Çok kızarmış Paçanga Böreğim

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.405
Puan
113
Eh iftar saati paçanga böreklerini kızartmaya kalkışırsam işte ahanda böyle kızarır böreklerim:lululu:
Paçanga Böreği

attachment.php

Yufka
Malzemeler:
Pastırma
Domates,biber
Kaşar Peyniri

Yapılışı:
Kabukları alınmış domatesleri küp küp doğruyoruz,sonra ince doğranmış biberleride bir tavada ikisi bir arada çok az eriyene kadar pişiriyoruz.
Yufkalarımızı üçgen şekilde kestikten sonra pastırma üzerine domatesli biberi ilave edip üzerinede kaşar peynirlerini bir sıralıyoruz ki altta kalanın canı çıksın misali:kptmya:
Sonra sarıp yufkamızı kızgın yağda bir güzel kızartıyoruz..
Sonra da ne yapıyoruz,tabiki afiyetle miğdeye götürüyoruz..
Hayırlı İftarlar,Afiyet Olsun:incim:
 

Ekli dosyalar

  • 3.jpg
    3.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 135

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.065
Puan
113
Konum
.....
şahım sabah haberlerde gördüm pastırmanın kilosu 94 kiloymuş bu devirde paçanga böreği he altın değerinde:gul::gul::gul:

emeğine sağlık
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.487
Puan
113
Yaş
41
Konum
..
Ellerine sağlık canım. Dün haberlerde izlemiştim, pastırmanın kilosu 94 TL oldu diye :sok Yakında küçük altınla aynı olacak fiyatı valla. :dertli:

Çok güzel gözüküyor ucundan bir çatal alsam olar mı:utandim:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst