damlanur"dan Seçme Şiir"ler

damlanur

Aktif Üye
Tepki
176
ah sen.. her cümlenin başı, sonu, ortası hep sen...

bilmiyorum nezaman kurtulurum sen adının geçtiği bu nöbetlerden.

nasıl unuturum gözlerindeki yıldızların gözlerimden içime akışını..

nezaman biter bu kendinibilmez dizginlenemez bekleyişlerim..

ahh sen varya sen...

ne garip şeydin anlaşılmaz gülüşlerinle,

ne tadı doyumu olmayan bir sevdaydın yüreğimde yarası kapanmayan...

senden nasıl vazgeçerim ben..

bilmiyorum nezaman biter bu ucu bucağı olmayan sorgulayışlarım.

ahh be sevgilim kimbilir nezaman son nefesimi verir de elimi eteğimi çekerim seni sevmekten......

SENİ HERZAMANKİNDEN DAHA ÇOK ÖZLÜYORUM HER YENİ GÜNDE..

HERGÜN YENİ Bİ ACI EKLENİYOR SENSİZLİĞİN VERDİĞİ O HASRETE..

HERGÜN DAHA VAZGEÇİLMEZ OLUYOR YÜREĞİNDE YAŞAMA İSTEĞİ KENDİMİ...

SEVİYORUM SENİ BEEE VARMI ÖTESİ HADİ BIRAKIP GİTTİĞİN GİBİ SENİ BANA ENGELLEDİĞİN GİBİ YÜREĞİMİ DE ENGELLE SENİ SEVMEKTEN.. HADİ ÇIK KARŞIMA BENİ SEVME DE. HADİ DUR KARŞIMDA DİMDİK GÖZLERİME BAKIP BİRZAMANLAR SENİ SEVİYORUM DEDİĞİN GİBİ

''SENİ ARTIK HİÇ SEVMİYORUM'' DE .

SENİ HİÇ YAŞANMAMIŞ FARZEDİYORUM DE,

BİZ BİTTİK BİZ TÜKENDİK ARTIK BİZ DİYE BİRŞEY YOK DE

HADİ BUNLARI SÖYLEDE BENDE O ZAMAN SENİ SEVMEYE LANET OKUYAYIM ....

SENİ SEVMEYİ BIRAKIP SEVDİĞİM KADAR NEFRET ETMEYE BAŞLAYAYIM....

AMA BİLİYORUM Kİ SEN BANA BUNLARI DİYEMEZSİN

SEN BENDEN VAZGEÇEMEZSİN ..

BİLİRİM BANA NE DERECE DÜŞÜKÜN OLDUĞUNU..

BİLİRİM SENİNDE BEN GİBİ BİR HİÇ OLDUĞUNU BENSİZKEN..

SABREDİYORUM BİTANEM SENİ BÜYÜK BİR SABIRLA BEKLİYORUM

VE BİRGÜN GELECEK BURAYA YAZDIĞIM YAZILARIM HÜZÜNLE MUTSUZLUKLA BİTMEYECEK..

YİNE SENİNLE BAŞLAYIP SENİNLE BİTECEK AMA HEPSİNİN SONUNA VİRGÜL EKLENECEK SEN VE BEN YAŞADIĞIMIZ SÜRECE BU HEP BÖYLE DEVAM EDECEK ...

NEZAMAN Kİ ECEL GELDİ İŞTE OZAMAN SON NOKTA EKLENECEK..

VE BİZİ BİRLEŞTİRİP AYIRAN O HAYAT BİZİ TEKRAR BİRLEŞTİRDİĞİ ZAMAN BİZİ AYIRMAYA ÖLÜMÜN BİLE GÜCÜ YETMEYECEK........

ALINTIDIR..

OP
damlanur

damlanur

Aktif Üye
Tepki
176
Ben Bu şiiri Okuduğumda çok Duygulanmıştım Sizinle Paylaşmak Istedim :d

OP
damlanur

damlanur

Aktif Üye
Tepki
176
:(Anneciğim! Senin o sıcak bağrından, o yavrum diye kucakladığın kollarından ayrılıp, soğuk sahrâlara, karlı dağlara, Allah için cihâd’a gidiyorum ben Anne. Bir daha geri dönmeye bilirim Anne, hakkını helal et Anne. Sende ki o sıcaklığı, sende ki o candanlığı birde şehâdette görüyorum Anne. Sende ki o tatlılığı şehâdet şerbetinde hissediyorum Anne. Kara sevdaya tutuldum ben Anne, aşık oldum şehâdete ben Anne. Bu ne sevda ki, gece gündüz hep onu düşlerim, onun ateşiyle yanıp tutuşurum Anne. Bende ki bu harâreti ancak şehâdetin şerbeti söndürür Anne. Anaların duâsı kabul olurmuş, o halde şehid olmam için duâ et bana Anne! İslam uğruna ölmem için duâ et bana Anne! Karşımda gelinliğini giymiş bekliyor beni şehâdet Anne. Rabbim nasib ederse bana şehâdeti, o gün benim bayramım olacaktır Anne. Hani insanlar bayram gelmeden önce temiz elbiselerini giyip beklerler ya Anne, işte bende kefenimi giydim şehâdeti bekliyorum Anne, Allah için öleceğim o günü bekliyorum ben Anne. Düşmanın kurşununa hedef olacağım günü bekliyorum Anne. Canım Annem; şehâdeti dört gözle bekliyorum, şehid olmak için can atıp duruyorum Anne. Ne olur beni anla. Hem şehidlerin seyyid-i Hazreti Hamzaya komşu olmamı istemezmisin be Anne, Resûlullah’a (S.A.V.) kavuşma mı istemezmisin be Anneciğim, yetmiş kişiye şefaat etme mi istemezmisin Annem. Ölümsüzlüğe kavuşma mı istemezmisin be Anne? O halde dua et bana Anne, benim şehid olmam için ve senin de şehid anası olabilmen için Anne. Bilirsin Anne, kaybetmeyi hiç sevmezdim. Düşmanın kurşunu yüreğime saplandığı an ilk haykıracağım şey«Kazandım» olacaktır. Neyi diye sorarsan şehâdeti be Anneciğim. O zaman hem dünyayı hemde Ahireti kazanmış olacağım Anne. Rabbimin rızasını kazanmış olacağım Anne. Cennet-i kazanmış olacağım Anne. Birde tek düşüncem sensin Anne. Eğer birgün cepheden mektup gelirde «mübârek olsun, oğlun şehid oldu» haberini alırsan sakın ha ağlama canım Anam. Hiç şehid anaları ağlar mı Anne, bilhassa tebessüm eyler. Sevin,dik tut başını, şehid anası lakâbını taşıyacaksın Anne. Hem şehidler ölmez ki Anne, onlar diridirler fakat bunu bilmezler. Asıl ölüler Cihâd’ı - şehâdeti düşünmeyenler ve istemeyenlerdir Anne. Onlar yaşayan ölülerdir Anne. Bacak bacak üstüne atıp televizyon ekranlarından Çeçenistanda ki, Filistinde ki, Keşmirde ki, Afganistanda ki, Irakta ki zulmü mü, orada şehid düşen en yakın arkadaşlarımı mı izleseydim Anne. Allah dedikleri için yahudiler tarafından kolları kırılan gençlerimi seyretseydim Anne. Din-i mübini İslam’a küfredilirken, dünyanın her tarafında müslümanlar kan ağlarken kadınlar gibi evdemi oturaydım Anne? Hayır, hayır; Bedirde en ön saflarda Allah Rasûlünün kılınç salladığını duydukca, Uhud’da mübârek dişini şehid verdiğini, yanağının yara aldığını işittikce bana evde oturmak haram değil mi Anne? Vallahi ben yorganda değil urganda ölmeyi tercih ettim Anne. Ben inanıyorum ki Anne; kâfirlerin yaşamayı sevdikleri kadar bizde ölümü sevmedikce hiç bir zaman muvaffak olamayız. İşte Anne atıldım ben meydâne, korku saldım küfrün kalbine, şehâdet isterim diye diye. Hem benim kaybedecek hiç bir şeyim yok ki Anne. Ölürsem de kazanan ben olurum,kalırsam da ben Anne. Bu dünyada tek kaybedeceğim şey senin o yavrum dediğin sözlerin, beni beslediğin ellerin, bana baktığın gözlerin, beni kucakladığın kolların olacaktır Anneciğim. Ama Rabbim nasib ederde şehid olursam, Cennet’te inşaallah beraber oluruz Anneciğim. Kevser havuzunun başında Hz. Muhammed Mustafa (Sallallahu aleyhi vesellem) efendimizin başucunda Kevserin suyunu tadarız Anne. O zaman beni doyasıya kucaklar, bana doyasıya bakar, doyasıya yavrum der ve hiç ayrılmayız canım Annem. Orada ömür bitmez Ana. Üç beş günlük dünya hayatını ebedi hayata tercih mi etseydim Anne. Şimdi söyle bana Anne! Bana duâ edeceksin emi, hakkını helâl edeceksin emi, eğer şehid olursam (inşâallah) arkamdan ağlamayacaksın emi, sakın ha üzülmeyeceksin emi, tamam mı Anne? Haydi şimdi ne olur otur seccadenin başına,benim şehâdetim için duâ eyle bana. Allah’a ısmarladık Ana. Cennet’te buluşmak üzere Allah’a emanet ol Ana …. Biricik Oğlun…..

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Tüylerim diken diken oldu canım ne ettin böyle inan çok fena oldu içim...
Nasıl bir yakarış nasıl bir yalvarış ah ahhhh

OP
damlanur

damlanur

Aktif Üye
Tepki
176
Hayatim da ilk önce SEVMEYI ögrendim,cünki sevdikce kendimi hissettigimi ögrendim.
AFFETMENIN ne oldugunu anladim ve afetmenin aslinda yeni insanlar kazandirdigini gördüm..
Bir gün gecmisime baktim da PISMANLIGIMDAN üzülmedigimi gördüm,bunlari ben yasadim cünkü....
Birisini HATIRLAMANIN aslinda ufak bir telefon görüsmesi kadar basit oldugunu biliyorum artik!
Aslinda BANA DEGER VEREN INSANLARIN cok yakinimda fakat gözlerimin hep uzaklarda oldugunu anladim..
Birisini kirdiktan sonra ÖZÜR DILEMENIN aslinda beni ben yaptigini anladim.
SEN BENIM ICIN ÖNEMLISIN kelimesinin verilecek en büyük hediye oldugunu buldum.
Bir yerden sonra KELIMELERIN mana ifade etmedigini biliyorum.
Sahilde yürür ve düsünürken birinin de beni DÜSÜNDÜGÜ duygusu beni sevindiriyor.
MUTLU OLMANIN aslinda bir kedinin güzel bir anini yakalamak kadar basit oldugunu anladim.
KACIRDIGIM FIRSATLARIN aslinda bana yeni firsatlar yarattigini gördüm.
Yildizlarin benim icin parladigini görmeyen gözlerim,gün geldi

HAYATIMDAN YILDIZLARIN gömüldügü maziyi unutmasi gerektigini anladim!
GÖZLERIN kelimelerden daha önemli oldugunu ve yalan söylemediklerini biliyorum.
Hayatimda YANIMDA GÖRMEK istediklerimi yanimda görecegim cünkü onlarin bana deger verdiklerini biliyorum.
TELEFONUN 160 karakterine üzüntünün,mutlulugun,yikintinin sigdigini gördüm.
YASAMIN YASAMAYA DEGER OLDUGUNU VE ISTERSEM MUTLU OLACAGIMI öğrendim...

OP
damlanur

damlanur

Aktif Üye
Tepki
176
Yaşanılanları Kontrol-S ile kaydedip,
Kontrol-Z ile geri yaşıyorum
Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum.
En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum

Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim...
Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni

Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni
Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala
Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni
Kedinin mousela oynadığı gibi oyna,
Manzaralı mouse pedinde gezdir beni
Yeni bir pencere açalım ve unutalım her şey
i Geri dönüşüm kutusuna gönderelim maziyi
Kısa yol oluştur fazla bekletme bu seveni
En çok Flash Animasyonlu halini özlüyorum
PC görünüşlü, Mac duruşlu sevdiğim
Kalpten kalbe bağlantım bağlantısı yapılır

Kapanır kapılar, ağa oturum açılır
Sevdamız monitöre saniyelerle yazılır
Disconnect olursam beni yine arar mısın?
Masaüstünde bulamazsan belgelerime bakar mısın?
Yokluğunda erişim paketi teselli olmasa da

Değişiklikleri kaydedip, yeniden bağlanır mısın?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar