Çiftlik Kebabı (resimli)

divinity

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
815
Tepki
1.137
Puan
93
Yaş
46
Konum
sivas
malzemeler:
patlıcan
biber
patates
bezelye
domates ve
kuşbaşı et

yapılışı:bütün malzemeler küçük küçük doğranır
önce patates,sonra biber ,en sonada patlıcan kızartılır bir tabağa alınır
etler başka biyerde önce suyu çekene kadar pişirilir..daha sonra biraz tereyağı katılarak kızartılır

et piştikten sonra tepsinin en altına döşenir
üzerinede kızartılan malzemeler koyulur
domatesler küçük küçük doğranıp en üste koyulur

sonra biraz salça (kaşığın ucuyla) suda ezilir malzemelerin üzerine dökülür
suyu az olacak çok olmayacak
tepsinin ağzına alüminyum folyo kapatıp fırında pişirilir
 
OP
divinity

divinity

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
815
Tepki
1.137
Puan
93
Yaş
46
Konum
sivas
resim017n.jpg
 

Kardelen27

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
4.159
Tepki
3.758
Puan
113
Konum
istanbul
ohoh ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor mutlaka deniycem inşallah
payaşım için tşk ederim:eek::rose:
 

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
42
Konum
isvicre
ellerine saglik canim benim
harika görünüyo denicem insallah
tskler paylasim icin

tarifini denenmis lezzetlere tasiyorum haberin olsun fistigim:ask:
 
OP
divinity

divinity

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
815
Tepki
1.137
Puan
93
Yaş
46
Konum
sivas
ellerine saglik canim benim
harika görünüyo denicem insallah
tskler paylasim icin

tarifini denenmis lezzetlere tasiyorum haberin olsun fistigim:ask:

incim ben orayada ekleyecektim ama vaktim yoktu :ask:
kaynanamlara gidecem
saol beni bu zahmetten kurtardığın için :verelini:
ayrıca beğendiğinede çok sevindim :biyik:
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.487
Puan
113
Yaş
41
Konum
..
Canım ellerine sağlık çok güzel olmuş. Mutlaka deneyeceğim:hhhhhh:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst