Çocukluğunuzun En Çok Özlediğiniz Yanı Nedir?

ÇocukLuğunuzun En Çok ÖzLediğiniz Yanı Nedir?

• Kullanılan toplam oy
    47

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
hıc bır derdım tasam yoktu gamsız tasasız sokaklarda ıp atlar top oynar tozlara bulanırdık ..
yakınlarımın hıc bırını kaybetmemıstım ozamanlar...oysa sımdı babaannecıgım yok..
nur içinde uyu canım babaannem (amın)
kaybedılenlerı ozledım vede saflığı ...

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
keşke hiç büyümeseydim
çocuk kalsaydım hep
gerçeklerle degilde
oyuncaklarımla oynasaydım...

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
ah bende çoculumda en cok mahallemi vede yaptığım fırlamalıklarımı özledim gerıye donme şansım olsaydı yıne aynı şekılde yapardımmm

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Evcilik oynamayı özlüyorum.
Dedemi ,babaannemin yaptığı reçelleri..
Pinokyo oyuncağım vardı onu özlüyorum.
Babaaanemin elimden tutup beni gezdirirken hissettiğim duyguları özlüyorum.
Babaannemin maviş gözleriniii çook özledim.

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
mahallemi, arkadaşlarımı ve oyunlarımızı çok özlüyorum. çocukluk gibi varmı yaaaa.oooh,rahat bişey düşünmezsin.ekmek elden su gölden.keşke hiç büyümezseydim:(

Tepki
30
hani savas baslamadan once... kucuklugumun her hafta sonunu Kosova'nin baskenti olan Pristine'de gecirirdik...ne guzledi oralari... cok arkadas, cok yarramazliklar... onlari ozledim sadece....

purpel

Üye
Tepki
30
bende mahallemi ve oyuncaklarımı özlüyorumçok haylazdım ama:gelbenimle: ben:) şimdi eski mahallemin önünden geçtiğim her zaman o güzel günleri hatırlıyorum:aglayan:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Hayatın bu kadar acımasız olmadığını ve hep toz pembe olduğunu düşünürdüm. Bunu özlüyorum en çok.:gitme:

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
çocuklugumu fazla yaşayamadım ama saf temiz dünyadan bi haber olan duygularımı özlüyorum:gitme::gitme:

busem68

Daimi Üye
Tepki
717
çocukluğumun en özlediğim yanı annemin beni koruyup kollaması üstüme titremesi :gitme:evim,odam herşeyiyle özlem duyuyorum:gitme:

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
hiç birşey düşünmeden sadece ,kaygısız oyun oynamak, koşmak ve gülmek.o anı doya doya yaşamak en büyük mutluluktu benim için. :-hmm-hmm

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
ekmek elden su golden hic dert tasa dusunmek yok sadece oyun oyun harikaydi o yillarim ah ahhhhhh :aglayan::gitme:

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
çocukluğumun herşeyini özledim yaşadığım yerleri gezdiğim yerleri evimi arkadaşlarımı okulumu çok çok özledim ah ah çocukluğuma gittim birden

sühoş

Daimi Üye
Tepki
775
Ben çoculkuğumunher anını özledim . EN çok da yaramazlıklarımı anlatsam roman olur. Çok yaramaz bir kızdım. Babam benim için bu kız erkek olsaydıda 5 milyon borcum olsaydı derdi. Erkek çocuklarını döverdim sonrada anneleri anneme beni şikayete gelirdi. Bir keresinde kavga ettik çocuğu dövdüm benden 3 yaş büyüktü. Annesi geliyo diye kümese saklandım. Beni bulamadılar ama fena halde tavuk bitinden bitlendim. Bol bol kaşındım. DAHA NELER NELERE

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar