Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ezel senaryosu itibariyle farklı.öylebir geçer zamanki konusuyla güzel.yer gök aşk izliyorum ben bide oda aşk dizisi.yahşi cazibede gülmek için ideal ezeli izlemiyorum bu arada önceleri izlemiştim
öyle bir geçer zaman ki farklı mesela...arka sokaklar sürükleyici....fatmagülün suçu ne de değişik bi dizi....yahşi cazibe eğlenceli....kavak yelleri saçmaladı....türk malı kendini tekrar ediyor sadece izlemeye değmez....şimdilik aklıma bunlar geldi
Valla zaten dizilerden topluma birşey katmaları namına beklediğim birşey yok. :ilknur: Sadece beni konusu çeksin ve sıkmasın yeter. İzlediklerim arasında;
Küçük Sırlar, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Fatmagül'ün Suçu Ne, Kavak Yelleri var. Bunlardan da en çok Öyle Bir Geçer Zaman ki bana ilginç ve değişik geliyor-ayse
Bir Ankara Polisiyesi - Behzat Ç
İlk başta ön yargılı olarak isme bak ne kıro bi dizidir Allah bilir demiştim sonra oyuncu kadrosuna takıldım bi kez daha şaşırdım , izleyince düşündüklerim için utandım. Çok güzel bir dizi hele oyuncuların performanları muhteşem..
Kanıt var kanal D 'de hoşuma gidiyor.