Bu senenin en farklı dizisi hangisi?

gül gazeli

Daimi Üye
Tepki
1.321
ezel senaryosu itibariyle farklı.öylebir geçer zamanki konusuyla güzel.yer gök aşk izliyorum ben bide oda aşk dizisi.yahşi cazibede gülmek için ideal ezeli izlemiyorum bu arada önceleri izlemiştim

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
öyle bir geçer zaman ki farklı mesela...arka sokaklar sürükleyici....fatmagülün suçu ne de değişik bi dizi....yahşi cazibe eğlenceli....kavak yelleri saçmaladı....türk malı kendini tekrar ediyor sadece izlemeye değmez....şimdilik aklıma bunlar geldi-kop

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Valla zaten dizilerden topluma birşey katmaları namına beklediğim birşey yok. :ilknur: Sadece beni konusu çeksin ve sıkmasın yeter. İzlediklerim arasında;

Küçük Sırlar, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Fatmagül'ün Suçu Ne, Kavak Yelleri var. Bunlardan da en çok Öyle Bir Geçer Zaman ki bana ilginç ve değişik geliyor-ayse

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
yaprak dokumu ,haric hic bir diziyi izlemiyorum,onuda netten izliyorum zaten,,tv ile pek aram yoktur benim,,,

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Bir Ankara Polisiyesi - Behzat Ç
İlk başta ön yargılı olarak isme bak ne kıro bi dizidir Allah bilir demiştim sonra oyuncu kadrosuna takıldım bi kez daha şaşırdım , izleyince düşündüklerim için utandım. Çok güzel bir dizi hele oyuncuların performanları muhteşem..
Kanıt var kanal D 'de hoşuma gidiyor.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
İzleyemedim ama "Son" en farklı dizi gibi gözüküyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar