Canımın İçi (Startv)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
ImageView.ashx


Canımın içi Size müthiş bir haberimiz var!

Deli dolu bir aile dopdolu bir hayat. Hafta içi her akşama keyifle başlamak için Canımın içi yakında Star'da!

Yerli Cosby’ler geliyor

80'li yılların efsane dizisi "Cosby Ailesi", "Canımın İçi" adıyla Türkiye'ye uyarlandı.

80'li yıllarda tüm dünyada izlenme rekorları kıran "Cosby Ailesi" dizisi, "Canımın İçi" adıyla Türkiye'ye uyarlandı. Başrolünü Perran Kutman'ın oynadığı dizi, 23 Nisan'da Star TV'de başlıyor.
EFSANE DİZİ TÜRKİYE'YE UYARLANIYOR


80'li yılların unutulmaz dizisi "Cosby Ailesi" (The Cosby Show), yerli versiyonuyla çok yakında ekranda olacak. Türkçe'ye "Canımın İçi" adıyla uyarlanan, Adam Film ve Akbel Film'in ortak yapımcılığında çekilen dizi, 23 Nisan'da Star TV'de başlayacak.

SÜRESİ 25 - 30 DAKİKA OLACAK İLK DİZİ


Türkiye'de dünya yayın standartlarına uygun şekilde 25-30 dakika yayınlanacak ilk dizi olan "Canımın İçi", hafta için her gün haberlerden sonra izleyiciyle buluşacak. Orijinalindeki Bill Cosby karakterinin yerini Perran Kutman'ın oynadığı şakacı anne figürüne bıraktığı dizinin yönetmenliğini Hakan Algül üstlendi. Senaryo ise "Patron Kim", "Bir Kadın Bir Erkek" gibi ses getiren sit-comlara imzasını atan Murat Dişli'nin imzasını taşıyor.
EVİN ANNESİ PERRAN KUTMAN


Dört çocuklu bir ailenin başından geçen maceraları komik bir dille ekrana getirecek "Canımın İçi"de Perran Kutman, evin annesi ve aynı zamanda jinekolog olan Nazan'ı, Levent Öktem avukat babayı, Hare Sürel, Sercan Badur, Cansu Aşkın ve Nisa Melis Telli ise onların çocuklarını canlandırıyor.

 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Bakalim bekledigim gibi mi cikacak?
Cok sevdigim bir sanatci Perran Kutman. :eek:
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Canımın154_5148_154.jpg

trans.gif

Canımın İçi

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 23.04.2012 19:30
trans.gif

Başrollerini Perran Kutman ve Levent Öktem’in paylaştığı dizi hafta içi her gün 19.30’da Star’da ekrana gelecek. 80’li yıllardan 90’lı yılların başlarına kadar Türkiye’de “Cosby Ailesi” adıyla yayınlanan, Amerika’da izlenme rekorları kıran “The Cosby Show”, günümüze ve Türk seyircisine uygun biçimde uyarlanarak, Canımın İçi adıyla Star’da izleyiciler ile buluşacak. Canımın içi; dört çocuklu bir ailenin başından geçen maceraları, eğlenceli ve komik bir dille ekrana getirecek. Dizinin orijinalinde Bill Cosby tarafından canlandırılan sevimli ve komik baba figürü, bu sefer Perran Kutman’ın oyunculuğunda şakacı ve komik anne figürü Nazan (jinekolog) olarak hayat buluyor. Levent Öktem ise Nazan’ın kocası Hasan (avukat) karakteri ile karşımızda olacak. Hare Sürel, Sercan Badur, Cansu Aşkın ve Nisa Melis Telli gibi genç oyunlarında yer aldığı dizi 30 dakikalık sürelerle ekranda olacak. Hafta içi her gün, ana haber sonrası ekrana gelecek dizide konuk oyuncu olarak ünlü isimlere de rastlayacağız.

Yapım: Adam Film ve Akbel Film Yönetmen: Hakan Algül Adaptasyon yazarı: Murat Dişli Oyuncular: Perran Kutman(Nazan), Levent Öktem (Hasan), Hare Sürel (Deniz), Sercan Badur(Kaya), Cansu Aşkın (Nehir) ve Nisa Melis Telli ( Damla)
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Canımın154_5148_154.jpg

trans.gif


trans.gif

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 23.04.2012 19:30

trans.gif

Başrollerini Perran Kutman ve Levent Öktem’in paylaştığı dizi hafta içi her gün 19.30’da Star’da ekrana gelecek. 80’li yıllardan 90’lı yılların başlarına kadar Türkiye’de “Cosby Ailesi” adıyla yayınlanan, Amerika’da izlenme rekorları kıran “The Cosby Show”, günümüze ve Türk seyircisine uygun biçimde uyarlanarak, Canımın İçi adıyla Star’da izleyiciler ile buluşacak. Canımın içi; dört çocuklu bir ailenin başından geçen maceraları, eğlenceli ve komik bir dille ekrana getirecek. Dizinin orijinalinde Bill Cosby tarafından canlandırılan sevimli ve komik baba figürü, bu sefer Perran Kutman’ın oyunculuğunda şakacı ve komik anne figürü Nazan (jinekolog) olarak hayat buluyor. Levent Öktem ise Nazan’ın kocası Hasan (avukat) karakteri ile karşımızda olacak. Hare Sürel, Sercan Badur, Cansu Aşkın ve Nisa Melis Telli gibi genç oyunlarında yer aldığı dizi 30 dakikalık sürelerle ekranda olacak. Hafta içi her gün, ana haber sonrası ekrana gelecek dizide konuk oyuncu olarak ünlü isimlere de rastlayacağız. Yapım: Adam Film ve Akbel Film Yönetmen: Hakan Algül Adaptasyon yazarı: Murat Dişli Oyuncular: Perran Kutman(Nazan), Levent Öktem (Hasan), Hare Sürel (Deniz), Sercan Badur(Kaya), Cansu Aşkın (Nehir) ve Nisa Melis Telli ( Damla)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst