Cehennem’in kadrosu belli oldu!

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.114
985019_detay.jpg

Cehennem’in kadrosu belli oldu!

Dan Brown’ın tüm dünyada çok konuşulan son kitabı Cehennem sinemaya uyarlanıyor

Romanın sinema versiyonunun yapımcılığını üstlenen Sony Pictures ve Imagine Entertainment de filmin kadrosunu açıkladı!

Da Vinci’nin Şifresi ile başlayan ve Melekler ve Şeytanlar ile süren seride macera Cehennem ile kaldığı yerden devam edecek.

Simgebilim Profesörü Robert Langdon karakterine yine Tom Hanks’in hayat vereceği filmin yönetmenliğini Ron Howard, yapımcılığını ise Brian Grazer üstleniyor. Çekimlerine nisan ayında Floransa’da başlanacak filmin İstanbul’da geçen sahnelerinin ne zaman çekileceği ise henüz gizli tutuluyor.
985019_3d09cf5ba2f74b1384f152073907a71f.jpg

Konusu

Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon başından vurulmuş bir halde hastane odasında gözlerini açar. Ne buraya nasıl geldiğini ne de nasıl vurulduğunu hatırlamaktadır. Camdan gördüğü manzara karşısında altüst olan profesör, evinden binlerce kilometre uzakta, Floransa’da olduğunu anlar. Simgebilim profesörü kendini bir anda ipuçlarını Dante’nin cehenneminde bularak çözmesi gereken korkunç bir senaryonun içinde bulur. Floransa’nın tarih kokan dar sokaklarından Venedik’in muazzam bazilikalarına uzanan semboller zinciri Langdon’ı insanlık tarihini sonsuza dek değiştirebilecek bir mekâna sürükler.

Burası üç imparatorluğun merkezi olmuş, insanlık tarihi kadar eski, dünyanın incisi İstanbul’dur. Ve bu şehirde ya insanlık tarihi baştan sona yeniden yazılacak ya da bunu yazacak hiç kimse kalmayacaktır...
985019_11262449464f73dc94574215edd3dc74.jpg

HT Magazin

eyluldogan

Aktif Üye
Tepki
58
Ben de merak ediyorum, Melekler ve Şeytanları çok beğenmiştim. Robert Langdon karakteri için Tom Hanks'ten başkasını düşünemiyorum bile zaten.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar