Bu sahne ekrana kilitledi

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
12243842.jpg

Bu sahne ekrana kilitledi

“ÖYLE Bir Geçer Zaman ki” dizisinin önceki akşam yayınlanan bölümü, izleyiciyi ekrana kilitledi.

Ali Kaptan, çocuklarını ve boşandığı eşi Cemile’yi evden kovmak için kapıya polis getirdi. Polisler Cemile ve çocuklarını yaka paça dışarı attı. Ancak kimse Mete’yi durduramadı. Polisin kelepçelediği Mete, buna rağmen elinde benzin bidonuyla eve girmeyi başardı ve babası Ali’yle başbaşa kaldı.

Yine zirvede

Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl ve Wilma Elles’in başrolleri paylaştığı dizi, bu salı da izlenme rekorları kırdı. Oğlunun Ali’den intikam almak için ikisi de içerideyken evi ateşe verdiği bölüm, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 18.3 reyting ve yüzde 46.6 izlenme payı, Tüm Kişiler’de de yüzde 16.6 reyting ve yüzde 38.7 izlenme payı ile günün en çok izlenen programı oldu.

Hürriyet

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
ali kaçmaya çalıştı ama,mete içeri iteleyip,kapıyı kilitledi ya:kptmya:çok harika sürtüşüyorlar valla:kptmya::kptmya::kptmya:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
Bende izlemiyorum bağrış çağrışlı sert diziler sıkıyor beni o yüzden ilgimi çekmedi herhalde...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ay harikaydı ya bu kadar güzel bi oyunculuk sergilemesine şaşırdım..zaten dizideki tüm oyuncular o kadar güzel oynuyo ki dizi değil gerçek gibi izliyorum:mendil:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
bende izliyorum diziyide izledikçe bu erkek milletine daha bi sinir oluyorum pislik herif gül gibi prıl prıl hanımın var neişin var elin caroliniyle o çocukların yüzündeki ifadayi gördükçe nefesim kesiliyor bana birşeyleri hatırlatıyor çok kötü oluyorum ama gerçekten güzel bir dizi:ilknur:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar