Elif_Eylul
Daimi Üye
Başlamadım ilk günden
Sonra anlamiyorum
Uzak şehir
Kızılcik şerbeti
Abi bunlara bakıyorum
Başlamadım ilk günden
Püüü borana bak sen o mıymıntı coşkun gibi töbeeMeryem ve kardesi konaktan gitti,ama dna testi yaptiriyor sadakat,cihanin cocugumu diye,boran velayeti alyaya verdi cihan sayesinde,vuegunun kızı geldi borani yunanlara verdirmek icin,boranı cihan velayet icin imzalasin diye vermedi,o gelen kizla aldatmis alyayi,meryemin kardesinlede yatmis boran zamaninda,cihan otel tuttu falan yüzük aldi yattilar
Şerboya bende bakıyorumBaşlamadım ilk günden
Sonra anlamiyorum
Uzak şehir
Kızılcik şerbeti
Abi bunlara bakıyorum
gene balkondan düşmeli falan sezon finali yapmışlar 
Cimen veda ediyormus diziye öyle diyordu biryerde kesin odurŞerboya bende bakıyorumgene balkondan düşmeli falan sezon finali yapmışlar
Artık final yapsınlar yeterCimen veda ediyormus diziye öyle diyordu biryerde kesin odur
Tamam söylücem senin icin aArtık final yapsınlar yeter

Bajskslaö oıhahhTamam söylücem senin icin a
Yaa ahlaksiz dizileri izliyorum iste manyak gibi

Hee aman oda bi gidiyo bi geliyo saçma sapan doganın yerine onu eve soktular aynı şeyleri yaşıyo bilmem ne kıvılcımda zortladı ömeri baska kadınla görünceCimen veda ediyormus diziye öyle diyordu biryerde kesin odur

Aa gısganc seyirci izliyoArtık final yapsınlar yeter

Yok kız bn izlemiyorum önüme bazen kısa video düşüyor Orda görüyorumAa gısganc seyirci izliyo
O da göya kızları gibi salak değil al birini vur anasınaHee aman oda bi gidiyo bi geliyo saçma sapan doganın yerine onu eve soktular aynı şeyleri yaşıyo bilmem ne kıvılcımda zortladı ömeri baska kadınla görünce
Yok kız bn izlemiyorum önüme bazen kısa video düşüyor Orda görüyorum

Yaa iyi oldu kıvılcıma tuncayla ne haşna fişne ediyorsun ömer haklıO da göya kızları gibi salak değil al birini vur anasına
İdealist kadın oldu koca düşkünü
Ömer gülüşünü çalmış kadının sanane aYaa iyi oldu kıvılcıma tuncayla ne haşna fişne ediyorsun ömer haklı

Ay geçen esra erolda vardi bitane 2.ci günü cikartmadilar,ben evlencem kim olursa evlencem talibim varsa söyleyin evlencem deyip durduelifde taktı adama alcan beni alcan beni diyo
Ömer gülüşünü çalmış kadının sanane a

Bitane 28 yasında bisi omu? Esra eerol evlendirme yapıyordu kafa oraya gitmiştirAy geçen esra erolda vardi bitane 2.ci günü cikartmadilar,ben evlencem kim olursa evlencem talibim varsa söyleyin evlencem deyip durdu

Ömer ne dediyse yapiyordu kıvılcımin ama hakkettiömeri haketmiyor kıvılcım varya ndjdksl leman daha iyiydi kayhanla
Heee o catlak kafadan biseyBitane 28 yasında bisi omu? Esra eerol evlendirme yapıyordu kafa oraya gitmiştir
Ömerinkini çslmış olmasınÖmer gülüşünü çalmış kadının sanane a