Çok üzgünüm kızlar ya

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
yükselen altın fiyatları sonunda bizide vurdu sarrafımız vardı ve eşim birdaha açmamak üzere dün akşam kepenkleri kapatıp geldi:sim3:. çok üzgünüm. bundan sonra bizi neler bekliyor hiç bilmiyorum. bir kapıyı kapatan birini açar hiç şüphem yok ama yinede çok burkuldu içim. duanıza çok ihtiyacım var.dua edin bu sıkıntıların sonu aydınlığa ersin:mendil:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Çok üzüldüm acıgülcüm :sim3:

Allah bir kapıyı kapatır, diğerini açar. İnşallah bu sıkıntılı günleri yara almadan atlatırsınız

OP
acigul

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
cok gecmiş olsun canım
en kısa zamanda atlatırsınız inş. tüm sıkıntıları

amin inşallah canım
Çok üzüldüm acıgülcüm :sim3:

Allah bir kapıyı kapatır, diğerini açar. İnşallah bu sıkıntılı günleri yara almadan atlatırsınız

rızkından hiç şüphem yok rabbimin. 1-2 aya kalmaz kapatırız demişti ama dün şok oldum bitti deyince. Allahım aydınlık günlerin başlangıcı olur bu günler inşallah :mendil:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.360
Çok üzüldüm acıgül rabbim bir kapıyı kapatır bir yenisini açar canım inşallah bişr yenisini en kısa zamanda açmanızı nasib eder canım üzülme dualarımız seninle-hmm

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
amin inşallah canım

rızkından hiç şüphem yok rabbimin. 1-2 aya kalmaz kapatırız demişti ama dün şok oldum bitti deyince. Allahım aydınlık günlerin başlangıcı olur bu günler inşallah :mendil:

İnşallah canım

Dualarımız seninle.

scapulas

Yeni Üye
Tepki
11
çok üzüldüm canım geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda atlatırsınız bu kötü günleri

OP
acigul

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
çok teşekkür ederim. Allah birbirine yapılan duayı kabul edermiş inşallah duanız kabul olur (amin) size burdan güzel haberler vermeyi nasip eder rabbim.

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
üzülüdüm gerçeketen acıgül
ama yeni başlangıçların habercisidir belki bu sıkıntılı günler
Allah yardımcınız olsun

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
yükselen altın fiyatları sonunda bizide vurdu sarrafımız vardı ve eşim birdaha açmamak üzere dün akşam kepenkleri kapatıp geldi:sim3:. çok üzgünüm. bundan sonra bizi neler bekliyor hiç bilmiyorum. bir kapıyı kapatan birini açar hiç şüphem yok ama yinede çok burkuldu içim. duanıza çok ihtiyacım var.dua edin bu sıkıntıların sonu aydınlığa ersin:mendil:

üzülme be canısı rabbim hep kullarının yanındadır
anladığım kadarıyla kuyumcumuydu eşin
olsun başka bir iş acar kendine

Özor

Daimi Üye
Tepki
484
Canım okuyunca içim burkuldu. Hayatta her şey bizim için inşallah bu günleri eşinle birlikte atlatırsınız. En büyük sorumluluk yine senin, Allah yardımcın olsun.

BıCıR_kıS

Daimi Üye
Tepki
1.281
ay canım çok üzüldüm . ama üzülme bundada bir hayır vardır daha iyi birşey çıkacak belki sabret -hmm

melek annem

Aktif Üye
Tepki
192
canım geçmiş olsun çok üzüldüm her karanlık günün sonunda aydınlık doğar canım ,yüce rabbim yardımcınız olsun

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
acı gül üzülme canım allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşaallah daha iyi bir kapı açılır size-hmm-hmm-hmm

OP
acigul

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
üzülme be canısı rabbim hep kullarının yanındadır
anladığım kadarıyla kuyumcumuydu eşin
olsun başka bir iş acar kendine
yeni iş açmak biraz zor artık ama Allahım yeni rızk kapımızı hayırlı ve helal yerden nasip etsin inşallah çok saol canım

Canım okuyunca içim burkuldu. Hayatta her şey bizim için inşallah bu günleri eşinle birlikte atlatırsınız. En büyük sorumluluk yine senin, Allah yardımcın olsun.

evet canım dün üzüntümü eşime farkettirmemk için bayağı bi uğraştım.o benden daha kötü durumda tabi. her şerde bir hayır vardır geldiği gibi geçecek bugunlerde

ay canım çok üzüldüm . ama üzülme bundada bir hayır vardır daha iyi birşey çıkacak belki sabret -hmm
sabredip beklemekten başka elden bişi gelmiyo zaten canım. inşallah aydınlık olur sonumuz. borçlarımızı sıkıntısız öderiz
Allah yar ve yardımcınız olsun......
amin canım inşallah

canım geçmiş olsun çok üzüldüm her karanlık günün sonunda aydınlık doğar canım ,yüce rabbim yardımcınız olsun
amin çok teşekkür ederim kızlar. ruh gibiyim evin içini boş boş gezip pc başına bi oturup bi kalkıyorum. kafam bomboş sanki
acı gül üzülme canım allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşaallah daha iyi bir kapı açılır size-hmm-hmm-hmm

amin canım inşallah. dualarınız vesile olurda atlatırız cabucak inşallah

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
üzüldüm canım ya ama dediğin gibi Allah bi kapıyı kapatır diğerin, açar inşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer:sim3:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar