Burçların Aşk Uyumu

maviboncuk

Daimi Üye
Katılım
3 Ağustos 2010
Mesajlar
25.638
Tepki
16.859
Puan
113
Yaş
34
Konum
bitanemin kalbinden
TERAZİ - OĞLAK veya OĞLAK - TERAZİ

Terazi ve Oğlak burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Terazi insanı zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Erkeğe nasıl hitap etmesi gerektiğini iyi bilir. Diğer taraftan da bazı konularda oldukça kararsızdır. Terazi sadık ve uyumlu bir partnerdir. Oğlak burcu ise duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapamayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskanır. Tam bir güven adamıdır. Oğlak burcu insanı duygularını gizler ve dışarıya vurmak istemez. Çünkü ona göre bu zayıflık göstergesidir. Oğlak kişilik özellikleri olarak dışa dönük, hareketli ve değişiklikten hoşlanan Terazi'yi anlamakta zorluk çeker. Bu durum onların hayata bakış açılarının farklı olmasından kaynaklanmaktadır. Seksüel anlamda da beklentileri birbirlerininkinden farklıdır. Uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalamaları zordur.
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
İKİZLER - TERAZİ veya TERAZİ-İKİZLER

İkizler ve Terazi arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki burç da hava grubundandır. Genel anlamda her ikisi de değişken ve uçarıdır. Duygusal ve düşünsel yönden yeniliklere kolayca ayak uydururlar. Her ikisi de özgürlüğüne düşkündür ve kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Bu nedenle birbirlerinin bireysel özgürlüklerine saygı duyacaklardır. Terazi zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. İkizler ise sevecen, dışa dönük, konuşkan ve zekidir. Onun bu tip özellikleri Terazi'yi fazlasıyla etkiler. Terazi detaycıdır ve en ufak ayrıntıları bile kolayca fark eder. Bakımlı kişilerden hoşlanır. Bu nedenle İkizler onun göz zevkine de hitap etmeyi bilmelidir. İkizler de Terazi gibi seçicidir. Her iki taraf da seksüel yönden arzulu ve tutkuludur. Yeniliklerden hoşlanır. Eğer birbirlerine karşı sadakat konusunda önemli bir problem yaşamazlarsa bir ömür boyu eğlenceli ve uyumlu bir birliktelikleri olabilir.
 
Katılım
5 Ekim 2010
Mesajlar
1.273
Tepki
914
Puan
113
Konum
ANKARA
KOÇ - BAŞAK veya BAŞAK - KOÇ

Koç ve Başak birbirinden çok farklı karakterler çizerler. Koç burcu dışa dönük, zeki ve sözünü sakınmayan girişken bir yapıya sahiptir. Başak ise titiz, detaycı, alışkanlıklarına bağlı ve çalışkandır. Koç burcu insanı başına buyruk ve aklına eseni yapan bir tutum içinde olduğu müddetçe Başak bu duruma sessiz kalmayıp eleştirecektir. Eleştirilerini katı ve alaycı bir dille de ifade edebilir. Koç burcu bu tip eleştirilere katlanamaz. Diğer taraftan birbirlerini zamanla daha iyi tanırlarsa uyumlu bir ilişki kurma ihtimalleri yükselecektir. Koç zamanla Başak'ın ne kadar derin duygulara sahip, zeki ve çok yönlü bir insan olduğunu anlayacak, Başak ise karşı tarafın iyi niyetli, çocuksu iç dünyasını fark edecektir. Seksüel anlamda Koç, Başak'a nazaran çok daha arzulu ve şehvetlidir. Bunun nedeni Başak burcunun bir ilişkiye çok yönlü bakmasından ve önceliğini romantizmden yana kullanmasından kaynaklanır. Bu iki tip birbirlerini tanıdıkça daha çok seveceklerdir. Birbirlerinin kişiliklerine saygı gösterdikleri ve bazı detaylar konusunda sabırlı oldukları müddetçe uyumlu bir ilişki yakalayabilirler.
 

IsheNuR

Daimi Üye
Katılım
5 Nisan 2011
Mesajlar
1.723
Tepki
1.116
Puan
113
Konum
arap çölleri :)
OĞLAK - BALIK veya BALIK-OĞLAK

Oğlak ve Balık arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Oğlak insanı duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapmayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskançtır. Tam bir güven insanıdır. Fakat bu burcu anlamak karşı taraf için zaman zaman zor olabilir. Çünkü duygularını belli etmez ve incinmekten korkar. Balık burcunun onu elinde tutması için ona güven vermesi ve düşüncelerini yumuşak bir dille ifade etmesi gerekir. Oğlak burcu insanı maddi yönden cimri denilecek kadar tutumludur. Bunun nedeni kendini güvende hissetme duygusundan kaynaklanmaktadır. Oğlak'ın realist yapısına rağmen Balık burcu hayalcidir. Oğlak'ın ilgisini çekebilecek konular hakkında konuşmayı pek beceremez. Balık insanı daha sakin ve munistir. Öylesine duygusaldır ki bu duygusallık onun hayal aleminde yaşayan bir insan olmasına neden olur. Ayakları kolay kolay yere basmaz ve gerçekleri göz ardı ederek yaşamayı tercih eder. Hayata karşı fazla cesareti yoktur. Bu nedenle bu iki tipin olumlu bir ilişki içinde olmaları imkansızdır. Seksüel yönden ise Oğlak'ın beklentileri karşısında Balık burcunun aşırı duygusallığı ön plana çıkar. Bu iki tip arasında uyumlu bir ilişki görmek mümkün değildir.
:cee:acep:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst