Defne Joy Foster evinde ölü bulundu!

G

guzelcem

Misafir
ahmet altanın oğlunun evindemi ne kalmış gece, neden kalmış ayrıca bu bayan evli ve bir çocuk annesi :sok akıllarda soru işareti bırakıyor. kendisinde yorgunluk belirtisi vardı . ben yarışma gecesi yüzüne dikkatli bakdım nefes nefese kalıyordu hatda şunu dedim kendimce sağlıklı hayatı yok bu kadının dedim. sanatçı olmak zor ama bunu insan kendisi belirleyecek ALLAH RAHMET EYLESİN yavrusuna üzüldüm:( ALLAH sabır versin zor kabullenmek :(:mendil::mendil:Adli tıpdan kesin sonuç çıkar ....
 

ayser

Daimi Üye
Katılım
12 Aralık 2009
Mesajlar
6.699
Tepki
7.439
Puan
113
Yaş
68
Konum
Kartepe
Çok üzüldüm her ölüm zamansızdır ama bu çok genç Allah ailesine sabır versin.çok üzgünüm:gitme:
 

elis

Daimi Üye
Katılım
1 Mayıs 2010
Mesajlar
4.752
Tepki
4.883
Puan
113
Yaş
44
Konum
burdan:)
bende astim hastasi oldugum ve zaman zaman krizlere girdigim icin,bu sebebten dolayi vefat etmis olmasina dahada uzuldum,,,ALLAH rahmet eylesin,,,evladina kolaylikl versin,hep eksik olacak yavrum:mendil:
 

zuzu44

Daimi Üye
Katılım
5 Ekim 2010
Mesajlar
10.822
Tepki
8.684
Puan
113
Konum
istanbul
ahmet altanın oğlunun evindemi ne kalmış gece, neden kalmış ayrıca bu bayan evli ve bir çocuk annesi :sok akıllarda soru işareti bırakıyor. kendisinde yorgunluk belirtisi vardı . ben yarışma gecesi yüzüne dikkatli bakdım nefes nefese kalıyordu hatda şunu dedim kendimce sağlıklı hayatı yok bu kadının dedim. sanatçı olmak zor ama bunu insan kendisi belirleyecek ALLAH RAHMET EYLESİN yavrusuna üzüldüm:( ALLAH sabır versin zor kabullenmek :(:mendil::mendil:Adli tıpdan kesin sonuç çıkar ....

güzelcem evet arkadaşının evindeymiş olabilir canım tamam evli olabilir ama işin iç yüzünü biz bilemeyiz neler oldu yaşandı diye normal arkadaşıymış zaten
 

SILA

Daimi Üye
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
3.668
Tepki
3.186
Puan
113
Yaş
47
Konum
almanya
şok oldum çok üzüldüm allah ailesine sabır versin allah rahmet eylesin:mendil::mendil::mendil:
 
G

guzelcem

Misafir
güzelcem evet arkadaşının evindeymiş olabilir canım tamam evli olabilir ama işin iç yüzünü biz bilemeyiz neler oldu yaşandı diye normal arkadaşıymış zaten
Canısı evet arkadaşı olabilir,buna bir lafım yok neden kendi evine gitmedi? ve burnundan kan gelmiş acil servisi aramamış arkadaşı bir çok söylentiler var sanırım ölümüde sır olacak:( ALLAH RAHMET EYLESİN ben yavrusuna üzüldüm:mendil:yazık oldu.
 

beyazinci

Aktif Üye
Katılım
22 Ekim 2008
Mesajlar
310
Tepki
207
Puan
43
Yaş
48
Konum
KOCAELİ
36 yaşındaymış
daha çok gençti
ALLAH canı veriyor ...genc demeden ölüm geliyor
alkol veiçtiği haplar deniliyor
ALLAH rahmet eylesin ailesinede sabır diliyorum çokk üzüldümm:lilav:
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.533
Puan
113
Konum
İstanbul
Son gece ünlü oyuncuyla eğlenmiş

Ünlü sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster, arkadaşı Kerem Altan'ın Caddebostan'daki evinde ölü bulundu. Foster'ın, "Solunum yetmezliği" ve "kalp krizi" sonucu öldüğü sanılıyor.

''Yok Böyle Dans'' adlı programda yarışmacı da olan 32 yaşındaki sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster, gazeteci Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'ın Caddebostan'daki evinde ölü bulundu.

Annesi Türk, babası Amerikalı olan Foster, 3 yıl önce evlenmişti. Foster'ın henüz 1 yaşında olan Can Kılıç adında bir oğlu var.

DEFNE JOY FOSTER'IN CESEDİ EVDEN ÇIKARILDI

Ünlü oyuncu ve sunucu Defne Joy Foster'in cesedi, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Küçük yaştan bu yana astım hastası olduğu bilinen Defne Joy Foster'ın hayatını kaybettiği eve çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, savcı ceset üzerinde inceleme yaptı.

İncelemeler sürdüğü sırada Foster'in eşi İlker Yasin Solmaz da Caddebostan'daki eve geldi. Solmaz, polisle birlikte içeriye girdi. Savcının incelemelerini tamamlamasının ardından ceset, tabutla evden çıkarılarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

Üzgün ve bitkin olduğu gözlenen İlker Yasin Solmaz, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Foster'in ölüm nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

ÜNLÜ SUNUCUNUN "SOLUNUM YETMEZLİĞİ" VE "KALP KRİZİ" SONUCU ÖLDÜĞÜ SANILIYOR

Kadıköy Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Foster'ın ölü bulunduğu Caddebostan Tanzimat Sokak'taki 3 katlı binaya geldi. Savcı ve olay yeri inceleme ekipleri, burada incelemeler yaptı.

Bu arada, astım rahatsızlığı olduğu öğrenilen Defne Joy Foster'ın, dün gece arkadaşlarıyla eğlendikten sonra arkadaşı Kerem Halit Altan'a ait bu eve geldiği öğrenildi.

''Solunum yetmezliği'' ve ''kalp krizi'' sonucu öldüğü sanılan Foster'ın, kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra anlaşılacağı öğrenildi.

TOLGA KAREL'LE TAKSİM'DE EĞLENMİŞLER

Ayakligazete.com'un haberine göre, Defne Joy Foster'in dün akşam aralarında Tolga Karel'in de bulunduğu bir arkadaş grubuyla Taksim'deki bir barda eğlendikten sonra, gazeteci Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'ın Caddebostan'daki evine gittiği öğrenildi.

Ekiple birlikte gidilen evde bir süre sonra fenalaşan Defne Joy Foster, banyoya götürüldü ve kendine gelmesi için yüzü yıkanıp, yatağa yatırıldı. İddialara göre, bu arada ambulans çağrıldı. Gelen ambulans Defne Joy Foster'e müdahale etse de başarılı olamadı ve Defne Joy Foster, astıma bağlı kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Kerem Altan'ın babası Ahmet Altan da olay yerine gelerek yaşananlar hakkında bilgi aldı.

"ELLERİM KIRILSAYDI DA GÖNDERMESEYDİM"

Defne Joy Foster'ın ölümünden saatler önce Foster'le eğlence kulübüne giden ünlü oyuncu Tolga Karel gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı.

Kimseyle konuşmayan ünlü oyuncu Medyatava'ya gözyaşları içinde şunları anlattı:

"İnanamıyorum... Böyle bir şey olamaz. Kendimi çok kötü hissediyorum. Bu kadar güzel ve iyi bir insan ölmüş olamaz. Dün gece beraber eğlenmeye gittik, son derece keyifli ve iyiydi. Gece boyunca hiçbir anormal durum yoktu. Bir süre sonra o ayrıldı... Ayrılırken eve gidip dinlenmesini söyledim ve ayrıldık. Sabah haberi duyduğumda inanamadım. Ellerim kırılsaydı da onu dün gece eve yalnız göndermeseydim."

ACUN NE DEDİ?
Televizyon yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı, Defne Joy Foster'in bu kadar genç yaşta hayatını kaybetmesinin büyük acı verdiğini belirterek, bu haftasonu ''Yok Böyle Dans'' ve ''Yetenek Sizsiniz Türkiye'' yayınlarının olmayacağını bildirdi.

Ilıcalı, sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'in ölümüne ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Foster'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olduğunu belirtti. ''Yok Böyle Dans'' adlı yarışmada beraber oldukları süre boyunca Foster'in kendisine hep destek olduğunu dile getiren Ilıcalı, şunları kaydetti:

''Böylesine iyi niyetli bir insanın, bu kadar genç bir yaşta aramızdan ayrılması bana ve bütün Acunmedya ailesine büyük bir acı verdi. Defne'ye Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Böyle bir acı yaşarken hafta sonu hiçbir şekilde program yayını yapmamız söz konusu bile olamaz. Bu haftasonu 'Yok Böyle Dans' ve 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yayınları olmayacaktır.''

DEFNE'NİN DOKTORU NE DEDİ?
Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, astım krizi ya da kalp krizinden öldüğü belirtilen Foster'ı hasta olarak 2008 yılında gördüğünü ve Foster'ın ağır bir astım hastası olmadığını söyledi.

Astım krizi yaşandığında göğüste sıkışmalar meydana geldiğini ve kişinin nefes almakta zorlanacağını kaydeden Çuhadaroğlu, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, "Belirtiler dakikalar içinde meydana gelir. Göğüs birdenbire sıkışmaz. Nefes kesilmez. Bütün bunlar uzun dakikalar alır. Aniden ölüm meydana gelmez. Hasta ilacını aldıktan bir süre sonra normale döner." dedi.

Astım hastalarının alerjik hastalar olduğunu vurgulayan Çuhadaroğlu, "Astım hastalarında çok daha hızlı gelişen alerjiler meydana gelmiştir. Hasta belki bir şey yemiştir, içmiştir, o yediği içtiği şey bir reaksiyon yaratmış olabilir. Zehirlenme gibi durumlar daha hızlı gelişir astım hastalarında." dedi.

Akciğer sönmesi ölüme yol açabilir

Astım hastalarında gelişen akciğerle ilgili iki hastalığın ölüme sebep olabileceğini belirten Çuhadaroğlu, "Akciğer damar tıkanıklığı ve akciğer sönmesi risk yaratır. Astım hastalarında ender de olsa akciğer sönmesi meydana gelir. Akciğer söner, kalp etkilenir ve sonrasında da ölüm meydana gelir." diye konuştu.

İlaçların gereğinden fazla alınması risk yaratıyor

Acıbadem Maslak Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Pr. Çuhadaroğlu, içine çekilerek alınan astım ilaçlarıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Havayolunu açmak için kullandığımız ilaçları çok yüksek dozda alırsanız kalp problemi yaratır. Kalp hastalıklarına bağlı ani ölüm meydana gelir. Ancak normalde biz bu ilaçları günde 6-7 kez olarak veriyoruz, 15-16 kez alınması problem yaratabilir. Gereğinden fazla kullanılması kalp krizine yol açabilir."

Astım hastalarının kontrollü oldukları sürece her türlü sporu yapabileceğini belirten Çuhadaroğlu, "Dünyada birçok ünlü astım hastası olan maratoncu, kayakçı ve futbolcular var. İlaçlarını alıp tedavilerini düzenli sürdürdükleri sürece her türlü sporu yapabilirler." dedi.

Ağır alkol ve sigara kullanımın ise zemin hazırlayacağını kaydeden Çuhadaroğlu, "Bazı ilaçlar alkol ile birlikte alındığında sorun yaratabilir. Uyku apnesi olan insanlar ölüme yol açabilir. Ancak bu daha çok kilolu insanlarda ve uykuda meydana gelir." dedi.

FOSTER'IN ANNESİ HATİCE FOSTER İSTANBUL'A GELDİ

Kadıköy'de bir arkadaşına ait evde dün akşam hayatını kaybeden sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'in annesi Hatice Foster, İzmir'den İstanbul'a geldi.

THY'nin tarifeli uçağı ile saat 16.30'da İzmir'den Atatürk Havalimanı'na gelen Hatice Foster'in, tekerlekli sandalyeyle taşındığı ve gözyaşı döktüğü görüldü. ''Allahım bana sabır ver'' diyerek ağlayan Hatice Foster, yanındaki kız kardeşiyle birlikte daha sonra havalimanından ayrıldı.

FOSTER, ANNESİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE MUĞLA'NIN FETHİYE İLÇESİNDE TOPRAĞA VERİLECEK

Arkadaşının Kadıköy'deki evinde ölü bulunan sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın cenazesinin, annesinin isteği üzerine Muğla'nın Fethiye ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

''Yok Böyle Dans'' adlı programa yarışmacı olarak katılan 32 yaşındaki Defne Joy Foster'ın ölüm haberini alan Fethiye'deki ailesi ve komşuları yas tutuyor.

Fethiye'nin Karagözler Mahallesi'nde yaşayan Foster'ın dayısı Nejat Nayman ve diğer yakınlarının, Foster'ın annesinin isteği üzerine cenazeyi almak üzere İstanbul'a hareket ettikleri öğrenildi. Cenazenin Fethiye'de toprağa verileceği belirtildi. Defne Joy Foster'ın yazları tatilini geçirdiği Fethiye'deki komşuları da oldukça üzgün.

İstanbul'a gitmek üzere yola çıkan Foster'ın dayısı Nejat Nayman'ın, haberi aldıktan sonra gözyaşlarına boğulduğunu anlatan Pınar İdiz, ''Dayısı ve yakınları burada komşumuz, devamlı görüşürdük. Sabah ağlama sesiyle uyandık. Dayısı ağlıyordu. Acı haberi böylece öğrendik üzgünüz'' dedi.

Sabah

Kafaları karıştıran açıklama

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü açıklamasıyla, ifadesinde gece doktor aradığını, Defne Joy Foster'ın ağırlaştığını görünce de ambulans çağırdığını söyleyen Kerem Altan'ı yalanladı.

İstanbul Sağlık Müdürlüğü, sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın ölümüyle ilgili olarak 112 Acil Servis'in aranmadığını bildirdi.

Müdürlükten yapılan açıklamada, Foster'ın evinde ölü bulunmasıyla ilgili olarak bazı internet sitelerinde yer alan haberlerde Kerem Altan'ın 112 Acil Servis'i aradığının ancak ambulansın gelmediğinin iddia edildiği belirtildi.

Olay günü 112 komuta kontrol merkezindeki tüm ses kayıtlarının incelendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Kayıtlarımızda konuyla ilgili hiçbir ihbar bulunmamaktadır. Olayla ilgili olarak 112 Acil Servis aranmamıştır. Görevlerini üstün bir çalışma temposu içerisinde yerine getirmeye çalışan 112 Acil Servis çalışanlarının moral ve motivasyonları, medyada çıkan bu tarz haberlerden olumsuz etkilenmektedir. Bu konuda tüm basın ve yayın organlarının desteğini bekliyoruz. Defne Joy Foster'ın vefatından dolayı üzüntülerimizi belirtir, yakınlarına ve sevdiklerine başsağlığı dileriz.''

Foster'ın evinde ölü bulunduğu Kerem Altan ise ifadesinde şöyle demişti:

"Eve geldikten sonra bir şeyler yedik. Defne fenalaştı. Doktor bulmak için dışarıya çıktım. Eve geldiğimde daha da fenalaştığını görünce ambulans çağırdım."

Ünlülerden Defne'ye veda mesajları

Kadıköy'de bir arkadaşının evinde ölü bulunan sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın ölümü, herkesi şok etti. İşte sevenlerinin Defne Joy Foster için Facebook, Twitter ve Ekşi Sözlük'te yazdıkları yazılar...


Nilgün Belgün:

- Şoktayım gazetecilerin aramasıyla uyandım.Defne aramızdan ayrılmış melek olmuşÇok iyi kalpli bi kızdı.Ben onu çok sevmiştima Bşmz.sağolsun.

Levent Üzümcü:

- Sanırım beyaz camdakiler gerçekten hiç ölmeyecekmiş gibi geliyor insana. O enerjiyi toprak nasıl hazmedecek bilemiyorum...

Rahşan Gülşan:

- Acun'un da en küçük bir bilgisi yok neden olduğuna dair. O sürekli "bebeği bir yaşındaydı" deyip duruyor kontrolsüzce...

Reyhan Karaca:

- Bebeciği vardı,dünya güzeli bir annesi vardı.Allah anacığına sabır versin.çok severdim çok özeldi benim için çok.

Demet Akalın:

- Geride biraktigim tum kalbini kirdigim insanlardan OzUR diliyorum...iyi degilim gercekten sarsildim

- Hayati bu kadar bagli insanlarin olumu bende hos olmayan bir ruh hali yapiyo...defnenin mekani cennet olsun demeye elllerim titriyo..uzgunum

Ferhat Göçer:

- Defne joy ölmüş , hayat dolu gencecik bir annenin ölümü çok üzdü beni yakınlarına bas saglıgı diliyorum

Ebru Şallı:

- Defnemi yok ya olamaz nerden cikti bu kotu bir saka mi bu? Kalbi yuregi cok guzeldi!topragi bol olsun:(hala inanamiyorum saskinim! Cok erken coook ardinda bir bebek aile birakti!zamansiz yolculuk...

Ömür Gedik:

- 32 yasinda ardinda bir cocuk birakarak olmek. Defne joy foster ' in gidisi cok erken ve cok aci

Hande Yener:

- :( Nur icinde yat, Defne cigim ...

Gülben Ergen:

- Defne Joy icin cok uzgunum :((

Burcu Esmersoy:

- cok cok uzgunum,, soyleyecek soz bulamiyor insan..

Pınar Altuğ:

- Nasil yaaaa?haberle uykumdan zipladim!cok ama cok uzgunum:((((oglu cok kucuk

Yunus Günce:

- Defne Joy depremi. Ölmüş . Çok....ne diyim...sarsıldım. Boş bakıyorum şu an.Bom boş!

Armağan Çağlayan:

- Birisi şaka desin lütfen!!!!

Ece Erken:

- Ne kadar aci...bu genc yasta olumler...Allah ailesine sabir versin...hayat ne kadar Basit aslinda...yasysn ansizin gidiyorsun..

Nedim Saban:

- Hani sabahlar neşeli başlayacaktı? Bu bir şaka olmalı!

Seren Serengil:

- Herşey ne kadar boş işte hala herkes bırbırıyle ugrasıo bırbırının kotulugunu ıstıyor..

Birol Güven:

- Defne Joy'u o kadar çok seviyoruz ki öldüğünü çocuklara nasıl söyleyeceğiz bilemiyoruz.

Işın Karaca:

- Guzel Defnem.. Senin kahkahan olmadan buralari dusunmek cok zor... Nur icinde yat guzel arkadasim..

Elif Güvendik:

- Offffff tüylerim diken diken moralim sıfır dünya tatlısı bir oğul,eşi ,ailesi... Allah sabırlar versin çok zor çokkk..

Ebru Polat:

- Sabah sabah moralımız cok bozuk. oooffff offffff.. Cok uzduler haftalardır defneyı.. mekanı cennet olsun, bebegıne uzun omur versın Rabbım. Bır varmıs bır yokmus bu hayat.. Masal dunyasında yasıyoruz.

İşte Defne Joy Foster'ın kendi twitter'ına yazdığı yazılardan bazıları:

- Hayir bisey diil trafikte ölecez ya kalpten ya sitiiresten :mad:

- Doğduğu gün ölen insanlar muhtemel sıkıntıdan ölüyolar :)

- Bu havaların katil ruhunu ozlemisim.ya kendime kiyicam ya kiyamadigima...

Sabah
 

p@g

Daimi Üye
Katılım
5 Ağustos 2010
Mesajlar
1.357
Tepki
1.122
Puan
113
Konum
;)
Mekanı cennet olsun, ailesine sabır versin Rabbim.
 
Katılım
4 Ekim 2010
Mesajlar
93
Tepki
80
Puan
18
Konum
Amalfi
Evinde kaldığı adama çok yüklenmiş herkes, Defneye bile yüklenen yorumlar okudum. Benimde düşünceler oluştu kafamda. Diğer sitede yazdım sonra girip ilk paragrafı silecektim. Ama konuyu kapamışlar, ama en iyisi hiç konuşmamak Allah rahmet eylesin deyip geçmek. Ölünün arkasından konuşulmaz, kendisini savunamaz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst