Çocuklar Duymasın kendisini affettirdi

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Çocuklar Duymasın kendisini affettirdi

Dizi, daha önce küçümsendiklerini iddia eden Denizlililerin gönlünü aldı

574427_detay.jpg

Çocuklar Duymasın'da Denizlispor'un konu edilmesi, Spor Toto Süper Ligi'ne çıkma yolunda mücadele veren ekipte ve Denizli'de büyük sevinçle karşılandı.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, 'Çocuklar Duymasın' dizisinde; Berke'nin (Ceyhun Fersoy) nişanlısı Duygu'yla (Hayal Garip) Samsunspor- Denizlispor maçına gitmeleri, mücadele öncesinin ve sonrasının işlenmesi Denizlispor yönetimini harekete geçirdi.

PANKART
Pazar günü oynanan Denizlispor-Diyarbakırspor maçından önce açık tribüne "Çocuklar Duymasın ekibine Denizlispor'u onurlandırdığı için teşekkürlerimizi sunarız" yazılı dev pankart asıldı. 'Çocuklar Duymasın'a büyük renk katan Denizlili aileye Meltem'in küçümser bakışının ilk başta Denizlili izleyenlerin tepkisini çektiğini hatırlatan Vali Yavuz Erkmen şöyle devam etti:
"Dizinin son zamanlardaki bölümlerinde Denizli'den övgü ile bahsedilmesi, Denizli'nin örf ve adetlerinin işlenmesi bizleri çok mutlu ediyor." Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy da tanıtımlarına katkıda bulunduğu için dizi ekibine minnettar olduklarını söyledi: "İsteseydik böyle bir reklamı hiç kimseye yaptıramazdık. Ekranlarda Denizli'nin ve Denizlispor'un adının sıklıkla çıkması kentimizin hem sporda hem de ekonomide söz sahibi olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur."

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bende cok seviyorum sivelerini benimde komsum var aydinli oda benzeri konusuyor
bu arada sadece gecen hafta izledim izliyemiyorum ben dizi yaaaa:mendil:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
evet son bir iki bölümde harika... ilk ailenin çıktığı dizide meltem çok aşağılar tavırda bakıyordu ama şimdi daha iyiler.. hele kurban bayramındaki bölümde denizlili aile almanca konuşuyordu... haluk ve meltemi görmeniz lazımdı... :kptmya::kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Denizli'li halkın gönüllerini almaları iyi olmuş yoksa dizyi yine bitirebilirlerdi aşırı tepki sebebiyle ben çok seviyorum bu diziyi keşke yaprak döümüylede çakışmasa çok iyi olucak tı ya neyssse-hmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar