Çakıl Taşları -2010

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
cakiltaslaribasariyiyak.jpg


Çakıl Taşları

Künye :

Yapım Şirketi: TIMS PRODUCTIONS
Yapımcı: Timur Savcı
Yönetmen: M. Çağatay Tosun
Senaryo: Nükhet & Aylin
Müzik: Umut Kaya
Oyuncular
SEVİL - TÜRKÜ TURAN
AYÇİN - MELİKE EMİROĞLU
EKREM - ÜMİT İBRAHİM KANTARCILAR
CENKER - ÖZGÜN KARAMAN
CİHAN - KAAN YILMAZ
HÜSNA - AYŞE NİL ŞAMLIOĞLU
NEŞET - HAKAN GERÇEK
NİSANUR -EYLEM YILDIZ
SÜLEYMAN - YILMAZ GRUDA
NERGİS - ASUMAN DABAK
SEMRA - AYŞE TUNABOYLU
HÜSEYİN - BÜLENT BİLGİÇ
MELİH - SERHAT ÖZCAN
MUZAFFER - HAKAN BİLGİN
NAİLE - NAZLI TOSUNOĞLU
DOĞAN - ÇAĞRI ŞENSOY

Tarih: 2010-09-17 TV : FOX TV Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

Bölüm Özeti

Aileler tüm gerçeği öğrenir. Günah keçisi Ekrem olur. Süleyman Efendi, Ekrem’i bu kez gerçekten defterden siler. Hüsna bile yüzüne bakmaz artık. Bütün dünyası yıkılan Ekrem’e, Nisanur sahip çıkar, onu kanatları altına alır.
Cenker, Ayçin ve Sevil üniversite hayallerine veda eder. Artık ailelerinin seçtiği renksiz, kokusuz, tatsız hayatlara mahkumdurlar. Bundan böyle Ayçin, kuaförde çıraklık yapacak, Cenker de iş arayacaktır. Sevil’i bekleyen ceza ise hepsininkinden daha acımasız, daha korkunçtur.

Tüm bu faciaya sebep olan Müge, zafer dansı yaparken Neşet ona postayı koyar. Hırs küpü Müge’nin pes etmeye hiç niyeti yoktur. Çünkü elinde Neşet’e karşı çok daha büyük bir kozu var; kızları Zeynep.

Mahalledeki itibarını, en kötüsü de Süleyman Efendi’nin güvenini kaybeden Neşet, hayata kızıyla tutunmaya çalışacaktır. Fakat kızını geri kazanmak hepsinden daha zordur. Neyse ki, bu zorlu yolda gençler onu yalnız bırakmayacaktır.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
Ben tv'de yakalayınca izliyorum güzel bir dizi tavsiye ederim bazen gündüz tekrarı oluyor...
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Çakıl Taşları


Tarih: 2010-09-24 TV : FOX TV Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xev0au_cakyl-taylary-10-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

ÇAKIL TAŞLARI
Yolcu yolunda gerek…
Neşet, bir kez daha çocuklar yüzünden yanlış anlaşılır. Bu defaki mağdur, kızıdır. Durumu düzeltmek için kızına koşar ancak Zeynep babasını affetmez.
Suçluluk içinde kıvranan Ekrem, Cihan ve Cenker’i soluğu Zeynep’in yanında alırlar. Zeynep hikayeyi bir de bu üçlüden dinler. Babasıyla yüzleşmek için çocuklarla beraber Cihan’ın evine gider.
Zorla ve hunharca evlendirilmek istenen Sevil ise çaresizdir. Konuşabileceği tek kişi Ayçin’dir. İki arkadaş ağlaşırken Ekrem’den davet telefonu gelir. Dertlerinden uzaklaşmak isteyen Sevil’i, Cihan’ın evinde yeni dertler beklemektedir.
Ezeli komşu Hüsna ve Naile’nin arası çocuklar yüzünden açılır. Naile olanlardan sonra Ekrem’i suçlar. Bu durum Hüsna’nın ağrına gider.
Beklemediği bir yerden, son darbeyle vurulan Neşet şehri terk etmeye karar verir. Çocuklar gecenin bir yarısı hocalarına engel olmak için evden kaçarlar. Ancak cam kenarı seven Neşet’i durdurmak artık imkansızdır.
 

miray

Üye
Katılım
27 Eylül 2010
Mesajlar
26
Tepki
29
Puan
13
Konum
Almanya
ben bu diziyi seviyorum,
ne kadar son üc bölümünü izliyemiyor olsamda, fox tv avrupada yayinlanmadigindan
netten azbucuk takip etmeye calisiyorum son üc bölümüde elbet bi sekilde toplu halde izlicegim :)

ekreme bayiliyorum,
bütün cocuklara bayiliyorum....ama ekrem daha bir farkli kuzu sarmasi gibi
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Çakıl Taşları


Tarih: 2010-10-01 TV : FOX TV Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xezqhw_cakyl-taylary-11-bolum-2-fragmany_shortfilms[/DM]

ÇAKIL TAŞLARI
“Dağ dağa kavuşmaz, Cenker Ayçin’e kavuşur mu?”
Beşi birden Neşet’in gönül telini titretip yolundan döndürmeyi başarır. Ertesi gün ne olursa olsun derse gitmeye kararlıdırlar. Bu büyük hayal gerçek olur. Her şey eskisi gibidir, tek bir farkla. Ayçin’in yerinde yeller esmektedir.
Karalar bağlayan Cenker’e, Sevil akıl verir. Ayçin’i sevindirmek için ona hediye alacaktır. Acemi centilmen Cenker, hediyesini ona yazacağı bir kartla taçlandırmak ister.
Müge, Neşet’le Zeynep’i yakınlaştırmak için kolları sıvar. Baba kızı yeniden bir araya getirir. Süleyman Dede rahatsızlanınca dükkanı Ekrem devralır. Bin bir numarayla Sevil’i de yardım etmeye ikna eder. Ancak ateş ve barut dükkanda yan yana duramaz ve ortalığı darmaduman ederler.
Ayçin’i takibe alan Naile, onun Cenker’le buluştuğunu görür. Tam genç aşıkların arasına girecekken kainat güçleri devreye girer .
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Çakıl Taşları


Tarih: 2010-10-15 TV : Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi
cakiltaslaribasariyiyak.jpg



ÇAKIL TAŞLARI
Misafir öğrenci ortalığı karıştırıyor !
Zeynep’in bir hayali gerçek olur ve babasının derslerine katılmaya hak kazanır. Ancak bu durum diğerlerinin hiç de hoşuna gitmez. Daha ilk günden Sevil’le didişmeye başlar. Derse de uyum sağlayamaz. Ancak, insan canlısı Ekrem kıza bir şans vermekten yanadır.
Kazadan sonra Naile bambaşka bir kadın olur. Kırılmadık pot , devrilmedik çam bırakmaz. Ancak bu durum Ayçin’le Cenker’in işini kolaylaştıracaktır.
Kızının Neşet’e sevdalandığından artık emin olan Hüsna, Nisanur’u bu kör kuyudan çekip çıkarmak için plan yapar. Süleyman Efendi’yi devreye sokarak Neşet ve Müge’yi yemeğe çağırtır. Amacı evlilikleri sallantıda olan çifti birbirine tutkalla yapıştırmaktır.
Zeynep çocukları daha yakından tanımak ve kendini affettirmek için evindeki partiye davet eder. Ayçin ve Sevil , kuzularını kurtlar sofrasına salmamak için soluğu Zeynep’in evinde alır. Ancak parti çığırından çıkar, eve dönüş hepsi için çetrefilli olacaktır.


 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Çakıl Taşları


Tarih: 2010-10-22 TV : FOX TV Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

cakiltaslaribasariyiyak.jpg


ÇAKIL TAŞLARI
Semra, kızının odasında, cama yapışmış halde gördüğü Ekrem’i hırsız zanneder. Hüseyin bu “hırsızın” peşine düşer. Ekrem zor kurtulur. Ama yüzü Semra’nın hafızasına kazınmıştır bir kere.
Sevil ise Ekrem’in başına bela açtığı için vicdan azabıyla yanıp tutuşmaktadır. Oysaki yaklaşmakta olan belanın yanında bu devede kulaktır.
Ayçin ve Naile dostluklarını pekiştirirken, Canan ve Muzaffer yedi kat el durumuna düşmüştür. Karısının yeni versiyonuna daha fazla dayanamayan Muzaffer, soluğu karakolda alacak ve Melih’i şikayet edecektir. Cenker aşkı uğruna ilk defa babasının karşısına dikilir.
Müge’nin dolduruşuna gelen Zeynep, babasıyla Nisanur arasında bir ilişki olduğundan şüphelenir. Neşet’i tekrar kaybedeceği korkusuna kapılarak ortalığı darmaduman eder. Ekrem’i ablasına sahip çıkması konusunda uyarır. Ekrem şoke olur. Artık Ekrem’i zapt etmek imkansızdır.
Doğan içinde yeşeren yeni sevdasına sahip çıkmak için ter dökerken, Nisanur da kardeşi yüzünden gözyaşı dökmektedir. Sevil ise Zeynep’le Ekrem’in özel konuşmalarını yanlış anlar, kıskançlık krizine girer. Bütün bu yanlış anlaşılmaların sonu kimse için hayırlı olmayacaktır.

[DM]video/xf9z6o_cakyl-taylary-13-bolum-2-fragman-ww_shortfilms[/DM]

 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Çakıl Taşları


Tarih: 2010-10-28 TV : FOX TV Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xfdqva_cakyl-taylary-14-bolum-2-fragman_shortfilms[/DM]

ÇAKIL TAŞLARI
Polisler Ekrem’i karakola götürür, tüm itirazlara rağmen nezarethaneye atarlar. Nisanur “daha kötü ne olabilir” diye düşünürken cevabı karşısında bulur. Yıllardır görmediği babası elleri kelepçeli halde karakola getirilmiştir. Kader ağlarını adli yollardan örmüştür. Ekrem ve öldü sandığı babası şimdi aynı çatı altındadır.
Ayçin’in derslere katılma yasağına daha fazla dayanamayan Cenker gaza gelir. Aklı sıra Ayçin’le birlikte gidip Melih amcayla konuşacak ve onu ikna edeceklerdir. Bu cesur girişimin neticesinde Cenker’i Melih’in elinden zor alırlar. Fakat deli Naile duruma el koyar ve Melih’in üstüne kabus gibi çöker.
Nisanur ve Neşet’e haksızlık yaptığını anlayan Ekrem hatasını telafi etmek ister. Ortalığı Zeynep’in karıştırdığını öğrenir. Diğer yandan Zeynep Ekrem’e karşı hislerinin değiştiğini fark eder. Şimdi Ekrem ve Zeynep’i büyük bir hesaplaşma beklemektedir.
Ekrem’in oğlu olduğunu öğrenen Yusuf onu tekrar görebilmek için mahalleye dadanır. Ancak bu, ne Nisanur’un ne de Süleyman’ın hiç hoşuna gitmeyecektir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Çakıl Taşları


Tarih: 2010-11-04 TV : FOX TV Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xfhuup_cakyl-taylary-15-bolum-2-fragman_shortfilms[/DM]

ÇAKIL TAŞLARI
Sırlarla örülü bir aşk başlıyor…
Zeynep’in ani romantik hamlesiyle serseme dönen Ekrem, Sevil’le buluşmak için dükkana gelir. Sevil ise, Süleyman ve Yusuf’un konuşmalarına istemeden kulak misafiri olmuştur. Bu onu zor durumda bırakır. Birbirlerinden köşe bucak sır gizleyen çiftimiz güneşi batırmak için randevu yerine giderler. Her şeye rağmen bu buluşma, insanlık için küçük ama ilişkileri için büyük bir adım olacaktır.
Hafızasına kavuşan ve özüne dönen Naile, Ayçin’in saçını başını yolmak için kolları sıvar. Artık Ayçin ve Cenker için zulüm dolu günler geri dönmüştür. Annesine celallenemeyen Cenker, korkaklığıyla yüzleşir ve Ayçin’i öpmek için gaza gelir. Fakat Ayçin’in Cenker’le öpüşme fobisi bu tarihi anın önündeki en büyük engeldir.
Süleyman Efendi ve Nisanur, Yusuf’un döndüğünü Hüsna’dan gizler, onu bu beladan uzak tutmaya çalışırlar. Ancak Ekrem ve Yusuf’un arkadaşlığı giderek pekişmektedir. Yusuf kaybettikleri zamanın acısını çıkarmak için her fırsatı değerlendirir.
Zeynep ve Ekrem’in öpüşmesine şahit olan Cihan, durumu Sevil’e anlatmak ister. Ancak ispiyonculuğu kendine yediremez. Öfkesini Ekrem ve Zeynep’e uluorta laf çatarak gidermeye çalışır. Ekrem Cihan’daki tuhaflığı sezer ve ona derdinin ne olduğunu sorar. Bunun cevabını acı acı öğrenecektir.
Nisanur’a sevgisi her geçen gün çığ gibi büyüyen Doğan ise, sonunda onunla konuşmaya karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Çakıl Taşları


Tarih: 2010-11-11 TV : FOX TV Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xfketb_cakyl-taylary-16-bolum-2-fragman-cakiltaslari-org_shortfilms[/DM]

ÇAKIL TAŞLARI
Kapıyı açtığında karşısında Yusuf’u bulan Hüsna fenalaşır. Ekrem ise evdekilerin Yusuf’a karşı kaba davranmasına hem şaşırır hem bozulur. Hüsna diğerlerinin Yusuf’un geri döndüğünü bilip ondan sakladıklarını anlar. Onlara bunun hesabını sorar.
Kavgalarının en heyecanlı yerinde Neşet tarafından basılan Sevil ve Zeynep eteklerindeki taşları dökemez. Ancak artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır, çünkü Sevil, Zeynep’in Ekrem’i öptüğünü öğrenmiştir.
Ayçin’i öpmeyi bir türlü başaramayan Cenker karalar bağlar. Muzaffer Naile’yi yumuşatmak için plan yapar. Cenker’in sersefil aç susuz olduğunu sanan Naile Ayçin’e karşı tavır değiştirmek zorunda kalacaktır.
Korkunç sırrı öğrenen Sevil, Ekrem’e kötü davranmaya başlar. Ekrem bunun sebebini bir türlü anlayamaz ve Sevil’le konuşmak için çabalar. Ancak Sevil, öpüşme olayını öğrenmiştir. Ekrem söyleyenin Cihan olduğunu sanınca soluğu onun evinde alır. İki arkadaş yanlış anlaşılma yüzünden birbirine girer.
Kavgayı öğrenen Sevil, Cenker ve Ayçin, Ekrem’e sırt çevirirler. Zeynep Ekrem’e yaklaşmaya çalışır fakat ağzının payını alır. Ekrem yapayalnız kalınca çareyi rakı kadehlerinde arar. Kafası bir milyon olan Ekrem’i Yusuf kendine getirecektir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst