"Bunun Karşılığı Ensest"

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
fft191_mf1663708.Jpeg

İbrahim Tatlıses’in Ayşegül Yıldız’la evlenmesinin ardından tüm gözler Derya Tuna’ya çevrildi. Tuna HT Magazin'den İzzet Çapa’nın sorularını yanıtladı.

- Perihan Hanım’ın evlilikten bir hafta önce haberi varmış. Buna ne diyorsun?
Ben ve İbo ne kadar hassas bir yerdeymişiz ki, bize söylemek için bu kadar düşünmüş. Madem Perihan Hanım bu kadar önceden biliyormuş o gitseymiş kız istemeye.

- Perihan Hanım“Artık gelinimiz oldun” diyerek Ayşegül’e bilezik takmış...
Sen bu adamla birliktelik yaşadın, pırıl pırıl bir kızın var. Bu kadar modernlik ne? Böyle şeyleri anlamıyorum.

- Sana göre değil böyle davranışlar?
Ben 20 sene biriyle beraberlik yaşadıktan sonra onun evleneceği insanla asla yan yana olmam. İbrahim’le her zaman dost olabilirim, sonuçta oğlumun babası. Perihan Savaş da dost olabilir, kızı var. Ama gidip İbrahim’in karısıyla nasıl arkadaş olursun? Birbirlerini nasıl abla kardeş gibi görürler? O senin ablansa, ne işin var ablanın eski kocasının yatağında?
Bunun karşılığı ensest...

- Pardon?
Perihan Hanım daha önce de Asena’yla gülerek pozlar veriyordu. Sen aynı yatağı paylaştığın adamın beraber olduğu her yeni kadına ablalık yaparsan... (Derya burada susuyor, yutkunuyor)

- Bütün bu olaylar seni çok üzmüşe benziyor...
Benim onunla bütün ilişkim bitmiş. Ama eskiden insanlar İbrahim Tatlıses deyince Derya Tuna, Derya Tuna deyince İbrahim Tatlıses diyorlardı. Artık bu bitti...

- Beden hareketlerini yorumlamışlar dün televizyonda, onun için “Üzgün müsün?” dedim.
Ne yapmalıyım İzzet... Elimi yüzüme koysam “Çöktü” diyorlar, gülsem “Maske taktı” diyorlar. Niye ben konuşuluyorum, niye beni arayıp soruyorsunuz? Ne Derya Tuna’ymışımbe! Adam evlendi, beni yazıyorsunuz, benimle konuşuyorsunuz.

- Anladım, sıkıldın. Son sözün?
Adam nikâhlandı en çok konuşulan benim... Ne Derya Tuna’ymışım be!

H

Hera

Misafir
Nekadar basit ve de Avam bir kadın olduğunun göstergesidir Yapmış Olduğu bu Talihsiz açıklamalar Onunda Oğlunun Babası olan ona Oğluna en iyi şekilde BAKAN ve şu anda evlilik denilen kutsal bağı oluşturmuş Eski birlikteliği olan İbrahim tatlısesi sadece Üzer ve Perihan Savaşı yüceltir demekki nekadar çok Kıskançlık fesatlık Biriktirmiş ki Bunları Kusuyor bu saçma suçlayıcı düşüncelerini hiç düşünmeden Beyan da bulunuyor Perihan Savaşla İbrahim Tatlısesin İlişkileri asırlar önce bitti kadın evlendi Kocası Vefat etti Kocasına Baktı ardından kızını şu anda bir birlikteliği daha var ve Kızı melek Zübeyde babasının Nikahında Kucağında bebeğiyle aynı fotoraf karesindeydi demekki sen de ilişkini İbrahim Tatlısesle ona göre belli bir seviyede Tutabilseydin İDO da Babasının Nikahında aynı Fotoraf karesinde Gülümseyebilseydi.....

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
kadın resmen onursuz ve hazımsız. olaydaki tek suçluyuda göremiyor. ibrahim tatlısesi. sanki adamı silah zoruyla evlendirdiler. adam harem kuruyor kadın diğer kadınlrı suçluyor. kardeşim sende bilerek isteyerek zamanında bu hareme dahil oldun . herşeyi bilerek kabul ettin. ne zırlıyorsun şimdi. adam sanki birden değişti. hep aynıydı. evlendiği kadın yanında ki danışmanı derya,belkide daha kimler. bula bula gitti suçlayacak perihanı buldu. derya çık bir dağada ormanı bütün olarak gör. ormanın içinden tek tek ağaçları görüyorsun, olayı algılayamıyorsun . çık ormana bütünen bak. işte o zaman göreceksin tek suçlunun o çok sevdiğin ibrahim olduğunu. ama nerde sende o bakış açısı. pehhh:eek:ky:

H

Hera

Misafir
Sana sonuna kadar katılıyorum Okycim Nikahsız yıllarca yaşadı İbrahimle Çocukta yaptı şidi ensest ilişkiden bilmem neden bahsidiyor seb bu adamın Haremine bilerek dahil oldun zaten Seneler önce.. Olmasaydın Gururlu onurlu bir kadın olsaydın

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
akıllı kadın tabi
ibrahim tatlıses le niye kötü olsun ki
para kaynaklarını niye kessin ki..

perihan savaş bence derya tunadan itikam alıyor
yıllar öncede onalrı ayıran derya tunaydı
ee bu işler böyle
birde kalkmış normal ahlaki değerlerden söz ediyorlar

sanki bu olay normal insanların yaşaıdğı bir olaymış gibi mantık ve dürüstlük aranmaz
hepsi layık olduğu şekilde yada tercih ettiği şekilde yaşadı ve yaşıyorlar:böö:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
perihan savaş bugün ayşegülün yanında yer alır senin değil..
perihan savaş birkaç sene önce melek zübeydeye hamileyken, ibrahim derya tunayla beraberdi..derya tunaya hamile olduğumu ibrahimi bırakmasını söyledim,bunu bile bile beraberlik yaşadı demişti..
gün oldu devran döndü..

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Beden dili bahane olanları hazmedemediği hala bişeylerin kendi lehine döneceğini umduğu ama umduğunu bulamadığı belli oluyor söylediklerinden..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar