{Çi(le[k)olata]}-resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre


Malzemeler
  • Çilek
  • Çikolata
Hazırlanışı
1. Çilekleri suda on dakika bekletin sonra da iki kere iyice yıkayın.
2. Çikolatayı benmari usulü eritin. Bir tencerede su kaynatın. Su kaynayınca ocaktan alın. Tencerenin üzerine başka bir tencere ya da kap koyun. Çikolatayı da bu kabın içerisine koyun. Su buharının sıcaklığı ile 4-5 dakikada eriyecektir.
3. Tepsiye yağlı kağıt serin. Kaşıkla çikolatayı daireler şeklinde kağıda koyun. Çikolatalın üzerine değişik şekillerde dilimlenmiş çilekleri yerleştirin. Çilekleri kestikten sonra havlu kağıt ile ıslaklığını aldıktan sonra çikolataların üzerine koyun.
4. Oda ısısında çikolatanın donmasını bekleyin.


Afiyet Olsun.

alinti
 
OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
utananincismili deneyemedim preh daha be candost
ama görmüsken ilk firsatta deniim sen tad olurmu:hhhhhh:
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
bende konu başlığını okuyunca yalnış okudum sanmıştım meğer doğru okumuşum ben çilek zamanında kuzucuklarıma çok yaparım ama benim yaptığım daha değişik birdaha yaptığımda eklerim resminiii kızlar ahhhh bide pcmdeki sorun hallolsa telefonumda yaptığım ne lezzetler var resimlenmiş ama ekliyemiyorummmm(üzülüyorum smillisi)
 
OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
silam hamarat arkadasim
senin tariflerini 4gözle bekliyorum zaten canim benim-hmm
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Pasta üzerine süs olarakta kullanılır bu güzelmiş :huhuu:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst