Dans pistinde ipler gerildi

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386

spacer.gif

spacer.gif

14721833.jpg

Dans pistinde ipler gerildi

"Yok Böyle Dans"ın daha ilk bölümünde ego savaşları başladı.
spacer.gif

En belirgin gerilim Azra Akın ile Hakan Peker arasında yaşandı. Akın'ın "Bacaklarını iyi buldum. Ama şu an gördüğüm ışığı dans ederken göremedim. Partnerinle aranda bir duvar var. Seda çok iyi bir dansçıdır, sana yardımcı olur" yorumu, 1981 Türkiye Dans şampiyonu Peker'i rahatsız etti. Ve bu rahatsızlık ünlü şarkıcının vücut diline de net biçimde yansıdı.

Hürriyet

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Azra doğal biri olduğu gibi yetersiz türkçesiyle konuşuyor bence :lala:ne var bunda bende beğenmedim şarkılarıda tuhaf çocuk şarkısı gibi dansı zaten aman aman değil gayet doğal fikrini beyan etmiş:panter:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
İzlemiştim Hakan Peker cidden bozuldu yoruma direk kollarını bağladı savunma moduna geçti farketmeden.
Hakan Peker artık sanki ben ayakta dursam da yeter zamanında çok ettim der gibi bir hal sergiledi bana göre de.

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
bu yarışmaya katıldıysa eleştirilerede açık olmalı ne yani konu mankenimizin sende insansın tabi dansını eleştiricekler yıllardır sanki dansmı ettin

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Ne desem bilemedim ki bunlar basit konular gündemimiz daha ağır konulara yer veriyor şuanda... Bunlarla meşkul olması yazık yani...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar