Can sıkıcı bir durum

Grimsi

Aktif Üye
Tepki
93
benim de bir derdim var aslında sorunum şu eşyalarımı başkalarıyla paylaşmayı hiç sevmem yani kişisel eşyalarımı kıyafetlerimi ayakkabılarımı makyaj vs en nefret ettiğim bir durumdur bu ama kuzenim bu durumu anlayamadı her şeyimi ister oldu aynı şehirde yaşıyoruz bir düğün olsun biyere gitsin hemen kapıda..bazen aldığı şeyi temelli verdiğim bile oldu ama geçen elbisemi aldı 4 ay önce doğum yaptı kendisi elbisemi giymiş elbisenin üstü süt olmuş göğüs kısmı dokundum çok sert geldi ve beyazımsıydı yıkamamış bile:lala:diyeceğim o ki onu kırmadan nasıl söyleyebilirim eşyalarımı vermek istemediğimi şuana kadar da hep verdim ima etmeye çalıştım ama anlamdı :uzgun:

OP
Grimsi

Grimsi

Aktif Üye
Tepki
93
veriyorum eşyalarımı en lazım olduğu anda elimde olmuyor o eşyam veriyorum istemeden de getirmez hemen 1 ay 2 ay kalır:ilknur:

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.711
tabi öyle yapması çok yanlış bende giden eşya sağlam gelmezse bozulurum ama sende anlat ona geç veriyorsun en lazım olduk anda elimde olmuyor zor durumda kalıyorum beraber alışverişe gidelim eksiklerini alalım canm de olmaz mı böyle canm :dertli:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.629
bende zamanında çok verirdim ama kimseden almazdım..
şimdide isteyene vermiyorum bence kıyafet ayakkabı makyaj malzemeleri kişiye özel olmalı paylaşılmamalı..bir daha veremiyeceğini söyle

OP
Grimsi

Grimsi

Aktif Üye
Tepki
93
böyle söylerim tabi canımda kırılır diye korkuyorum birde çalışmıyor o bebeği var yani eksiklerini alacak kadar bütçe ayıramaz gibi geliyor bana öyle olsa alırdı eksiklerini benimde çok eşyam yoktur az ve öz temiz kullanmaya dikkat ederim hep ama malesef :uzgun:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
anlamayana anlatacaksın açık açık bende kişisel eşyalarımı kimseyle paylaşmam
kimsedende isteyemem bir yerde dur demezsen böylece sürer gider sürekli isteyecek vermek istemiyorsan bir bahane bulabilirsin:durbun::durbun::durbun:

H

Hera

Misafir
Kişisel eşyaları paylaşmam bende hiç bir şekilde Sende onu kırmak yerine Alerjik bir durum olabileceğini bundan endişe ettğini söyle Sende yada Onda şu anda Olmasada İlerde Gelişemeyeceğinin de Garantisini KİM verebilir ki :panter: değilmi Hijyen önemli ayrıca durumu kötüyse ona hediye et kendine bir şey alırken onada al ben öyle yapardım böylece durumu çözmüş olabilirsin..

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.361
Hera cım çok güzel anlatmış söyliyeceklerime tercuman olurcasına
O an belki kırılır canım ama hijyen herşeyden önce gelir bende özel eşyalarımı kimseyle paylaşmam çok beğendiyse alıp hediye ederim ama kendime ait olanı vermem:panter:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
böyle söylerim tabi canımda kırılır diye korkuyorum birde çalışmıyor o bebeği var yani eksiklerini alacak kadar bütçe ayıramaz gibi geliyor bana öyle olsa alırdı eksiklerini benimde çok eşyam yoktur az ve öz temiz kullanmaya dikkat ederim hep ama malesef :uzgun:

bu durumda olan birinin başkasının emanetine saygılı olması gerekir. dikkat edecek. kırmadan söylemenin pek yolu yok. o elbiseyi göstereceksiniz ve diyeceksiniz,bak canım benimde çok fazl a kıyafetim yok. az var ama öz var. ne sen nede ben paris hilton değiliz. çeşit çeşit kıyafet alabilecek durumumuz yok. olanıda dikkatli kullanmalıyız. bak lekeye. gördüğün gibi bu en sevdiğim kıyafetimin durumu. bu. keşke biraz daha dikkat etseydin. bana bu şekilde geri gelmeseydi bu. yada bir kuru temİzlemeye yollasaydın. ama en önemlisi ondan önce dikkat etmek. bunun olmamasını sağlamak. işte bu sebeplerle artık kıyafetlerimi sana vermem mümkün görünmüyor diyeceksiniz.artık kırılırsada kendi bilir.

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
benim kuzenimde benden alır yada ablamdan bişey demedik bu güne kadar ama bigün ablamdan aldığı tayt yırtılmış bizede söylemedi pazar pazar o taytın aynısından aramış yazık düştüğü durumu düşünsenize ama o olaydan sonra hiç istemedi birdaha kendiliğinden biz hiç bişey söylemedik :1:

OP
Grimsi

Grimsi

Aktif Üye
Tepki
93
bu durumda olan birinin başkasının emanetine saygılı olması gerekir. dikkat edecek. kırmadan söylemenin pek yolu yok. o elbiseyi göstereceksiniz ve diyeceksiniz,bak canım benimde çok fazl a kıyafetim yok. az var ama öz var. ne sen nede ben paris hilton değiliz. çeşit çeşit kıyafet alabilecek durumumuz yok. olanıda dikkatli kullanmalıyız. bak lekeye. gördüğün gibi bu en sevdiğim kıyafetimin durumu. bu. keşke biraz daha dikkat etseydin. bana bu şekilde geri gelmeseydi bu. yada bir kuru temİzlemeye yollasaydın. ama en önemlisi ondan önce dikkat etmek. bunun olmamasını sağlamak. işte bu sebeplerle artık kıyafetlerimi sana vermem mümkün görünmüyor diyeceksiniz.artık kırılırsada kendi bilir.

ve aldığı o elbise söz elbisemdi yani elbiseyi ben almamıştım verirken tedirginliğimi hissetmişti bana da karşı taraf almıştı sonuçta o elbiseyi ama söyleyeceğim bi eşyamı istediğinde:sila:

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Eskiden benim Kuzenim de aynisini yapardi, nerdeyse her Aksam zil calardi Annem hemen anlardi, acaba bugün ne isteyecek derdi. Bilekligimden yüzüklerime kadar. Elbiselerimden Ayakabilarima kadar isterdi. Hergün yeni bisey!!!! Ayakabilarim genelde onun ayaginda eskirdi!!-kizgin
Allaha cok sükür evlendikten sonra birakdi bu huylarini!
Ama seni anliyorum Canim, bende söyleyemezdim. Ama bence de arkadaslara katiliyorum, mutlaka bozulacakdir, ama yine de söyle böyle olmaz!

M

madesam

Misafir
söyle gitsin canım ya napcan başka yolu yok bazı insanlar illaki söyletecek başka türlü anlamıyor

H

Hera

Misafir
Alerji başlangıcı olduğunu söyle ve doktorununda kullandığın eşyalarına itina etmeni Terliğini dahi Senden başkası Kullanmamalı dedi dersin bu kadar zor değil Kırmadan bu çeşit bir şey söylemek zor değil güzelim sonuçta sağlık ta Mühim ayrıca.. Eşyadan Öte

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar