Büyük Kalçalar için Yardım

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Büyük Kalçalar için Yardım

Soru: Şu an bir yaklaşık bir ay bisiklet süreme egzersizi yapıyorum ve altı aydır kick boks yapıyorum, sonuçlarını bekliyorum. Fakat problemli bölgelerim olan üst kalçalarım daha da büyüdü gibi görünüyorlar, küçülmediler. Vücudumdan atamadığım kalçalarımın kenarlarında iki hörgüç var. Bu hörgüçler küçük beden kıyafetleri giymemi engelliyorlar. Bu bölgemin büyüklüğünü azaltmak için hangi egzersizleri yapmalıyım?

Cevap: Üst vücut egzersizlerini yapın. Garip gelebilir fakat yağlar kalçalarınızda depolanmış. Bu arada, bacaklarınızla da egzersiz yapmalısınız ve daha fazla egzersiz yapmanızı sizden istemeyeceğim.
Üst vücut kilo antrenman ı sizin tüm ince vücut kütlenizi arttırmanızı sağlayacak. ****bolizmanızı yükselterek gün boyu daha fazla kalori yakmanızı sağlayacak. Ayrıca, üst vücudunuz için kilo antrenmanı büyük bir yumru yapmanızı sağlayacak.

( kick boksta olan yumruk atma, kolların güçlenmesine sağlamasına rağmen sizin daha fazla kas yapmanızı sağlamaz.)

Bench pres yapma: Bunlar üst vücut güçlendirme egzersizlerdir. Aşağıya çeken lat, daha güçlü bir sırt yapar ve vücut yapınızı dengelemenize yardımcı olmaya başlar. Latlarınız ( latissimus dorsi), geniş üst sırt kaslarınızdır. Dam bulları kaldırma, omuzlarınız için diğer egzersizlerdir ve vücut geliştirenlerin söylediği gibi, “geniş üçgen”, geniş kalçalarınızın görünümünü küçültmeye yarar. Omuzlarınız için dam bul presse devam edin, aynı zamanda, güçlü vücut yapıcılarıdır. Sınıfınızda yumruk attığınızda, şuan kaslarınızdan ve üçlü egzersizlerden endişelenmiyorum.

Tamam, zaten bisiklet kullanıyordunuz. 30 dakikadan fazla bisiklet sürmüyorsanız, bir günde bisiklete binme sürenizi artırın. Kick boks bir anaerobik bir spordur. ( fazla yoğun olan aktivitelerin daha kısa süreli olsun). Yürüyüş yapma veya bisiklete binme gibi orta seviyeli sabit egzersizlerin yağ yakma potansiyeli daha fazladır böylelikle 45 dakika ya da daha fazla bisiklete binebilirsiniz. Kick boks yapmadığınız günlerde bu egzersizi yapın.

Ve son olarak, kendinize bir şans verin. Bunu yapın. Hepimizin durakladığı dönemler vardır. Umarım bu tavsiyeler sizin başarılı olmanızı sağlar.

alıntıdır
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst