malzemeler:
patlıcan
biber
patates
bezelye
domates ve
kuşbaşı et
yapılışı:bütün malzemeler küçük küçük doğranır
önce patates,sonra biber ,en sonada patlıcan kızartılır bir tabağa alınır
etler başka biyerde önce suyu çekene kadar pişirilir..daha sonra biraz tereyağı katılarak kızartılır
et piştikten sonra tepsinin en altına döşenir
üzerinede kızartılan malzemeler koyulur
domatesler küçük küçük doğranıp en üste koyulur
sonra biraz salça (kaşığın ucuyla) suda ezilir malzemelerin üzerine dökülür
suyu az olacak çok olmayacak
tepsinin ağzına alüminyum folyo kapatıp fırında pişirilir
patlıcan
biber
patates
bezelye
domates ve
kuşbaşı et
yapılışı:bütün malzemeler küçük küçük doğranır
önce patates,sonra biber ,en sonada patlıcan kızartılır bir tabağa alınır
etler başka biyerde önce suyu çekene kadar pişirilir..daha sonra biraz tereyağı katılarak kızartılır
et piştikten sonra tepsinin en altına döşenir
üzerinede kızartılan malzemeler koyulur
domatesler küçük küçük doğranıp en üste koyulur
sonra biraz salça (kaşığın ucuyla) suda ezilir malzemelerin üzerine dökülür
suyu az olacak çok olmayacak
tepsinin ağzına alüminyum folyo kapatıp fırında pişirilir