür:Yerli Dizi


MPvsWuCNap.jpg


DENİZ YILDIZI
Deniz, Amerika’ya gidip annesini bulmakta kararlıdır. Mert’in ise Deniz’i kalmaya ikna etmek için bir fikri vardır. Mert, Deniz’i gitmekten vazgeçirmek için elinden geleni yapar.
Nail’in kendisini öldüreceğini düşünen Melih ise perişan haldedir. Zor durumdaki Melih’in yardımına koşan Mehveş olur. Mehveş’in Melih’i Nail’den saklama planı acaba işe yarayacak mıdır?
İkbal, Bahri’nin kendisine yalan söylediğini öğrenmiştir. Bahri’nin kendisinden bir şeyler sakladığını düşünen İkbal, bu işin peşini bırakmamakta kararlıdır.
Pelin ve Zafer ders çalışırken Pelin fenalaşır. Pelin’i apar topar hastaneye götüren Zafer, hastanede öğrendiği gerçekle şoke olur.
Bahri ise sonunda çok önemli bir karar verir ve Deniz’e babası olduğunu söylemeye karar verir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
41893_deniz-yildizi.jpg

Deniz Yıldızı

Tarih: 2011-04-27 TV : FOX TV Saat: 19:00Tür:Yerli Dizi

Mustafa İkbal’e olanlardan dolayı Meryem ve Deniz’i suçlamaktadır, onlardan intikam almak konusunda kesin kararlıdır.
Hayatı bir anda altüst olan Bahri okulda karşılaştığı Deniz’le konuşmaya çalışır. Deniz ise hâlâ Bahri’ye çok sinirlidir.
Suna ofiste çalışırken tesadüfen patronu Mustafa hakkında çok önemli bir belge keşfeder.
Önceki gün okulda karşılaştığı tatsız sürpriz Deniz’in moralini bozmuştur. Acaba bir araya gelen Özgür, Mehveş, Mert ve Deniz bu olayın arkasında kimin olduğunu bulabilecekler midir?
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42931_deniz-yildizi.jpg

Deniz Yıldızı

Tarih: 2011-06-08 TV : FOX TV Saat: 19:00Tür:Yerli Dizi

Yiğit kaçırdığı Berna’nın canına karşılık Deniz’i istemektedir. Tayfun ise Yiğit’in bu teklifini fırsata çevirmek için bir plan yapar.
Sabiha Kazım’dan habersiz Mustafa ve İkbal’le konuşmaya gider ve evini geri ister fakat Mustafa onu tersler.
Özgür ve Mehveş uzaktan da olsa Deniz ve Mert’e yardım edebilmek için çabalamaktadır.
Banu evden uzak kalınca Kazım onu odasına kapatır. Banu ise bir an önce Melih’in yanına dönmek istemektedir. Banu acaba bu amacına ulaşabilecek midir?
 

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
7 Nisan 2011
Mesajlar
3.397
Tepki
3.765
Puan
113
Yaş
37
Konum
Eskişehir
Banu var ya şeytana papucunu ters giydirir. Nasıl bir insan ya ayak üstü 40 yalan söyleyebiliyor bu da marifet valla....
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst