Canlı yayında ensest ilişki rezaleti!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Canlı yayında ensest ilişki rezaleti!

Kaynana gelin kavgasında ensest ilişki iddiası stüdyoyu salladı...

556925_detay.jpg

Zuhal Topal'la İzdivaç yine izleyenleri hayretler içinde bırakan olaylara sahne oldu. Programa evlenmek için katılan Fehriye Hanım eski gelini tarafından soke eden bir iddiayla suçlandı. Eski gelin kaynanası için ensest ilişki suçlaması yaptı.

Zuhal Topal'dan söz alarak izleyiciler arasından konuşmaya katılan Nurdan Hanım, Fahriye Hanım'ın eski gelini olduğunu belirttikten sonra inanılmaz iddialarda bulundu.

'Bana hayatı zindan etti çok şükür kurtuldum' diyerek söze başlayan Nurdan Hanım eviliğinin Fehriye Hanım nedeniyle işkenceye dönüştüğünü söyledi. Eşinin Fehriye Hanım'ın üvey oğlu olduğu söyleyen Nurdan Hanım, 'sen oğlunu seviyordun, çok seviyordun ama başka türlü seviyordun' dedi. Stüdyoyu allak bulak eden iddia üzerine araya giren Zuhal Topal'da hayli zor durumda kaldı.

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
kalksin yaaaa nedir bu allah askina rezillik diz boyu hergün yeni bir rezalet-kizgin

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
daha hayirli programlar yapip hayirlara vesile olmak varken
bu tür programlari sacma buluyorum
cünkü görücü usulüne karsi olup bu programlar ne oluyo peki?

ünzile

Aktif Üye
Tepki
161
Allah hidayetine redirisn bu insanları.böyle proğram yapanlarıda.ben her zaman diyorumm bizim insnalarımız istiyo arkadaşlar bunları zevkle izliyolar,gerçekten çok faydalı bişeymiş gibi saatini bekleyenler var ya.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar