Bu kadını protesto ediyorum!

buket

Aktif Üye
Katılım
1 Eylül 2008
Mesajlar
254
Tepki
179
Puan
43
Konum
antalya
resmen saçmalamış. gündem yaratılsın, sözde dini bütün geçinenlerde destek versin, bişeyler değişsin diye adım adım taktik yöntemlerinden biri buda..

allah sonumuzu hayır etsin..
ben hayatta tahammül edemem böyle bir duruma ki günümüz Türkiye'sinde Atatürk 'ün Cumhuriyeti kadınları olarak hiç bir kadın asla izin vermez..

:kizdim::sinir:
 
H

Hera

Misafir
adım adım yavaş yavaş..alıştıra alıştıra ..strateji bu..

biz sineye çektikçe durun bakalım daha neler neler görecegiz..

Donut tamda ağzımdan aldın Bu cümleleri sarfedecektim ki sen yazmışsın ifade etmişsin Çok teşekkürederim tercüman oldun Hislerime Aaahh ahhh ne günlere geldik evet alıştırmalar başladı Beyin yıkamalar başladı bakalım daha ne günler göreceğiz Allahım sen bizleri koru o günleri gösterme onlara izin verme Yarabbiiimmmmmm
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
Inanilir gibi degil ülkemizde böyle zihniyetli insanlarin olmasi utanc verici:dertli:
 
N

NilayG

Misafir
Bu kadın(!) daha önce de çıktı televizyona.Erkeklerin işte çok eşli olabileceğini buna izin olduğunu sürekli iddia etti.Ben iddia etmesine inanın bir şey demiyorum.Edebiir.Ama bunu mutlak gerçekmiş gibi sunmasına katiyyen izin veremem. Bizim kadınlarımız, biz türk kadınları belki de dünyanın en şevkatli, en iyi huylu kadınlarıyız.Ama buna izin veremeyiz. Bizler o kahraman liderimiz sayesinde medeni haklara kavuşmuş biz kadınlar, buna izin verebilir miyiz? Yıllar öncesinde ezilen, evde kumasıyla yaşayan hiç bir hakkı olmayan ( oy bile kullanamayan) hemcinslerimize dönebilir miyiz? Asla! Türk Kadını asla ve asla bu gibi ayarı kaçık, anlamsız sözlere itimat edemez. Hanımefendi.com çok güzel açıklamış. bence de İslamiyet Dinin bazı hükümleri cahiliye diye isimlendirilen devrinin kurallarını aşamalı olarak daha iyiye çekmek için yeni kurallar getirmiştir.Orada bahsettiği hükümde onun içindir.İslam dini günün gereklerini en iyi anlayan dindir.Ve günün gerekleri asla ve asla birden fazla kadınla nikahlı olan erkeği onaylamaz! İslam dinini buna alet edenleri lütfen hanımlar onaylamayalım.Kazandığımız hakların yok olmasına lütfen izin vermeyelim.Biz kadınlar, bir ülkenin medeniyetini belli eden en önemli unsuruz.Çünkü bizler anneyiz, ablayız, halayız, teyzeyiz ve yeni kuşakların bilincini, düşüncesini bizler oluştururz.Bizler böyle düşünürsek, yeni kuşaklar nasıl düşünür? Kadını dövmez mi? Kadına hakaret etmez mi? Kadına sahip olunan bir "mal" gibi bakmaz mı? Ben şahsen asla bunu onaylamıyorum ve dediğiniz gibi her ortamda protesto ediyorum.!
 

gokyuzu

Daimi Üye
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
4.135
Tepki
7.606
Puan
113
Konum
İstanbul
Erkeklere bir eşine zor bakarken nasıl bi zihniyet bu anlamadım peygamberimizi örnek almasınada imkan yok şu zamanda erkekler yeri geliyor karısı ve annesi arasında adaleti sağlayamıyor at gözlükleri takıp etrafını görmüyor ben sahsen eşimi kimseyle paylaşmam ve paylaşamam -kizgin:durbun:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst