Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün Ne Giysem Gala gecesinde yarışmacı Serpil yere düştü!
Eli kanamıştı en son gördüğümde , yazık oldu ama toparlamayı bildi .
Ben çok beğenmiştim bu kızı , çok şeker , çok sempatik bir kızdı , kazanabilir demiştim. Aşkta kazanır artık
Dün akşam o birincilik maskeli kızın hakkıydı ama hiç alakasız biri birinci oldu nasıl oldu onuda anlamış değilim tamam çok cici bir teyzeydi ama birinci olmak bence hak onun değildi
Dün akşam o birincilik maskeli kızın hakkıydı ama hiç alakasız biri birinci oldu nasıl oldu onuda anlamış değilim tamam çok cici bir teyzeydi ama birinci olmak bence hak onun değildi
Ayy yazik kiza yaa.Cok kotu olmus.izlerken o dustu ben ciglik attim.Kisin kayip dusenlerin yerinede bagiriyorum zaten butun evi topladim basima.Hayirlisi olsun,birincilik hakedenin olmadi ama.
kötü düştü kimsede yardıma koşmadı yazık ama güzel toparladı, bayıldım ben bu kıza kesin birinci olur diyordum ama sadece serpil değil hepsinin hakkını yediler yazık oldu