Bu Sahneler Çok Konuşulacak

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm’de Erdal Beşikçioğlu ile Canan Ergüder’in sevişme sahnesi ilgi çeken görüntüler arasında yer alıyor


fft191_mf1729078.Jpeg





Behzat Ç.'de ateşli dakikalar

Fenomen dizi "Behzat Ç."nin merakla beklanan film versiyonu "Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm", dün 13+ yaş sınırı ve 245 kopya ile seyirciyle buluştu. Serdar Akar imzalı Adam Film yapımı filmdeki performansıyla Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"nün sahibi olan Erdal Beşikçioğlu'nun filmde savcıyı canlandıran Canan Ergüder ile sevişme sahnesi de filmin ilgi çeken görüntüleri arasında... Dizide gibi filmde de tutkulu ve arızalı bir ilişki yaşayan çift, yatakta da gergin anlar yaşıyor. Savcı Esra'nın iç çamaşırını çıkaran ancak daha sonra sinirlenen Behzat Ç.'yi her zaman olduğu gibi savcı beraber olmaya ikna ediyor.



Tardu'yu kızdıran soru

Filmin galasında aynı zamanda Red Kit karakterini canlandıran Tardu Flordun, sevgilisinin Beşikçioğlu ile sevişme sahneleriyle ilgili soru üzerine fena halde öfkelenmiş ve "Bana böyle sorular sormayın" diyerek röportajı yarıda bırakmıştı. Canan Ergüder ise Behzat Ç. ile Savcı Esra'nın sevişme sahnelerinin çok estetik olduğunu, Beşikçioğlu ile herkesin işini yaptığını söylemişti.
 

füreyya

Daimi Üye
Katılım
1 Eylül 2011
Mesajlar
2.315
Tepki
2.323
Puan
113
Konum
...
o kare hiç estetik durmuyor yalnız
zaten ölsem gitmem o kıllı suratı izlemeye.Behzat Ç.miş:nanik:
 

flamingo

Daimi Üye
Katılım
25 Şubat 2009
Mesajlar
7.864
Tepki
6.630
Puan
113
Konum
-
diziyide izlemiyordum..bunuda izlemem..zaten ara ara dizidede bu tür görüntüler vardı..
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst