Çay Uğruna Kolumu Kaybettim

Gülümse

Daimi Üye
Katılım
28 Şubat 2009
Mesajlar
3.793
Tepki
7.105
Puan
113
Konum
istanbul




33 yaşındayım,1988 yılında Ağaçtan düştüm. Kolum 4 yerden kırıldı hemen keciören polikliniğine gittik,kolumu alçıya aldılar .Birkaç gün sonra elimde morarmalar gördük meğer alçıyı sıkdırmışlar hemen gittik polikliniğe biz bişey yapamayız başka hastaneye gidin filan diyerek işin içinden çıktılar.
Biz o gün Ankarada nekadar hastane hepsine gittik hiçbiri bakmadı! başlarından attılar artık gece yarısı oldu kolum ağrıyor elim daha da morarmış en son işte hacettepe hastanesine gittik hiç unutmam çocuktum, ayak ayak üstüne aTMIŞlar çay içiyolardı o an gözümün önünden hiç gitmez onlarda biz bakamayız dediler başından attılar ertesi gün yine biçok hastane hastane gezdik nafile! yine en son hacettepe hastanesine gittik ama ne çare iş işten çoktaaan geçmiş ,gazlı kangren sol kol dirseğime kadar çıkmış!
Kolunu hemen kesmeliyiz demişler Anneme Babama ,siz bilirsiniz ister alın götürün çocuğunuzu sabaha çıkmaz ölür demişler! dirseğin üstünden direk kalbe vurur ve ölür demişler! Annem Babam tabiki mecburen ağlıyarak bunu kabullenmek zorunda kalmışlar, ertesi gün gözümü açıp uyandıgımda sol kolum kap kalın sarılmış halde yastığın üstünde !malum daha çocuğum ve daha bişilerin farkında bile değilim..
Şimdi asıl bomba geliyor!!! Beni bir gün önce hacaettepeye gittiğimizde ayak ayak üstüne atıp çay keyfi yapmasalardı, şimdi dikkat! o yaklaşık bir gün öncesi işte daha kangren Başparmağımdaymış! yani anlıyacağınız sadece başparmağım kesilcekti!!!
işte böle! ozamanlar paramız veya ensesi kalın bir dayımız olsaydı eminim diyim şuna,kolum bu duruma gelmezdi! ondan sonra hukuk mücadelesine girdik, avukata paraları yedirdik ha oldu ha olacak ,işte mahkeme sonuçlanacak bitti bitecek derken 10 yılıda aştık!, sonra temhiz filan dedi avukat en sonunda paramızı yedi hiçbişey yapmadı! sonrada zaman aşımı falan filan dediler, ölece kapandı bitti gitti!
karar allah a kaldı artık Her ŞEYİ o BİLYOR..BU FANİ DÜNYADA KİMSENİN KALBİNİ KIRMAMANIZI TEMENNİ EDERİM ARKADAŞLAR
 

birsam

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
1.250
Tepki
991
Puan
113
Yaş
43
Konum
istanbul
ALLAH a bunu hesabını nasıl verecek o bacak bacak üstüne atıp çay içenler bakalım:alsana:
 

kedijik

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
9.606
Tepki
11.921
Puan
113
Konum
Konya
Ne yazık kı gorevını yapanları tenzıh ederek soyluyorum sıfr gorevını adam gıbı yerıne getırmeyen saglık mensuplar oldukca fazla hayatımızda.

Her konuda vardır gorevını yerıne getırmeyen ama bıcok sey telaffı edılırken saglık ne yazık kı telaffı edılemıyor...

Cay ıcenlerı unutamadıgı gıbı bende bana kısa pantalon gıymeseydın dıye fırca ceken hemsıreyı ve onun yuzunden oldugum hepatıt ve aıds testlerını unutmıyacagım...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst