Burun Karıştırmak Faydalıymış

BıCıR_kıS

Moderatör
Moderatör
Katılım
7 Ocak 2009
Mesajlar
1.411
Tepki
1.276
Puan
113
Yaş
41
Konum
istanbul
ıyyyyyyyy çok iğrenç yemem ben o topları..
ama hatırlıyorum küçükken yiyordum tuzlu ...:kptmya::kptmya:
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Toplumda hoş karşılanmadığı için engellenen "hap yapma", bilim adamları tarafından yararlı bir eylem olarak açıklandı. Hatta, burundan çıkarılan atıkların israf edilmemesi ve yenmesi gerekiyor! Avusturya'daki Innsbruck Üniversitesi akciğer hastalıkları uzmanı Doktor Friedrich Bischinger, toplumda ayıplanan burun karıştırma sırasında bu organdan çıkarılanların vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaç olduğunu söyledi.

Çocukları engellemeyin

Özellikle çocukların burunlarını karıştırmalarına engel olunmaması gerektiğini söyleyen Bischinger, "Burun karıştırmak otomatik bir reflekstir. Tıbben de çok yararlıdır. Hatta içinden çıkanlar da vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaçtır, yenmesinde sanıldığı gibi zarar değil yarar vardır" diye konuştu.

Mendilden daha etkili

Burnun parmakla karıştırılmasının "mekanik bir temizlik olduğunu belirten Doktor Bischinger, parmakla yapılan temizliğin mendille yapılandan daha etkili olduğunu söyledi.

Alıntıdır!

Yenmesi mi gerekiyor :sok valla kendileri yesinler afiyet olsun aman ya iğrenç düşüncesi bile midemi altüst etmeye yetiyor...
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst