Dar alanlar için alternatif öneriler

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Merdiven boşlukları, holler, kötü kıvrımlı köşeler sadece temizlik esnasında kullanılır. İşte, size bu boşluklar için öneriler...

Pencere önü sandık

Balkon penceresinin önüne büyük bir sandık koyun. Üstüne aynı ebatlarda renkli minder dikin. Hem akşamüstü dışarıya bakarak kahve keyfi yapabilir, hem de göz önünde bulunmasını istemediğiniz eşyaları kaldırabilirsiniz.

Aynalar

Küçük bir alanda, derinlik ve aydınlık hissi uyandırmak için ayna kullanın. Girintili, çıkıntılı köşelerde raf sistemi ile düzen elde edebilirsiniz. Hiçbir çözüm getiremediğiniz bir duvar ya da boş alana, odanın geri kalanıyla uyumlu ancak farklı bir desende duvar kağıdı kaplayın. Gün ışığı almıyorsa, duvar önüne, gerçeğinden ayrılmayacak başarıdaki yapma çiçeklerden koyun. Belki de en sevdiğiniz köşe orası olacaktır.

Merdiven altı dolap

Karanlık bir koridorunuz varsa, açık renge boyayarak aydınlık bir alan elde edebilirsiniz. Dar alanlarda ince ve uzun mobilyalar kullanarak, atıl yerlerden faydalanabilirsiniz. Merdiven altına bir dolap yerleştirerek, sık kullanmadığınız eşyaları saklayacak depolar elde edebilirsiniz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst