Deneyimli annelerin tavsiyelerine ihtiyacım var..

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.309
Kızlar yardım edin ayrıca 3 tekerlekli arabalar için... Ben yurtsışından aldırmayı düşünüyorum. Onun için bana gerçekten hantal olmayan bir araba lazım.

Beğendiklerimi ekleyeyim;

Quinny süper siddetle tavsiye ederim bizde alacaktik bir türlü almak kismet olmadi. :eek:

Yalniz canim sen buggy tarzi bakiyorsun bunlar ilerleyen aylarda kullaniliyor sana bu tarz lazim. O yüzden takip cikarmali al bosu bosuna ikisine para verme.
Bak benim bunu 4 tekerleklisi ve altin sarisi olani.

abc-design-kombikinderwagen-3-tec-16307514.jpeg

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
Burdakinde göremedim canım ben. En iyisi gidip görmek öyle almak. nettekinde göremedim çünkü.:hulya:

tabi tabi,,biz ucunude aldik,hem suan gosterdigin gibi,hem bebek yatakli,hemde maxi cosili ,,,yoksa resimdeki gibi olana bebek yatamaz,,,

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.309

Bu iste bizim arabamiz. Resimdeki kayinpederim Almanya´ya gelmislerdi torunlarini görmeye.
Oglum burda nerdeyse 1 aylik, oturana kadar bu tarz araba kullanacaksin canim.

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
Tabii canım ilk önce deneme sürüşü yapıcam :lululu:

3 tekerlekliler en baştan beri zaten hoşuma gidiyordu. Karar veremiyordum. Daha var zaman gerçi. Ben bunun fiyatlarını yurtdışında da araştırayım arada fazla fark yoksa burdan alırım artık:kayris:

araba için erken aslında çünkü çok küçükken koymak doğru değil heleki düm düz yatmıyorsa bel açısından sakıncalı zaten yaz dönemi olduğu için anca kışa kullanırsın arabayı bence birde şunu söyliyim en rahatı ufak tefek olan bence bir yükselti merdiven falan oldumu rahatlıkla kaldırabiliyorsun zaten araba kullanmayı hiç sevmiyorum aslında:dertli:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.309
araba için erken aslında çünkü çok küçükken koymak doğru değil heleki düm düz yatmıyorsa bel açısından sakıncalı zaten yaz dönemi olduğu için anca kışa kullanırsın arabayı bence birde şunu söyliyim en rahatı ufak tefek olan bence bir yükselti merdiven falan oldumu rahatlıkla kaldırabiliyorsun zaten araba kullanmayı hiç sevmiyorum aslında:dertli:

Araba cok kullanisli oluyor ama canim disari cikinca rahat rahat gezdirir, zaten düz olanindan kullanmasi gerekiyor ilk aylar.

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
Araba cok kullanisli oluyor ama canim disari cikinca rahat rahat gezdirir, zaten düz olanindan kullanmasi gerekiyor ilk aylar.

doğru canım kullanışlı oluyor ama ilk aylar sakıncalı bazıları koyuyor çocuğu yamuk yumuk zaten ağırlığı neki bebeğin en güzeli kucak ilk aylar zaten 1-2 yaşında arabasız sokağa bile çıkılmıyoryürümüyorlar ve taşımakta imkansız:sinifsinif:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.309
doğru canım kullanışlı oluyor ama ilk aylar sakıncalı bazıları koyuyor çocuğu yamuk yumuk zaten ağırlığı neki bebeğin en güzeli kucak ilk aylar zaten 1-2 yaşında arabasız sokağa bile çıkılmıyoryürümüyorlar ve taşımakta imkansız:sinifsinif:

Ben ilk günden itibaren arabasiz cikmiyor canim, burda kullanmak sorun olmuyor, onsuzda olmuyor. -hmm

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
aman benim küçük annem:) hayırlısıyla hele bir gelsin aramıza zaten zamanı gelince ne lazımsa her şeyi aldırtıyor bebecik şimdiden takma kafana bitanem sen şimdi tadını çıkart hamileliğinin:hulya::bebecik:gulbis:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Quinny süper siddetle tavsiye ederim bizde alacaktik bir türlü almak kismet olmadi. :eek:

Yalniz canim sen buggy tarzi bakiyorsun bunlar ilerleyen aylarda kullaniliyor sana bu tarz lazim. O yüzden takip cikarmali al bosu bosuna ikisine para verme.
Bak benim bunu 4 tekerleklisi ve altin sarisi olani.

abc-design-kombikinderwagen-3-tec-16307514.jpeg
Canım evet bende portbebeli travel system düşünüyorum zaten. Seninkinin markası ne? Burada yok sanırım :sinifsinif:

tabi tabi,,biz ucunude aldik,hem suan gosterdigin gibi,hem bebek yatakli,hemde maxi cosili ,,,yoksa resimdeki gibi olana bebek yatamaz,,,

Bende port bebe, ana kucağı(oto koltuğu), ve de quinny istiyorum. Öyle onunca burada fiyatlar birden 1,500 TL ye çıkıyor:)

attachment.php

Bu iste bizim arabamiz. Resimdeki kayinpederim Almanya´ya gelmislerdi torunlarini görmeye.
Oglum burda nerdeyse 1 aylik, oturana kadar bu tarz araba kullanacaksin canim.

Evet canım port bebe işte bu. Bende böle istiyorum:bebecik

evet ,hani adet olurken kullaniyosun,,bilmem burda vermiyolar,biz kendimiz almistik,,,

Burda veriyorlar canım :findikim:

Bence yazın daha çok ihtiyaç olur canım. Ben arabasız nasıl taşırım :sinifsinif: port bebeye koydum mu dümdüz yatacak:sila:

Allah kolaylık versin arişim:)

Sağol canım :sinifsinif::sinifsinif:

Bak canim buda oturmaya baslayinca kullandigim.

attachment.php

Aynı dilden konuşuyoruz sadişim :kayris::kayris:

aman benim küçük annem:) hayırlısıyla hele bir gelsin aramıza zaten zamanı gelince ne lazımsa her şeyi aldırtıyor bebecik şimdiden takma kafana bitanem sen şimdi tadını çıkart hamileliğinin:hulya::bebecik:gulbis:

Evet ablam öyle de fiyatlar böyleyken de rahat rahat oturamıyorum yerimde :iyyyy::iyyyy:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
sadiyecim o arabalar rahat oluyormu canim?
Benim cocuk arabamada böyle hala kullaniyorum oglum 21 aylik sanirim 6 7 ay daha kullanirim:bebecik
produkt_knorr_kinderwagen_787207.jpg

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Temizliği ve bakımı için gerekenler;

•Islak mendil ve temizleme havluları
•Şampuan, sabun, bebek losyonu, pişik kremi, pamuk
•Bebek termometresi
•Alt değiştirme örtüsü
•Bebeklere özel tırnak makası
Beslenmesi ve uykusu için gerekenler;