Çocuğu Olamayan Biriyle Evlenir miydiniz?

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.711
tabiki evlenirdim neden evlenmiyim ki hiç birşeyin garantisi yok allah korusun evlenmem dedin ve ayrıldın sonra başka biri ile evlendin senin çocuğun olmadı ne yapcaksın herşeyi düşünürüm sevdiğim insanı hiçbirseye değişmem yazık ev bekleyen bir sürü çocuk var evlatlık alırım :acep:

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
evlenirdim...sevmek benim için çok önemli sevgisiz ama çocuklu olmaktansa olmasın ama mutlu olayım isterim...benim çocuğum yok olmadı olamadı üzüldüm ağladımda ama iyikide olmamış çok derim aradada olsaydı be derim...ama mutluyum bu bana yetiyor...olmayacağını bilsem yüreğimle yola çıkar eşimin elini tutardım...çocuk doğar büyür evlenir siz yine başa dönersiniz kalbinizi ısıtan biri olmasa başa dönmeyi kim ister:acep:

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Tabi ki evlenirdim... Çocuk sahibi olmak için birçok yol var ama sevdiğim adamı kaybettikten sonra tekrar kazanamam, yolu yok bunun. Aynısını da bulamam ki canımdan candır o :cee

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
evlenirdim gerçekten seviyosam..zaten evlenmeden önce test yapmıyoruz ki oluyo mu olmuyo mu kısmet biraz da:kahve:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
bahse girerim hepsi "evlenirim" demiştir dedim
ve cevaplara baktığımda haklı çıktım

biz eşleri de evladımız olarak görebilecek kapasitede şefkat kahramanlarıyız mı, bana mı öyle geliyor?

sılada

Aktif Üye
Tepki
116
evlenirdim...sevmek benim için çok önemli sevgisiz ama çocuklu olmaktansa olmasın ama mutlu olayım isterim...benim çocuğum yok olmadı olamadı üzüldüm ağladımda ama iyikide olmamış çok derim aradada olsaydı be derim...ama mutluyum bu bana yetiyor...olmayacağını bilsem yüreğimle yola çıkar eşimin elini tutardım...çocuk doğar büyür evlenir siz yine başa dönersiniz kalbinizi ısıtan biri olmasa başa dönmeyi kim ister:acep:

evlenirdim. benimde çocuğum olmadı ama ben mutluyum arkadaşıma hak veriyorum, elbette üzüldüm ama sonuçta mutluyum ya o bana yeter...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.398
Gerçekten seviyorsam aramızdaki bağa inanıyorsam evlenirim sonuçta çok isteniyorsa evlat da edinilebilir :findikim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar