Cennetten Size Telefon Var - Mitch Albom

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.533
Puan
113
Konum
İstanbul
-cennetten-size-telefon-var--5391491.Jpeg




Cennetten Size Telefon Var - Mitch Albom

Çoksatan yazar Mitch Albom’dan içinize işleyecek gizemli bir roman: ‘Cennetten Gelen İlk Telefon’

Eserleri tüm dünyada çoksatanlar listelerinde yer alan Mitch Albom’un romanı “Cennetten Gelen İlk Telefon” ile bağ kurmanın, umudun ve inancın mucizevi etkilerine tanık olacaksınız. Pena Yayınları’ndan çıkan bu roman duygusal olduğu kadar gizemli öyküsü ve güçlü anlatımıyla ruhunuza dokunacak.


Bir Sabah Michigan’ın küçük bir kasabasında telefonlar çalmaya başlıyor. Arayanlar cennetten aradıklarını söylüyor. İnanılır gibi değil, değil mi? Peki ya gerçekse? Bu garip telefonlar yaygınlaştıkça cennetten telefon bekleyenlerin sayısı her geçen gün artar ve bu mucizevi olay tüm dünyanın dikkatini bu küçük kasabaya çeker.

Ya son gerçekten son değilse…

Kitapları 42 dilde yayımlanan ve çoksatanlar listelerinden inmeyen Mitch Albom’un şimdiye kadar yazdığı en heyecan verici ve büyüleyici eseri olan “Cennetten Gelen İlk Telefon” Pena Yayınları’ndan çıktı. Mucizevi bir şekilde cennetten aramaların yapıldığı küçük bir kasabanın birden dünyanın ilgi odağı haline gelmesi, buna karşın hayata küsen Sullly Harding’in tüm bunların bir kandırmaca olduğunu ispatlama çabasının öyküsü bu.

Telefonun 1876’daki icadından çıkıp iletişimde boyut atlama takıntısına sahip günümüz dünyasına uzanan Mitch Albom, okuyucusunu soluk kesen bir umut yolculuğuna çıkartıyor.

Hayattaki küçük mucizeler

İnancın gücü üzerine gizemli, sımsıcak ve duygusal bir öykü anlatan Albom, çıkış noktasını hayattaki küçük mucizelerden aldığını söylüyor. İlk kez bir romanında gizem/gerilim unsurlarını kullanan yazar: “Kitabın cennetle mi, telefon konuşmalarıyla mı ilgili olduğunu soranlara, her gün yaşadığımız küçük mucizelerle ilgili olduğunu söylüyorum” diyor.

“Cennetten Gelen İlk Telefon” sevgi, tarih ve inanç üzerine Mitch Albom’un edebi ustalığını sergilediği ilham verici bir eser.

Kitap hakkında ne dediler:

“Albom, hassas bir çizgide yürüyor; akıl ile akıl dışı arasındaki sınır mucizevi bir şekilde silikleşiyor. Albom’dan yine elinizden düşürmeyeceğiniz cesur bir hikâye.” - Publishers Weekly

“Bizi düşünmeye, hissetmeye ve umuda sürükledikten sonra şüpheye düşürüp tekrar inanmaya sevk eden harika bir hikâye. Bunu ancak Mitch Albom yapabilirdi!” - Garth Stein

“Albom, hayatımızın her zaman bir anlamı olduğuna dair sarsılmaz inancını bize aşılarken bizi rahatlatıyor.” - People


Eser Adı : Cennetten Gelen İlk Telefon
Yazar Adı : Mitch Albom
Çeviren : Fatmagül Ezici
Orijinal Adı : The First Phone Call from Heaven
Türü : Roman
Sayfa Sayısı : 344
Etiket Fiyatı : 23,00 TL
Yayınevi : PENA Yayınları

Millliyet
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst