Çocuğunuza burcuna göre davranın!

kedijik

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
9.606
Tepki
11.921
Puan
113
Konum
Konya
Çocuğunuzun burcu ona nasıl davranmanız gerektiğini belirliyor…

İkizler çocuğunun el becerilerini anne-babanın desteklemesi gerekir; Balık çocuklarının ise sanat yetenekleri farkedilirse, teşvik edilmelidir. İşte diğerleri…

Koç çocukları

Koç çocukları son derece hareketli, enerjik ve cesaretli çocuklardır. Her şeyi tek başlarına yapma arzuları ve sabırsızlıkları yüzünden anne babalarını zor durumda bırakabilirler. Fakat onların kişiliklerini ispat etme ve cesaretlerini keşfetme ihtiyaçları vardır. Bu yüzden herşeyi kendi başlarına yapabilmelerine ve kendi ayakları üzerinde durma çabalarına izin vermek gerekir.

Destek gördükleri zaman enerjilerini doğru kullanmayı da öğreneceklerdir. Eğer ona sert davranır ve baskı uygularsınız, bu sefer saldırgan ve yıkıcı davranışlar içine girmesine neden olabilirsiniz.

Boğa çocukları

Bir Boğa burcu çocuğunun en çok ihtiyaç duyduğu şey huzurlu bir ortamda kendini güven içinde hissetmesidir. Bu çocuklar genellikle sakin ve rahatlarına düşkündürler, fazla hareketi de sevmezler. Fakat bir şeye sahip olmak istedikleri zaman onu ele etmek için sonuna kadar uğraşabilirler.

Eğer onun inadıyla fazla uğraşmak istemez ve isteklerine hemen boyun eğerseniz, bunu ona her zaman sağlamak zorunda kalacağınızı bilin. Çünkü o bir kere elde ettiği bir şeyden asla vazgeçmeyecektir. Bu yüzden onu küçüklüğünden itibaren fazla rahata alıştırmamak ve istediği şeyler için biraz mücadele etmesini sağlamak iyi olabilir.

Ancak bir şeye sahip olmak istediği zaman harekete geçecektir. Hatta mücadelesinde onu daha da heveslendirmek için somut ödüller koymanız daha başarılı sonuçlar almanızı sağlayabilir. Böylece ondaki mevcut potansiyelleri açığa çıkartabilir ve yeteneklerini keşfetmesini sağlayabilirsiniz. Tabii ki baskıcı ve sert bir tavır içinde olmamaya da dikkat etmelisiniz.

İkizler çocuğu

Bu burçta olan çocuklar oldukça zeki, yerinde duramayan, meraklı, konuşmayı ve anlatmayı çok seven çocuklardır. El becerileri yüksektir. Anne babaların çocukların bu yetenekleri üzerine eğilmeleri ve onu desteklemeleri gerekir. Fakat sabısızlıkları başladıkları işleri bitirmelerini engeller. Aynı zamanda her konudan çabucak sıkılıp bıkacaktır.

Konsantrasyonunu ve sabrını artırmasını sağlayacak oyunlar oynayarak bu konuda kendini geliştirmesi iyi olacaktır. İkizler çocuğu çok hızlı kavrama yeteneğine sahip olduğu için onun zekasına hitap eden açıklamaları da kolayca anlayabilir. Böylece ona hangi konuda nasıl davranması gerektiğini mantıklı bir şekilde izah edebilirsiniz, anlayacaktır.

Yengeç çocukları

Yengeç burcu çocukları duygusal açıdan oldukça hassas ve sevgi doludur. Çevrelerindeki insanların duygularını ve ihtiyaçlarını kolayca anlayabilirler. Kendilerinin sevgiye olan ihtiyaçları gibi kendilerine ihtiyaç duyulmasından da çok hoşlanırlar. Bir Yengeç çocuğunun size yardım etmesine izin verirseniz, onu çok mutlu edersiniz.

Eğer ona ihtiyacınız olduğunu hissederse size büyük bir hevesle yardım edecektir. Böylece artan güven duygusu kendi amaçlarını farkına varmasını ve onlar için harekete geçmesini sağlayabilir. Bu da onun kendini ifade etmesini kolaylaştıracaktır.

Aslan çocukları

Aslan çocuklarının kendilerini göstermeye ve başarılarından dolayı alkışlanmaya herkesten daha fazla ihtiyacı vardır. Burcunun yöneticisi Güneş gibi merkezde olmak ve parlamak isteyecektir. Fakat kendi özgünlüğünü ve yaratıcılığını ortaya çıkartması için yaratıcı yeteneklerini geliştirmek zorundadır. Bunun için de anne babanın bu çocuğu yönlendirmesi ondan desteğini ve takdirini esirgememesi gerekir.

Böylece kendine güven duygusu gelişecek ve zaten doğuştan yaratıcı yeteneklere sahip olan bu çocuk yapabildiğinin en iyisini ve en mükemmelini yapmaya çalışacaktır. Eğer aileden yeterince ilgi ve sevgi göremezse kendisini destekleyen ve alkışlayan başka ortamlar arar. Bu da onun yanlış yönlenmesine neden olabilir.

Başak çocukları

Başak çocuğu son derece dikkatli, detaycı, gözlem yapabilen ve hataları kolayca farkedebilen çocuklardır. Ön planda olmayı pek sevmezler. Daha çok geri planda kalıp gözlem yapmayı tercih ederler. Genellikle sakin bir yapıları vardır. Fakat çok zeki ve meraklıdırlar. Kolay kolay unutmazlar. Hataları çok kolay farketmesi eleştirici ve titiz olmasına yol açabilir. Bazen hataların giderilmesi konusuna fazla takılabilir ve huysuzluklar yapar.

Takıntılı ve huzursuz davranışları ilişkilerini olumsuz etkileyebilir. Bu yüzden aile çocuğu sosyalliğe teşvik etmeli ve küçük yaşlarda başlayan takıntılı huylarından kurtulmasını, daha hoşgörülü olmasını sağlamalıdır. Bu çocuğa eleştiriciliğini ve mükemmelliyetçiliğini teşvik eden şekilde davranmamak gerekir.

Terazi çocukları

Terazi çocukları, son derece sosyal, arkadaş canlısı, sevimli çocuklardır. Uyum, güzellik, estetik onlar için çok önemli olabilir. Kavga ve gürültüden hiç hoşlanmazlar. Barış ve huzur olmayan ortamlar onları çok rahatsız eder. Bu çocukların sevgiye çok ihtiyaçları vardır. Sevilmek uğruna başkalarının isteklerini yerine getirme konusunda çok abartıya kaçabilirler.

Oldukça kırılgan ve hassas olan Terazi çocuklarını disipline etmek bazen çok zor olabilir. Arkadaşlarını her şeyin üstünde tutabilir ve sorumluluklarını unutabilirler. Bazen adil olmak ve etrafındaki insanları gücendirmemek uğruna kendinden çok fedakarlık yapabilirler. Bu yüzden anne- babalar bu konularda dikkatli olmalı, çocuklarını uyarmalı ve doğruyu göstermelidirler.

Akrep çocukları

Akrep çocuklarının son derece gelişmiş sezgileri karşısındakilerin duygularını kolayca algılamasını sağlar. Buna karşılık kendi duygularını ve kendilerini gizlemeyi tercih ederler. Bu yüzden onları anlamak zor olabilir. Fakat keskin zekalarıyla da dikkati çeken minik akreplerden bir şey gizlemek mümkün değildir.

Aslında Akrep çocuğunun kendini gizleme isteğine saygı duymak gerekir. Onlar böyle yaparak kendilerini daha güvende hissederler. Bu yüzden anne-babaların çocuğun kendine ait özel bir yaşam alanı olmasına izin vermeli. Mahremiyet arzusuna saygı göstermeli, eşyalarını veya odasını çok fazla karıştırmaktan kaçınmalıdırlar. Eğer böyle yaparlarsa bu sefer akrep çocuğu iç dünyasına daha fazla çekilecek ve çok fazla içine kapanık uyumsuz bir tavır sergileyecektir.

Zaman zaman çok hırslı ve tutkulu davranabilen Akreplerin duyguları da çok yakıcı olabilir. Bazen kin tutabilir. Ailenin görevi baskı yapmadan bu duyguların zararını çocuğa öğretmek ve olaylara biraz daha hoş görüyle bakmasını sağlamaktır.

Yay çocukları

Son derece dışa dönük, heyecanlı, özgür ruhlu Yay çocukları yeni yerler keşfetmeye ve maceralar yaşamaya çok meraklıdır. Bu yüzden bulundukları yerin dışına çıkmayı ve sınırları aşmayı çok severler. Onları kısıtlamaya kalkışırsanız tepki göstereceklerdir. Çok hareketli olan bu çocuklar spora yatkındırlar. Onları spora yönlendirmek hem bir amaç edinmelerini hem de disiplinli olmalarını sağlar.

Arkadaş canlısı ve iyimser ruhlu minik Yaylar monotonluktan çok sıkılırlar ve zorlanmayı da hiç sevmezler. Her işin bir kolayı olduğuna inanırlar. Zor durumda kalsalar bile umutlarını kaybetmezler. Ama bu aşırı iyimserlikleri bazen tembelliğe ve karşılarına çıkan fırsatları kaçırmalarına neden olabilir. Bu yüzden aileler bu çocuklara her şeyi oturup beklemek yerine çaba göstermeleri gerektiğini öğretmelidir.

Oğlak çocukları

Genelde sessiz sakin uslu çocuklardır. Bu çocuklar görev duygusu ve sorumluluk anlayışları gelişmiş çocuklardır. Kendilerini önce ailelerine beğendirmeye daha sonra da çevrelerine beğendirmeye çalışırlar. Aslında inatçı olmalarına rağmen bir hedefe odaklanmaları kolaydır. Bu çocuklar kendilerine hedefler koymayı severler ve sonuçta mutlaka bu hedefe ulaşmak isterler. Ailelerin bu çocukların yeteneklerini geliştirmelerine ve hedeflerini küçük yaştan belirlemelerine yardımcı olmaları iyi olur. Çünkü geleceğin yöneticisi olabilirler.

Fakat başarısızlık onları çok korkutur. Bu yüzden onları yüreklendirmek lazımdır. Duygularını ağlayarak belli ederler. Onların düzenli olmaya ihtiyaçları vardır. Çekingen ve içlerine kapanık olabilirler. Kontrol alınmaya çalışıldıkça gerginleşebilirler. Bu çocuklara sert davranmamak lazımdır. Özellikle de babalarının.

Kova çocukları

Bu çocuklar son derece özgür ruhlu, zeki, ve alışılmadık şeyler yapan çocuklardır. Onlar kolay kolay söz dinlemezler ve kafalarına koydukları bir şeyi de mutlaka yaparlar. Onları bir düzene oturtmak pek de kolay değildir. Bu çocukları baskıyla ve sertlikle alışılmış düzene uymaya zorlamayın. Söz dinlemelerini sağlamak için böyle yapmak yerine onların hayal güçlerini geliştirecek ilginç ve sıra dışı konularla ilgisini çekmeye çalışmalısınız.

Bu çocuk büyük bir olasılıkla çok yetenekli ve sıra dışı bir zekaya sahiptir. Onun yeteneklerinin körelmemesi için belki de bir uzmandan yardım alabilirsiniz. Ve onu zorla belli bir düzene uymaya zorlamayın ve üzerinde baskı kurmayın. Çünkü zorlarsanız isyan edecektir. Buna çok fazla eğilimlidir.

Bu çocuğun teknolojiye ve bilimkurguya büyük bir yeteneği olabilir. Bu yeteneklerini teşvik etmeli ve geliştirmesini sağlamalısınız. Aynı zamanda çok zeki olan bu çocuğa her şeyi sebep ve sonuçları ile anlatabilirsiniz. Onlara bir şeyi izah ederken büyük insan muamelesi yapmanız hoşuna gidecektir.

Balık çocukları

Balık burcu çocukları sempatik, samimi, sevgi doludur. İnsanları çok iyi anlamalarını sağlayan gelişmiş bir empati yetenekleri vardır. Zengin hayal dünyaları onların yaşama çok farklı bir gözle bakmalarını sağlar. Duygusal zekaları çok gelişmiş olduğu için yaşamın değişken hallerine çok kolay uyum sağlarlar. Sanat yetenekleri küçük yaşlarda bile belli olur. Bu yeteneklerini küçük yaşta farketmeli ve teşvik edilmelidirler.

Kendilerine hiçbir sınır koymazlar. Hayal dünyaları çok geniş olduğu için zaman zaman hayalle gerçeği ayırt edemeyebilirler. Aileler bu konuda kendisine yardım etmeli ve hayalle gerçek dünyayı ayırt etmesini sağlamalıdırlar. Aşırı duygusallıkları onların kolay incinmelerine ve acı çekmelerine sebep olabilir veya çok iyimser oldukları için de bazen insanlar tarafından kandırılmaya eğilimli olabilirler. Bu yüzden küçük yaşlardan itibaren dünyanın kötülüklerine karşı uyarılmaları gerekir.

ALINTI
 

*Bilgin*

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
1.213
Tepki
1.716
Puan
113
Konum
istanbul
bendede 2 minik akrep var :) burda yazan özellikleri taşıyorlar.
gerçektende onlardan bişey gizlemek mümkün deyil:cokkomik:
teşekkürler verdiğin bilgiler için canım.:eek:
 
OP
kedijik

kedijik

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
9.606
Tepki
11.921
Puan
113
Konum
Konya
Oyyy benım de bır yengecım var kı evlere senlık.Ne zaman aglayacak hıc bellı olmuyo :gitme:
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Başak çocukları

Başak çocuğu son derece dikkatli, detaycı, gözlem yapabilen ve hataları kolayca farkedebilen çocuklardır. Ön planda olmayı pek sevmezler. Daha çok geri planda kalıp gözlem yapmayı tercih ederler. Genellikle sakin bir yapıları vardır. Fakat çok zeki ve meraklıdırlar. Kolay kolay unutmazlar. Hataları çok kolay farketmesi eleştirici ve titiz olmasına yol açabilir. Bazen hataların giderilmesi konusuna fazla takılabilir ve huysuzluklar yapar.

Takıntılı ve huzursuz davranışları ilişkilerini olumsuz etkileyebilir. Bu yüzden aile çocuğu sosyalliğe teşvik etmeli ve küçük yaşlarda başlayan takıntılı huylarından kurtulmasını, daha hoşgörülü olmasını sağlamalıdır. Bu çocuğa eleştiriciliğini ve mükemmelliyetçiliğini teşvik eden şekilde davranmamak gerekir.

Tam benim kızım-hmm
 

yoruldum71

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
3.213
Tepki
3.368
Puan
113
Konum
ev hanımı
Boğa çocukları

Bir Boğa burcu çocuğunun en çok ihtiyaç duyduğu şey huzurlu bir ortamda kendini güven içinde hissetmesidir. Bu çocuklar genellikle sakin ve rahatlarına düşkündürler, fazla hareketi de sevmezler. Fakat bir şeye sahip olmak istedikleri zaman onu ele etmek için sonuna kadar uğraşabilirler.

Eğer onun inadıyla fazla uğraşmak istemez ve isteklerine hemen boyun eğerseniz, bunu ona her zaman sağlamak zorunda kalacağınızı bilin. Çünkü o bir kere elde ettiği bir şeyden asla vazgeçmeyecektir. Bu yüzden onu küçüklüğünden itibaren fazla rahata alıştırmamak ve istediği şeyler için biraz mücadele etmesini sağlamak iyi olabilir.

Ancak bir şeye sahip olmak istediği zaman harekete geçecektir. Hatta mücadelesinde onu daha da heveslendirmek için somut ödüller koymanız daha başarılı sonuçlar almanızı sağlayabilir. Böylece ondaki mevcut potansiyelleri açığa çıkartabilir ve yeteneklerini keşfetmesini sağlayabilirsiniz. Tabii ki baskıcı ve sert bir tavır içinde olmamaya da dikkat etmelisiniz.
tamda benim b.oğlanı anlatıyor ama
aması anasıda boğa burçundan tavis vermek nirde yok öyle rahata alıştırmak bende
:)

Akrep çocukları

Akrep çocuklarının son derece gelişmiş sezgileri karşısındakilerin duygularını kolayca algılamasını sağlar. Buna karşılık kendi duygularını ve kendilerini gizlemeyi tercih ederler. Bu yüzden onları anlamak zor olabilir. Fakat keskin zekalarıyla da dikkati çeken minik akreplerden bir şey gizlemek mümkün değildir.

Aslında Akrep çocuğunun kendini gizleme isteğine saygı duymak gerekir. Onlar böyle yaparak kendilerini daha güvende hissederler. Bu yüzden anne-babaların çocuğun kendine ait özel bir yaşam alanı olmasına izin vermeli. Mahremiyet arzusuna saygı göstermeli, eşyalarını veya odasını çok fazla karıştırmaktan kaçınmalıdırlar. Eğer böyle yaparlarsa bu sefer akrep çocuğu iç dünyasına daha fazla çekilecek ve çok fazla içine kapanık uyumsuz bir tavır sergileyecektir.

Zaman zaman çok hırslı ve tutkulu davranabilen Akreplerin duyguları da çok yakıcı olabilir. Bazen kin tutabilir. Ailenin görevi baskı yapmadan bu duyguların zararını çocuğa öğretmek ve olaylara biraz daha hoş görüyle bakmasını sağlamaktır.
buda tam küçük oğlanı anlatıyor çok doğru gerçekten
zati akreple boğa anlaşamayan burçlardan zaman zaman anlaşamıyoruz :dusun:
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Yay çocukları

Son derece dışa dönük, heyecanlı, özgür ruhlu Yay çocukları yeni yerler keşfetmeye ve maceralar yaşamaya çok meraklıdır. Bu yüzden bulundukları yerin dışına çıkmayı ve sınırları aşmayı çok severler. Onları kısıtlamaya kalkışırsanız tepki göstereceklerdir. Çok hareketli olan bu çocuklar spora yatkındırlar. Onları spora yönlendirmek hem bir amaç edinmelerini hem de disiplinli olmalarını sağlar.

Arkadaş canlısı ve iyimser ruhlu minik Yaylar monotonluktan çok sıkılırlar ve zorlanmayı da hiç sevmezler. Her işin bir kolayı olduğuna inanırlar. Zor durumda kalsalar bile umutlarını kaybetmezler. Ama bu aşırı iyimserlikleri bazen tembelliğe ve karşılarına çıkan fırsatları kaçırmalarına neden olabilir. Bu yüzden aileler bu çocuklara her şeyi oturup beklemek yerine çaba göstermeleri gerektiğini öğretmelidir.

ikizlerim yay burcu ama burda yazan özellikleri yalnızca kızım taşıyor burçların hepsini okudum oğlumu anlatan burç ikizler burcu nasıl oluyoki bu anlemadım beaaaa ikiz oldukları içnimi aceba:dil:


Balık çocukları

Balık burcu çocukları sempatik, samimi, sevgi doludur. İnsanları çok iyi anlamalarını sağlayan gelişmiş bir empati yetenekleri vardır. Zengin hayal dünyaları onların yaşama çok farklı bir gözle bakmalarını sağlar. Duygusal zekaları çok gelişmiş olduğu için yaşamın değişken hallerine çok kolay uyum sağlarlar. Sanat yetenekleri küçük yaşlarda bile belli olur. Bu yeteneklerini küçük yaşta farketmeli ve teşvik edilmelidirler.

Kendilerine hiçbir sınır koymazlar. Hayal dünyaları çok geniş olduğu için zaman zaman hayalle gerçeği ayırt edemeyebilirler. Aileler bu konuda kendisine yardım etmeli ve hayalle gerçek dünyayı ayırt etmesini sağlamalıdırlar. Aşırı duygusallıkları onların kolay incinmelerine ve acı çekmelerine sebep olabilir veya çok iyimser oldukları için de bazen insanlar tarafından kandırılmaya eğilimli olabilirler. Bu yüzden küçük yaşlardan itibaren dünyanın kötülüklerine karşı uyarılmaları gerekir.

evet aynı büyük kızımı anlatıyo ve ben onu destekliyorumda yapmayı istediği her konuda
 
OP
kedijik

kedijik

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
9.606
Tepki
11.921
Puan
113
Konum
Konya
bende ya ikizler ya yengeç ya da en çok istediğim yay ama nasıl ayarlıcam:)

kesinlikle akrep olmamalııı

En olmasın dıye bakılan burcdur akrep ama ben o kadar mutluyum kı akrep olmakdan.Bı daha doguracak olsam kesın kasım basına gore ayarlarım :sigara:
 

*Bilgin*

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
1.213
Tepki
1.716
Puan
113
Konum
istanbul
bende ya ikizler ya yengeç ya da en çok istediğim yay ama nasıl ayarlıcam:)

kesinlikle akrep olmamalııı

ilknur akrepler için neden böyle kesin konuştun anlamadım
olumsuz bir yönlerinimi gördün?

benim çocuklarımın ikiside akrep burcu özellikle oğlum bütün özelliklerini taşıyor.
bu burcun zorlukları yanında olumlu yönleri daha ağır basıyor.

kedijiğe katılıyorum bende şimdi olsa, yine akrep burcu olmalarını isterdim.:eek:
 

güllerdiyari

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
2.132
Tepki
2.410
Puan
113
Yaş
50
Konum
isvicre
Kova çocukları

Bu çocuklar son derece özgür ruhlu, zeki, ve alışılmadık şeyler yapan çocuklardır. Onlar kolay kolay söz dinlemezler ve kafalarına koydukları bir şeyi de mutlaka yaparlar. Onları bir düzene oturtmak pek de kolay değildir. Bu çocukları baskıyla ve sertlikle alışılmış düzene uymaya zorlamayın. Söz dinlemelerini sağlamak için böyle yapmak yerine onların hayal güçlerini geliştirecek ilginç ve sıra dışı konularla ilgisini çekmeye çalışmalısınız.

Bu çocuk büyük bir olasılıkla çok yetenekli ve sıra dışı bir zekaya sahiptir. Onun yeteneklerinin körelmemesi için belki de bir uzmandan yardım alabilirsiniz. Ve onu zorla belli bir düzene uymaya zorlamayın ve üzerinde baskı kurmayın. Çünkü zorlarsanız isyan edecektir. Buna çok fazla eğilimlidir.

Bu çocuğun teknolojiye ve bilimkurguya büyük bir yeteneği olabilir. Bu yeteneklerini teşvik etmeli ve geliştirmesini sağlamalısınız. Aynı zamanda çok zeki olan bu çocuğa her şeyi sebep ve sonuçları ile anlatabilirsiniz. Onlara bir şeyi izah ederken büyük insan muamelesi yapmanız hoşuna gidecektir.

bendede iki tane kova burcu var ikiside ayni burctan bu kadarda olmaz ayni benim cocuklar heleki kizim-hmm
 
G

guzelcem

Misafir
Kova çocukları

Bu çocuklar son derece özgür ruhlu, zeki, ve alışılmadık şeyler yapan çocuklardır. Onlar kolay kolay söz dinlemezler ve kafalarına koydukları bir şeyi de mutlaka yaparlar. Onları bir düzene oturtmak pek de kolay değildir. Bu çocukları baskıyla ve sertlikle alışılmış düzene uymaya zorlamayın. Söz dinlemelerini sağlamak için böyle yapmak yerine onların hayal güçlerini geliştirecek ilginç ve sıra dışı konularla ilgisini çekmeye çalışmalısınız.

Bu çocuk büyük bir olasılıkla çok yetenekli ve sıra dışı bir zekaya sahiptir. Onun yeteneklerinin körelmemesi için belki de bir uzmandan yardım alabilirsiniz. Ve onu zorla belli bir düzene uymaya zorlamayın ve üzerinde baskı kurmayın. Çünkü zorlarsanız isyan edecektir. Buna çok fazla eğilimlidir.

Bu çocuğun teknolojiye ve bilimkurguya büyük bir yeteneği olabilir. Bu yeteneklerini teşvik etmeli ve geliştirmesini sağlamalısınız. Aynı zamanda çok zeki olan bu çocuğa her şeyi sebep ve sonuçları ile anlatabilirsiniz. Onlara bir şeyi izah ederken büyük insan muamelesi yapmanız hoşuna gidecektir.:besik::bebek: oğlumu anlatmış hepsi doğru maşaallah çok zeki akıllı hele teknolojiye merakı var ilgisini çekiyor, çok şaşırdım:dil: HAYIRLI EVLAT OLSUN DİLERİM RABBİMDEN.
 

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
Terazi çocukları

Terazi çocukları, son derece sosyal, arkadaş canlısı, sevimli çocuklardır. Uyum, güzellik, estetik onlar için çok önemli olabilir. Kavga ve gürültüden hiç hoşlanmazlar. Barış ve huzur olmayan ortamlar onları çok rahatsız eder. Bu çocukların sevgiye çok ihtiyaçları vardır. Sevilmek uğruna başkalarının isteklerini yerine getirme konusunda çok abartıya kaçabilirler.

Oldukça kırılgan ve hassas olan Terazi çocuklarını disipline etmek bazen çok zor olabilir. Arkadaşlarını her şeyin üstünde tutabilir ve sorumluluklarını unutabilirler. Bazen adil olmak ve etrafındaki insanları gücendirmemek uğruna kendinden çok fedakarlık yapabilirler. Bu yüzden anne- babalar bu konularda dikkatli olmalı, çocuklarını uyarmalı ve doğruyu göstermelidirler.


pess Tuanami negüzel anlatmis
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Yengeç çocukları

Yengeç burcu çocukları duygusal açıdan oldukça hassas ve sevgi doludur. Çevrelerindeki insanların duygularını ve ihtiyaçlarını kolayca anlayabilirler. Kendilerinin sevgiye olan ihtiyaçları gibi kendilerine ihtiyaç duyulmasından da çok hoşlanırlar. Bir Yengeç çocuğunun size yardım etmesine izin verirseniz, onu çok mutlu edersiniz.

Eğer ona ihtiyacınız olduğunu hissederse size büyük bir hevesle yardım edecektir. Böylece artan güven duygusu kendi amaçlarını farkına varmasını ve onlar için harekete geçmesini sağlayabilir. Bu da onun kendini ifade etmesini kolaylaştıracaktır.
 

panter

Daimi Üye
Katılım
29 Mart 2010
Mesajlar
25.505
Tepki
9.509
Puan
113
Konum
aşkın içinde..........
Balık çocukları

Balık burcu çocukları sempatik, samimi, sevgi doludur. İnsanları çok iyi anlamalarını sağlayan gelişmiş bir empati yetenekleri vardır. Zengin hayal dünyaları onların yaşama çok farklı bir gözle bakmalarını sağlar. Duygusal zekaları çok gelişmiş olduğu için yaşamın değişken hallerine çok kolay uyum sağlarlar. Sanat yetenekleri küçük yaşlarda bile belli olur. Bu yeteneklerini küçük yaşta farketmeli ve teşvik edilmelidirler.

Kendilerine hiçbir sınır koymazlar. Hayal dünyaları çok geniş olduğu için zaman zaman hayalle gerçeği ayırt edemeyebilirler. Aileler bu konuda kendisine yardım etmeli ve hayalle gerçek dünyayı ayırt etmesini sağlamalıdırlar. Aşırı duygusallıkları onların kolay incinmelerine ve acı çekmelerine sebep olabilir veya çok iyimser oldukları için de bazen insanlar tarafından kandırılmaya eğilimli olabilirler. Bu yüzden küçük yaşlardan itibaren dünyanın kötülüklerine karşı uyarılmaları gerekir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst