Burcu Kara ile Fırat Doğu Parlak nişanlandı

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
17_d.jpg


Burcu Kara ile Fırat Doğu Parlak nişanlandı

Birkaç aydır yönetmen Fırat Doğu Parlak ile aşk yaşayan Burcu Kara, ani bir kararla nişanlandı. İkilinin, kız isteme ve nişan töreni önceki ay güzel oyuncunun Bursa'daki evinde aile arasında gerçekleşti.

Güzel oyuncu Burcu Kara, şimdilerde ikinci baharını yaşıyor. Kara, ilk evliliğini kendisi gibi oyuncu olan Buğra Gülsoy'la yapmıştı. Temmuz 2011'de evlenen ünlü çift, Ağustos 2012'de ani bir kararla boşandı.

Kalbini bir süre aşka kapatan Burcu Kara, ilk eşinin ardından gönlünü kendisinden yaşça büyük olan iş adamı Tuncer Baydar'a kaptırdı. Burcu Kara'nın bu ilişkisi de yürümedi ve ikili, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırdı.

Bir süredir özel hayatında sessiz olan güzel oyuncunun, gönlünü Komedi Dükkanı'nın yönetmenliği ve seslendirmesini yapan Fırat Doğu Parlak'a kaptırdığı ortaya çıktı.

Aşklarını sadece yakın dostlarının bildiği Burcu Kara ile Parlak, yaklaşık 1 ay önce ise sürpriz bir kararla nişanlandı.

YÜZÜKLER TAKILDI

Fırat Doğu Parlak, Bursa'ya giderek güzel sevgilisini ailesinden istedi. Aile arasındaki kız isteme merasiminden sonra da yine aile arasında nişan yüzükleri takıldı.

AŞIKLARIN İLK KARESİ

Birkaç ay önce başlayan aşklarını ani bir kararla nikah masasına taşımaya hazırlanan Burcu Kara ile Fırat Doğu Parlak, önceki hafta gittikleri Büyükada gezisinde ilk kez aynı kareye girdi.

Kaynak: Takvim
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst