Çiçek yüzüğü yapımı

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.404
Malzemeler;
5 adet kalp kristal,
5 adet çiçek kristal
5 adet 4mm köşeli kristal ,
5 adet küçük boy kum boncuk,
1 metre'ye yakın misina kesin...

malzemeler.jpg

Resim-1 misinaya küçük boy kum boncuk parlak yüzü üste gelecek şekilde kalpkristali geçirin,parlak yüzü üste gelecek şekilde çiçek kristali,uygunrenkte köşeli kristal geçirin sonra mat yüzü üste bakacak şekilde çiçekkristal sonra mat yüzü üste kalacak şekilde kalp kristaligeçirin.......

resim-11.JPG

Resim-2 .Kum boncuk takılı olan misinanın ucunu en sontaktığımız kalp ve çiçeğin içinden geçirin..

resim-21.JPG

Resim 3' deki gibi....
resim-31.JPG

resim 4 Sağdaki misinaya kum boncuk soldaki misinayaköşeli kristali geçirin sağdaki misinaya parlak yüzü üste gelecek şekildekalp ve çiçeği takın ve soldaki misinayıda çiçek ve kalpten geçirirerekmisinaları çaprazlayın
resim-4.jpg

resim 5 deki gibi.............resim
resim-5.jpg

Resim 6 üste olanmisinaya köşeli kristal geçirip başlarken ilk taktığımız çiçek vekalpiniçinden geçirerek üsteki misinayı alta bırakın
resim-6.jpg

resim 7 deki gibi..........
resim-7.jpg

resim 8 altaki diğer uca bir kum boncuk takınız üsten gelendiğer misinayla kum boncuğu çaprazlayın.....
resim-8.jpg

resim 9 yüzüğün altındakimisinanın birini kalp ve çiçekten geçirerek üste çıkarıp 5 tane köşelikristalin içinden geçirerek çiçek ve kalbin içinden geçerek yüzüğün altınageçin r
resim-9.jpg

resim 10 yüzüğün altındaki diğermisinayıda kum boncukların içinden geçireceğiz ama misinaya 1 kum takıpyüzükteki kumun içinden yine 1kum takıp yüzükteki kumun içinden böyleceresim-10 da görüldüğü gibi boşluklar dolacak başladığımız yere gelincedüğümlüyoruz.... ve yüzük altlığına misina ile uygun gördüğümüz yerlerdenbağlıyoruz........

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Ben bu yüzüğün aynısını hatta renkleri de aynı yapmıştım kursta.Sonra elimde çok büyük durdu ben de broş olarak değiştirdim.Öyle de güzel oldu.Ama bir tane daha başka renkten yapmak istiyordum yapılışını unutmuştum.İyi oldu bu benim için hatırlatma oldu.çünkü kurs biteli2 yıl oldu ben çoktan unutmutum.Teşekkürler.

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Tepki
752
ya çok tatlılar ben takı sevmem ama güsel buldummuda saqlarım:gul::D

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Bende de yeşili var şahmaran belki hatırlarsın kız fethiye den almıştım.Bir köşede duruyor :D

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
çok güzel vede yapılışı basıt aslında oğrenmek lazım bedava kursları var ama gıden kim

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
cok güzeller ama sabirli degilim eskisi gibi yanlis yaparim bozarim sonra sinirlenir atarim:dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar